Ont i benen!

Gokväll!
Jag har inte haft tid att skriva något idag, har haft fullt upp! Flög upp ur sängen imorse eftersom att min mobil ville trolla mig genom att inte sätta igång alarmet, därför kom jag igång segt och missade nästan bussen, wooh!
Sen har jag varit med lilla bästis och badat! Det. Var. Awesome. I och för sig är allt vi gör awesome, men ändå! Jag fick ont i benen av det, hahahah <3 Sen drog vi hem till honom och nu ligger jag äntligen i min sköna säng och bara väntar på att sömnen ska falla in! Ska försöka att kurera mig inatt, för imorgon är min första taekwon-do träning för säsongen. Mina tränare kommer köra över mig med alla övningar! Fuuuuu!
-
Aja, det är något att längta till! Nu ska jag sova, sovmorgon imorgon igen (ja, du behöver inte reta mig med att du börjar halv 12, tack så mycket, Fåerh!)! Puss på er sötnosar! <3

Tuesday night

Jao, nu har jag börjat på ännu en ny design på bloggen igen. Känner att jag vill göra något kreativt, men har idétorka... Jag hatar när det händer! Kanske är för att jag kämpar stenhårt mot min förkylning? =.= Den får bryta ut imorgon kväll eller på torsdag morgon. Så det så!
-
Och jag har typ världens sämsta självförtroende atm! Bara så ni vet :3 Onödig info much? Naaah!
Imorgon; SOVMORGON. Dvs sova 1.5 h längre än jag brukar! Sen på eftermiddagen kommer JB till skolan (igen) för att vi som sagt ska till simhallen :3 myyyysigt!
-
Kan ju lugnt säga att den här pluggfria dagen var värd allt jag gick igenom i helgen. Oh fan. Jag liksom bara njöt av att sitta framför tv'n och inte tänka på något eller någon annan än mig själv. + ensam hemma? Mhhhmhm!
Ska titta på en film nu, stream såklart. Gonatt och puss på kinden! <3

Mwah :3

It is said that some lives are linked through time
Joined by an anchient calling that echoes through the ages

Jag har äntligen gjort provet! Och jag är såå underbart nöjd! Allt mitt pluggande har verkligen lönat sig, och idag ska jag ha en helt pluggfri dag! Kom hem vid ett och har precis tittat klart på Prince of Persia: The Sands of Time. Fyjävlar va snygg Jake Gyllenhaal är! Asså på riktigt, bah RAWWWR!
Overkill? Neh då :3 Goding!
-
Nu ska jag titta på Transformers: Revenge of the fallen :3
Känns som jag håller på att bli förkyld, men då får det inte bryta ut förrän imorgon kväll! Annars blir jag sur!
Puss!!
Btw, min katt snarkar, höhö :3

Someone like you?

Nu är min koncentration som bortblåst, yao!
Jag kommer nog inte få in mycket mer info i mitt huvud... ska göra några fler uppgifter, sen ger jag upp kemin för ikväll! Provet får gå som det går imorgon, jag har ju trots allt ett HELkursprov innan jag får mitt betyg. VG ska jag få. Så fucking det så.
-
Jag ska göra om min header ikväll. Eller i alla fall fixa den, Mellie får hjälpa mig att fixa kodskiten eftersom jag är oteknisk som satan! Men då får jag något att göra i alla fall. Sen ska jag lägga mig rätt tidigt ikväll också så jag orkar upp klockan 6 imorgon... Skit.
Puss på er, det här var troligtvis dagens sista inlägg.

Oh they tell me I'm a bad boy

Jag sitter nu med min fina kemibok. Surprise buttsex. Jag har ont i nacken över att ha tittat ner i den hela jävla dagen! Men imorgon och på onsdag ska jag inte plugga ett PISS!!
-
Det är fortfarande skit som jag inte får in i huvudet, men jag kan knappast vara den enda som har svårt att få in ord som "polär kovalent bindning", "alkaliska jordartsmetaller" och "elektronegativitet"!! Fuck in i ditt jävla face.
-
Jag ska plugga fram till 9 ikväll. Sen är det stopp. Sen får jag köra som jag är.
Ska skypa vidare nu, vi hörrsss bitches.

All this you can leave behind

Fuck. Jag sjukanmälde mig för att vara hemma och plugga och så vaknar jag upp med täppt näsa? Tack liksom?
-
I alla fall! Jag sitter redan uppe och pluggar! Har på Adele och annan skön musik i bakgrunden och bara sitter här och stressar! Men jag har typ... tolv timmar på mig att plugga idag om jag kör ett heldagspass :3
-
Ska få bort snuvan tills imorgon, för efter provet ska jag våldsgästa Alex, Lilja och Holm på Lindälv! Ska ge mig själv några pluggfria dagar, det behövs asså!
-
Nesch, nu ska jag fortsätta med min skit :3 puss!

If you loved me, would you let me know?

Jag har just nu en inner fred. Bara... Väldigt lugn, i fullständig harmoni med allt runt mig. Rummet är städat, sängen är bäddad, jag är nyduschad och har en massa ny information mellan öronen. Det är väldigt fridfullt måste jag säga. Åh jag blir så sömnig av det, hahaha...
-
Smsar med bästis och funderar på om jag ska lägga mig och lyssna på underbar lugn musik tills jag somnar eller om jag ska titta på någon film... Kan ju i alla fall börja titta på en?
-
Imorgon är jag i alla fall hemma själv. Då ska jag lära mig Adeles låtar utantill och plugga in det allra sista jag kan innan provet. För jag kommer klara det här, jag är världens bästa, världens vackraste, världens starkaste. Dock har jag taggiga ben efter en misslyckad rakning, men jag är finast ändå. Och provet kommer gå galant, jag kommer sitta där med mitt VG och stoppa upp det i ansiktet på min lärare! HAAAAAAA!
Så mycket för inner fred va?
-
Nu ska jag se film, godnatt alla underbara <3

Plumpy red lips

Just nu sitter jag på mitt golv och lägger över låtar till iPoden :3 Eller... Jag försöker, men datorn hittar den inte -.- Jag har startat min stora Acer, ni vet, den missbildade, efterblivna, lite sådär sega Acer. Den hittar inte! SUUUR.
-
En timme till Dexter! Innan dess ska jag sitta lite till med kemiböckerna och ha kul. Wooh. Men det är värt det. Pappi ska sjukanmäla mig imorgon också, hööh! <3
-
Ja, inget speciellt att säga. Bara att Adele är en så underbart vacker sångerska! Både i rösten och utseendet. För allvarligt, börjar ju fan gråta av Someone Like You. Fantastisk kvinna är hon!
Nu ska jag slänga Acer genom fönstret, bless your face :3

The scientist

Jag har städat sedan klockan halv 11. Blev klar nu, och hela övervåningen är skinande ren! Men jag har dragit på mig en kraftig huvudvärk på grund av detta hårda arbete (ja, det var hårt. Så jävla mycket tunga prylar som skulle städas undan...), plus att min näsa är täppt och halsen svullnat igen av min kvalsterallergi, wooho! :3 Men det var värt det, jag kan andas här inne nu utan att få ett anfall!
-
När huvudvärkspillerna börjat verka ska jag börja med kemin och sitta där tills klockan 10 ikväll, sedan ska jag titta på bästis reaktioner under det nya Dexteravsnittet :3 ÅH MITT HUVUD...
-
Tankarna idag går till New York, alla orter runtom och orkanen Irene. Hoppas det inte blir fler dödsfall <3
-


Pluggesöndag

Jag vaknade typ... Tidigt idag. Typ kvart över åtta. Somnade innan tolv inatt så jag är helt utvilad! Vilket betyder att jag har mycket tid att plugga på... waaaay... :3
-
Jag ska nog... Äta frulle och titta på någon film nu. Blev väckt mitt i natten av att pappa springer in i mitt rum och frågar efter boxerkortet till TV'n? Lite sådär halvkul kanske?
-
Aja, har inget speciellt att säga :3 på tisdag: PROV och på onsdag: simhall med bäst :3
HA EN HÄRLIG DAG! <3

Grillning på lördagskvällen!

Sitter i soffan nu och chattar med bästis, asså ååååååååååååååååååh vad jag stör mig! På en massa saker asså :3
Min farbror är här, vi ska äta en härlig middag av typ... oxfilé, fläskfilé och revben samt en matig sallad och klyftpotatis till! Kommer bli asgott, I tell you!
-
Direkt när jag kom hem idag satte jag mig med kemiböckerna. Men jag kom inte riktigt in i plugget idag, för mycket runt om som mindfuckade mig! Så imorgon ska jag sätta mig ner vid mitt skrivbord och koncentrera mig. Kanske stannar hemma på måndag också, jag får se hur jag gör, höhö!
-
Ska titta på Fångarna på Fortet nu! Puss! (ville se Pirates D:)

Kommer inte på någon bra rubrik :3

Heeeeeeeeej!! :3
Vaknade imorse av åskan och regnet. Typ klockan nio! Jädrar var det åskade i Åsa... Fick väldigt lite sömn inatt, men det var värt det!
-
Igår fyllde ju Kisse år! Så vi överraskade henne SÅÅÅ JÄVLA GROVT! Hon skrek, asså hon skrek som om hon trodde någon skulle mörda henne, hon hade skräckslagna ögon! Vilket tyder på att vi lyckades med planen helt perfekt! Vi hade det sen helt underbart hela kvällen, och till slut somnade jag på golvet när Viktor spelade så underbar pianomusik för mig och Kisse! Åh gud... Så vackert. Han är helt fantastisk på att spela! <3 (vi var typ alla tjejer från klassen och tre killar. Fett awesome)
-
Idag ska jaaaaaaag plugga kemi! Är faktiskt lite motiverad, för jag vet hur glad jag blir om jag får bra på det provet. Dvs typ VG eftersom kemi är mitt svagaste ämne! Men ändå, kommer bli så jävla skönt att få det gjort!
Puss på rumpan :3

Livet på natur asså... woooh <3

Jag åkte aldrig till Liseberg idag, för tight med tiden eftersom jag måste plugga till kursprovet... Damn jag vill inte! :D Alle och Johanna ringde och sa att de skulle slita huvudet av mig, jag får träffa sötisarna nästa vecka istället <3
Men imorgon har jag planer, håller tyst med tanke på vilka som läser här, men aaah!
-
Juste! Jag kom på att jag ska på havsexcursion (eller hur FAN det stavas! :D) och titta på saker som finns i havet! Men sen efter det ska jag skriva en rapport på... inte mindre än TJUGO sidor! Fattar ni? Tjugo sidor, dataskrivet! Jag kommer typ dö! Men det är inte förrän om några veckor, så jag har tid att koncentrera mig på annat sålänge!
-
Ska äta tacos ikväll, och nu ska jag lägga mig framför tv'n och bara slappa så hårt jag kan innan jag fortsätter med kemin! Puss på er, älsklingar! <3

I am in misery

Okej, inte riktigt! Men jag vill ha lite tid för mig själv, men det går ju inte när man är i skolan! Och jag slutar liksom SENT idag, plus att jag direkt efter skolan ska in till Göteborg och titta på The Ark! Fan, jag kommer inte hem förrän typ halv 10 ikväll... Nice när man måste plugga kemi <3
-
Vi ska ha engelskalektion snart och jag sitter i fönstret på tredje våningen och tittar ut över Kungsbackaån och lyssnar på Maroon5. Fan va bra Adam sjunger. Och han är så cepigt snygg!! Nu snackar jag såklart om Adam Levine, sångaren i Maroon5. Ingen annan!
-
Nu kommer alla andra in här... DAMP. Jag får väl sluta skriva nu då, puss på rumpan!

Tre kapitel senare

Jag har nu suttit i FYRA JÄVLA TIMMAR med kemin! UTAN PAUSER!! Är klar med dagens arbete, det vill säga tre kapitel! Imorgon ska jag plugga lite bara eftersom jag kommer hem typ vid halv tio! Ska till Liseberg efter skolan och titta på en av The Arks sista spelningar! Åååh det kommer bli så underbart, haha!
-
Nu ska jag ta det lugnt, titta lite på TV, köpa en AWESOME BOK (de tre första böckerna om Dexter i en stor bok!), och bara slappa! Sovmorgggoongngngngn, puss på rumpan!! <3

Kemifantastiskaskitsakersomkantasigsjälva!

Precis så! Jag sitter i vardagsrummet nu och ska börja med mitt kemipluggande inför delkursprovet nästa vecka! Har städat hela huset, det går alltid awesome när jag är hemma själv, ingen som stör och så vidare! Måste säga att jag är nöjd med det :3
-
Skoldatorn suger ändå, jag kan inte ladda upp webcamfoton här eftersom mappen där fotorna SKA finnas inte finns! Så jag är rätt körd på det! Annars skulle ni sett mig med en ledsen min och kemiboken i handen, höö! <3
-
Sovmorgon imorgon igen, älskar livet! Puss på rumporna!

Come on baby lollipop!

Gomorron! :3
Skolan har precis börjat, och jag sitter i ett grupprum med Melanie som för övrigt är så trött att hon skulle kunna somna stående! Men det är kul ändå, jag är kul. Vi kan vara kul. Okej, jag är också trött.
-
Bussen var 5 min sen idag, sen glömde den köra in vid Ekenäs så vi var tvungna att åka tillbaka för att hämta upp folk. Onödigt som in i helvete eftersom det inte fanns några på busshållplatsena. Kom preciiiiiis i tid!
-
I eftermiddag ska jag till baaannnkkkeeennn och aktivera mitt åh så efterlängtade kort! <33333333333333333333
*överentusiastisk*
Ska försöka få liv i Mellie nu, hon ser jävligt trött ut :3
Puss på rumpestumpen!

Epic fail på simhallen.

Hej alla goa glada underbara! (Wooh fick till det där!)
Härlig dag i skolan idag! Hade håltimma första timman eftersom att min lärare som jag har i Etik och Livsfrågor i sista stund anmälde sig sjuk... Så Fia och jag gick ner till Kungsbackaån och solade och hade det härligt! Sen slutade jag halv ett! Jonathan kom till Aranäs först 2 timmar senare, den grisen...
Fast det roliga var att när vi skulle gå in i simhallen står en stor jävla skylt som säger att det är renovering mellan den 17e och 28e. FAIL. Vi pallade inte och åkte hem till honom och tittade på tv istället! Vi drar dit nästa vecka när renoveringen blir klar, kommer bli jättebra!
-
På fredag, då jävlar! Kristin fyller ÅÅÅÅÅR (tror inte det finns en människa som missat det!), och det kommer bli episkt! 8D
-
Nu ska jag titta på True Talent och typ lata mig! Sovmorgon imorgon, puss på rumpan my darlings! <3

Viewer discresion is adviced

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Idag är jag på mycket bättre humör! Trots att jag vaknade efter att ha sovit fem timmar med en massiv huvudvärk och svullna ögon (får det när jag sovit mindre än sex timmar. Meningslöst)! Sen åt jag ingen frukost heller så det blev en aning pinsamma vrål från min mage fram till lunch, hööö <3 Men dagen var ändå fett awesome, vår engelskalärare fick en skrattattack så hårt att hon började gråta, alla andra skrattade med, och vi fick en AWESOME lärare i biologi som äger sönder allt och alla!
-
Imorgon ska jag och Jonathan till simhallen! Jag slutar en timma tidigare än honom så ska plugga tills han kommer till mig! Nog rätt bra ändå, jag får ändå inget gjort hemma! :3
-
Nu ska jag flummah lite :3 Puss och hejdå!
Btw, fesssst hos Fia på fredag, woooh <3 Kommer bli episkt!

gonatt...

Ligger i sängen nu, borde verkligen sova... Mår inte så bra nu heller faktiskt, jag har hamnat i en väldigt djup svacka igen. Saker som hänt som inte fick hända och så vidare. Jag måste upp ur den svackan, men inte just nu. Det går inte. Bara jag har mitt stöd nära klarar jag det...
-
Jag undrar vem du skulle bli...

You have got to be what tomorrow needs

Ligger just nu i min härliga säng och chattar med besthest, dvs Jonathan :3 he makes no sense, I tell ya. Men alltid kul att prata med honom iaf! Vi kanske ska vara nyttiga nästa vecka och dra till simhallen! För mig som hatar att springa är det en STOR thumbs up! Hahah och det ligger ju vägg i vägg med min skola så jag kan ju dra direkt efter att lektionerna slutat, praktiskt och bra!
-
Ikväll är det Dexter! Jag har fan missat tre avsnitt nu, inte okej! Får ta igen mig genom att titta på min stora dator, höhö! Jag hittade Darkly Dreaming Dexter i Akademibokhandlen idag, jag typ åt upp den! Men den kostade mer där än på Sci-Fi bokhandeln, och ska se om den finns på Adlibris också... Jag bara måste ha den bokserien... MÅSTE! 8D
-
Nu ska jag... wtf. Min dator älskar att mindfucka mig tydligen eftersom att jag uppenbarligen håller på att sätta in och dra ut en sladd (feel free to misstolka), och så har jag stoppat in en USB. Älska skoldatorn <3
-
MEN nu har jag inget mer att skriva! Bara måste skriva av mig allt jag känner hela tiden nu känner jag, åååh va skönt det känns! *'gasm*
Puss på er små gurkorrr!!
-
My Chemical Romance. ÄLSKAR DEM! Sing är nog en av de bästa låtarna evah!

Sing it 'till you're nuts!

Det finns en låt som passar så sjukt bra in på mig. Som jag älskar, som verkligen... Beskriver allt! Som säger att man ska vara stark och visa sin åsikt!
Sing - My Chemical Romance
Jag dör, den är bara så underbar! Det var en av de låtarna som hjälpte mig när det var som svårast förra året!
-
Okej, igår var jag som sagt hos Kristin. All min irritation bara flög iväg när jag satte foten innanför dörren och fick en massiv krav av alla! Gölligöll! Vi hade så jävla episkt roligt också, åt pizza, skrattade, blev bjudna på tårta och kaka, och blev en aning... Glada i hatten om vi kan säga så! Hahahah tänker inte säga något här, men det var fucking awesome!
-
Nu ska jag fika med mormor, puss på er :3

-blank-

Godmorgon! Jag är på pisshumör idag, bara så alla vet. Kunde ha vaknat på ett bättre sätt, sen finns det massor med annan skit som inte är nödvändig att ta upp här. Varsågod, dra upp mitt härliga glada inlägg.
-
Jag ska hem till Kristin idag. Bara så alla vet. Kommer väl bli okej antar jag.
Ska inte fortsätta med mina åh så glada tankar här. Hejdå.
-
Btw, jag är jävligt sur på att en person aldrig i helvete hör av sig om jag inte gör det först. Fan va trött jag är på det.

Första helgen!

Ligger hemma i soffan och degar mig efter en lång och jobbig vecka! Fast egentligen har jag bara jobbat två dagar, men det är känslan liksom! Dock har jag fått en ny awesome lärare i Religion. Känner på mig att den lektionen kommer bli episk! Sen har jag etik och livsfrågor också, inte lika peppad där... Hööö =.=
-
Imorgon har jag dubbelbokat min kväll... Damn. Antingen kräftskiva hos Alexandra med några härliga tjejer, eller en annan tjejkväll hos Kristin. Fuuuckk vet inte hur jag ska göra, hahah! Kräftsäsongen har ju precis börjat, och jag som älskar allt som har med havet att göra! Förrutom kallsupar och maneter och andra äckliga saker som tång!
Åh dessa ljuva små blötdjur... *dreggel* I'm a carnivore, already!
-
Ikväll blir det i alla fall myskväll hemma! Ska försöka föra över en film till min andra dator! Tänkte att jag kan föra över via skiva, men den här datorn har då fan inget CD-uttag! BAJS.
Aja, det var allt för mig! Klart slut! <3

Sovmorgon :33

Ville bara önska er alla en god natt, nu ska jag lägga mig! Sovmorgon imorgon, men känner ändå att jag kan svimma av trötthet när som helst nu!
-
Puss på er, sötnosar!
Juste, Maroon 5's nya låt Moves Like Jagger har kommit ut nu! Fan va bra den är! Ni hittar den HÄR.

Speldag med ettorna!

Skitkul dag idag, verkligen! Vi var med några ur NA1C, asså våra nya naturettor. Jag och min tjejgrupp hade hand om några killar, och fyfan va kul de var! Däribland fanns Jonathans dubbelgångare. Fan läskigt! Bakifrån var de identiska *stalkkkker*! Hahah, alla vi tjejer dreglade över en kille som var skitsnygg! Asså. Jävlar va snygg. Men aaah! :3
-
Men i alla fall, sjukt kul där! Efter skolan drog jag hem till orginal-Jonathan och hämtade mina grejer och spelade Zelda! Det. Var. Awesome.
Ny dag imorgon, första riktiga skoldagen! TAGGA. WOOOOOH. Hahhah, när man har fysik, kemi, engelska och idrott samma dag blir man nästan trött asså! Även om jag gillar engelska och idrotten är seg!
-
Sovmorgon imorgon så ikväll kan jag vara uppe sent :3 puss på rumpan sötisssar!

Underskåp är världens fiende.

Jag. Får. Damp.
Andra året i rad som jag får underskåp! Min rygg dampar på mig av bara tanken på ett helt år till med den skiten! Får jag ett nästa år också... Då fan river jag ner skolan med mina spasmattacker, lovar.
Annars var dagen FETT AWESOME! Drog hem till Kisse efter skolan och myste med henne och Mellie! Kakbak är det bästa! Tänkte egentligen vara med Erik och hjälpa honom plocka isär datorn, men när han messar och säger att inte ens han klarar av muttrarna utan Davids skruvmejsel, då ger jag mig!
-
Inga lektioner förrän på torsdag, så imorgon blir det en dag med ettorna! Typ visa dem runt och så, ahahah. Åh jag ska driva med dem så hårt... (a)
Eftersom jag börjar kvart över nio imorgon måste jag gå upp så jag hinner med bussen som går 8.20! fuckface <3
-
Nu ska jag gå ner :3 Här är mitt schema btw! Allt överstreckat har jag inte, AWESOME DAGAR <3 
Puss på rumpisen ;)
-

I'm big and bold

Hopp, Alle dissade mig idag för att dra in till Liseberg =.=
Jag har väldigt tråkigt faktiskt, men det är väl bra! Tar det lugnt och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon typ. Awesome, eller hur?!
-
Kort update bara, syrran har kameran så jag kan inte ta bilderna som skulle upp... Fail.
Ska spela terraria nu, puss på rumpan! :3

Sista dagen i frihet~

Om 24 timmar sitter jag på bussen som tar mig till skolan. Nog för att jag har sovmorgon till halv elva, men ändå! Bara en dag kvar! Och nu kommer det massa småbarn (läs: ettor) dit! Jag kommer inte tillhöra de minsta längre! Kommer kännas så konstigt, hahaha! Och småbarnen började skolan idag, muahahah.
-
Den här dagen ska spenderas mycket effektivt med slappande och lite fixande inför första dagen! Alexandra skulle tydligen komma förbi en stund också, det blir mysigt! Kommer vara ensam hemma efter ett eftersom syrran drar in till Liseberg... dvs jag är i HIMLEN <3
-
Ska se på Smallville nu :3 Sen ska jag spela daaaaaataspel och äta frukost! Puss på rumpan!
Bilderna kommer upp senare som utlovat!

Shoppiinnggg :3

Jag har fått ett par nya skooor idag :3 Var med mamma och mormor i Kungsbacka och handlade allt nödvändigt inför skolstarten, dvs ny väska (eftersom jag inte köpt någon ny sedan jag började sexan...), pennor, sudd osv! Annars har jag tagit det rätt lugnt, imorgon ska jag slappa så hårt jag kan och sova så länge jag bara vill, för på tisdag kör jag igång med skolan igen!
Hatar att det är vissa skolor som börjar den 29:e... Verkligen? SÅ SENT?! De har ju två veckor kvar på lovet! Pruttungar!
-
Ska ladda ner någon film ikväll och chilla, ta något gott att dricka med, höhö!
ÅH juste! Den första september börjar träningen igen! Fuuuuck vad jag längtar! Efter det är det Tigers också, muahah. Även om mitt schema är lite sådär så kommer jag säkert få igång det!
-
Visar skorna och allt det där imorgon! Har lite planer på hur jag ska göra med bloggen igen, höö. Vill ändra, ändra ändra! Puss på rumpan! *Kurr*

N3RDS!

Kom nyss hem från en galen spelkväll hos Johanna! Efter tufft motstånd, rekordtider och hatutropp kan jag glatt meddela att jag vann fejden! Fast jag lämnade mina spel där eftersom jag inte har någon nytta av dem hemma. Lovar, hon kommer så komma ikapp mina fina rekord! </3
-
Förresten så var jag inne i Göteborg idag igen! Min tränare kom och hämtade mig imorse efter att jag varit på ett morgondopp och körde in mig! Var med i en inspelning/trailer/visning av taekwon-don! Typ 40 sekunder lång och jag hade så kul! Min uppgift var att ha hand om minstingarna i gruppen, och de är så jäääv...pruttigt gulliga att jag vill äta upp dem!
Efter inspelningen fick vi glass, sen drog jag till Johanna då!
Ska uppdatera mig lite (läs: titta på Toby) nu, puss och gonatt sötnosar! <3

Bara en kort update!

Hade ingen tid att skriva igår, Alexandra och Johanna våldsgästade mig, slutade med 25 miljoner på Monopol och lite för mycket cola! Ikväll drar jag till Johanna för en TV-spelskväll på typ 300 tums skärmen! Episkt, I know <3
-
NEDRÄKNING. 3 dagar kvar i himlen! Puss på rumpan!

SUNNY DAY! <3

Waaah, äntligen är det fint väder! Jag är på topphumör idag, ingen tvekan om det!
Det var helt underbart hos Ellen igår förresten! Alla var så fina, hahaha! <3 Jag var en kissekatt, ingen förvåning där! Plus att jag klädde ut mig mycket bättre än för 2 år sen! Däremot tycker jag Jonathan blev aningen läskig med peruken, mustachen och glasögonen! Han såg ut som en helt annan människa, blev skrämd faktiskt, hahahah (a)
-
Idag har jag inga speciella planer! Funderar på vad jag ska göra, har några idéer!
Jag ska i alla fall njuta av solen idag! Och lyssna sönder på 8-bit world! GAAAAAH älskar låten! Tenderar att gilla Ray's låtar, höhöh :3
Puss på rumpan mina älsklingar!!

Your Favorite Martian - 8-BIT WORLD

Hahah dammnnnn va Ray's nya låt är katchig! O.O Han är fucking awesome! Den kom ut inatt, fick typ damp :3
HÄR ÄR LÅTEN!
-
Hahahh nu kommer jag lyssna sönder den (a)
Innan jag åker iväg till Jonathan och mot Ellens maskerad ska jag fortsätta med min garderobs-rensning (fuckface!) och måla naglarna :3 Ganska händelselöst ändå! Men still, lika bra att få allt viktigt gjort! Måste plugga med, men ääääh, det kan jag göra någon annan dag *ignorant*! :3
-
Åh, någon annan än jag som börjat ställa om dygnet än? Det är så in i helvete jobbigt! Lägger mig runt ett, sen ställer jag klockan på nio! Eller ah, jag vet inte när jag somnade igår, tittade på Pokémon när jag domnade bort! Men ändå, snart ska jag börja ställa klockan så den ringer åtta eller något! FUUUUU.
Ska... göra något viktigt nu! Puss på rumpan ;D
(fuck, Hoodie Allen är ju jävligt grym õ.õ)

Melonskalle :3

Sitter och chattar med Mellie just nu, hahah man får nästan hyperattack av henne! :3
-
Imorgon ska jag som bekant hem till Ellen på maskerad med superhjälte-tema! Min karaktär blir nog inte oväntad, hihi (a) Kan säga att det är en favorit i repris på ett sätt!
Innan jag drar dit ska jag hem till Jonathan och sminka mig. I know, inte optimalt att åka hem till en kille och sminka sig eftersom att han inte gör det! Men vi ska åka buss till henne i våra dräkter efteråt, snyggast på hela bussen! Moahahha!
-
Jag har fortfarande halva garderoben kvar att städa =.= Allt ligger i högar på golvet, åååh jag orkar inte! Hur satan kan så mycket kläder få plats där inne? Jag menar allvarligt, det är två högar som är 80 cm höga eller något! O.o
Skkaaaaa ta en paus i alla fall från det! Får göra klart det senare eller något!
Puss på rumpestumpan!

Turkos :3

Gomorron alla fina!
Vaknade för dryga timmen sedan av att min dörr flyger upp och slår i fläkten som är så härlig att ha på sig =.= Tvärdrag är så jävla mysigt när man sover, eller hur?!
-
I alla fall! Dagen ska spenderas med städning, städning och åter städning! Känner att det behövs här inne! Ska byta lakan, dammsuga, moppa och massa sånt! Jag ska också göra det omöjliga, nämnligen rensa ur min garderob *sneglar ondskefullt*. I eftermiddag ska jag testa ut sminket för imorgon, jag troooor det kommer bli grymt eftersom jag har en inspirationskälla från en serie! :3 plus att jag redan är smokin' i kläderna jag ska ha! rawwr! *egoboost*
-
Nesch, hög musik nu och städa! Puss på rumpan sötnosar!
-
Den här människan är världens sötaste. En bild från Mellies födelsedag! Man kan nästan se hur rynkorna bildas! <3 Höhöhö älskar dig (a)

Turkos :3

Gomorron alla fina!
Vaknade för dryga timmen sedan av att min dörr flyger upp och slår i fläkten som är så härlig att ha på sig =.= Tvärdrag är så jävla mysigt när man sover, eller hur?!
-
I alla fall! Dagen ska spenderas med städning, städning och åter städning! Känner att det behövs här inne! Ska byta lakan, dammsuga, moppa och massa sånt! Jag ska också göra det omöjliga, nämnligen rensa ur min garderob *sneglar ondskefullt*. I eftermiddag ska jag testa ut sminket för imorgon, jag troooor det kommer bli grymt eftersom jag har en inspirationskälla från en serie! :3 plus att jag redan är smokin' i kläderna jag ska ha! rawwr! *egoboost*
-
Nesch, hög musik nu och städa! Puss på rumpan sötnosar!
-
Den här människan är världens sötaste. En bild från Mellies födelsedag! Man kan nästan se hur rynkorna bildas! <3 Höhöhö älskar dig (a)

Oh my sweet baby jesus

Jag är helt slut! Det har tagit på krafterna att springa runt i stan fyra dagar i sträck! Speciellt när man använder skor som man absolut inte borde... =.=
I alla fall, väckte Jonathan imorse när jag knacka på, hahah sötis. Sen drog vi in till stan och hade det kul! Hittade en kostym som han och jag skulle matchapå Ellens kalas (asså jävlar va snygga vi skulle varit!!), men den var för dyr för mig (inte så dyr egentligen, men när man har förbrukat lite över medel det här sommarlovet så får det vara så(a))! Cyklade till och från Särö också, svettigt som fan när jag fick cykeln som bara hade en växel och ett pafft däck! Plus att jag har en tendens att cykla ner i alla hål jag ser :3 inkluderar när jag kör bil!
-
Imorgon= slappedag + kolla sminket inför torsdag! Kanske träffa någon mysig människa också? :3
Ska se på film nu! Puss på skinkan!

Uppe med tuppen!

Gick upp för en timma sen, morgonpigg är jag! Fast inte då! Men någon måste ju få upp Jonathan ur sängen, aight?!
-
Vi ska in till stan idag och titta på maskeradkläder! Min flummis har ju fyllt år så vi ska på kalas hos henne i övermorgon! Kommer bli såååå kul! Jag tror jag vet vilken "superhjälte" jag ska vara... Efter påverkan från en viss person!
-
Nu ska jag i alla fall äta frukost, magen kurrar hur mycket som helst!! Och om 20 min ska jag gå!
Puss på rumpan! <3
-
Hahah, sexigaste bilden ever på mig och Kristin från igår! Kolla va biff jag är!

MELANIE 17 GRISAR!!!

Ja må hon leva
Ja må hon leva
Ja må hon leva uti hundrade år!
Ja, visst ska hon leva
Ja, visst ska hon leva
Ja, visst ska hon leva uti hundrade ååååår!

Detta sjöng Kristin, Sofia och jag för full hals ikväll när vi firade Melanie!!
Dagen började med att jag våldsgästade henne på jobbet, sen åkte vi in till Göteborg och fikade och myste riktigt ordentligt!! Jag höll på att smusla med telefonsamtal med Sofia emellanåt när Mellie inte fattade något, men så dog min telefon... Så jag drog ursäkten att ringa mammi! Funkade sådär!
I vilket fall som helst, när vi kom till Kungsbacka igen hade Sofia bokat bord för henne, sen överraskades Mellie av henne och Kristin som gömt sig där! Sååå mysigt! Skratt och bilder i MASSOR!! <3
Puss på er och tack för en underbar dag! 8D
-
Imorgon ska jag upp tidigt och träffa bästis. Zomg, jag har brist på sömn <3
Puss på rumpan!! <3
P.s. Försöker lägga upp bilder, men något har hänt med mitt internet... Kommer så fort (vrf skrev jag nästan hårt där?) som det går!

TenderC, Slushy och en jävla massa skratt!

Kom nyss hem! Ollie och jag var i Göteborg och sprang runt, det var så jävla kul! Vi hade lite att prata om också eftersom vi inte setts sen i vintras. Får inte gå så lång tid tills nästa gång, duuu! <3
-
Ikvääääll ska jag... Spela spel och planera lite mojsimojs! Jag är lite förbannad på min skoldator också. Igår laddade jag ner Bilar till den, men dåligt som grafikkortet är så kan jag inte spela upp filmen eftersom den är BluRay -.- FUCKFACE. Så ah, jag måste försöka lägga över filmen till den andra datorn på något sätt. Det enda roliga är att mitt minneskort är 8 GB, och filmen är 8,3 GB... Faiiillllllllllllll.
-
Daglig dos av Toby nu! Puss på skinkorna!

I'm such an awesome person <3

EGOBOOST!
Imorgon fyller världens bästa, goaste, sötaste, UNDERBARASTE Melanie år!! Och jag vet preciiiiis hur jag ska göra med hennes dag (a) Men det säger jag inte nu, för då kommer hon få reda på det, aight? Men kan ju säga att den är Bässsssttttt!! :DD (visst är jag elak, Mellie? <3)
-
Idag ska jag pluggeliplugga lite och träffa Ollie om han hör av sig! Klockan är redan 12 också... Damn va tiden går fort! Bara en fjuttig vecka kvar nu, sen är det tillbaka till helvetet och proven! Fuuuuu.
Ska titta på Pokémon nu tror jag :3 Eller spela Diddy Kong Racing :3
Puss på rumpan! <3
-
Vilket vackert hårsvall jag har <3 Hahahah failade foton FTW!!

Hothothothothothothothot<3

Ikväll har jag verkligen tråkigt! Ingen film som är kul, inget roligt att hålla på med, usch jag blir trött på det! Ska nog sova :3 eller nesch. Vill inte! Kanske ska fortsätta på bilden jag började med imorse? Eller spela nin64? Eller något sånt. Vill ta vara på sommarlovet, men kommer inte på ngt! Ollie frågade om jag kunde göra ngt med honom imorgon istället... Gash, just nu känner jag bara för att ligga här och tyna bort, har ätit så jävla mycket mat idag att jag håller på att dö! För nu är det sista helgen, på måndag börjar jag! Målet är att gå ner 1 kg i veckan fram till jul :3
-
Yah I know, anorexia osv. Inte sant iofs. Jag ÄLSKAR mat. For realz! De som känner mig vet att det är så! Men kommer ihåg förra sommaren, jag gick upp många kilon på att dricka cola med Jonathan! Och gått upp ännu mer den här sommaren eftersom jag varit handikappad! Så nu gäller det!! I'm too sexy for my shirt!!
Puss på rumpan!

G33K

Syrran och jag satt ute nyss och radade upp alla skräckisar vi sett, slutade med att jag började tänka på Sawfilmerna, och nu ligger jag här och lyssnar på temalåten till de. Så jävla bra är den! Eargasm!! o.o LÄNK.
-
Ikväll ska jag spela Nintendospel på datorn! Lite Diddy Kong och sånt, sån där nostalgikänsla liksom :3 Risken finns att jag kommer spela de här spelen när jag inte borde det, eftersom jag har de på min skoldata... ehe (a)<3
Imorgon ska jag ha en hemmadag, var med pappa och handlade och körde bil idag, så imorgon ska jag plugga eller något =.= Men på måndag ska jag i alla fall träffa Ollie! Sååå längesen! :3
Puss på rumpan, nu ska jag spela speeel! <3

I'm not fat, I'm fluffy!

Godmorgon alla underbara! (älskar rubriken, stämmer sååå in på mig :3)
Vaknade nyss, ska kanske in till Göteborg med mammi idag och bara ha det mys! Jag är råtrött också, håller på att ställa om dygnet igen genom att inte gå upp efter 10! Lyckas rätt bra faktiskt! Snart är jag NV2C, helt sjukt va fort tiden går! Och vi är inte minstingarna på skolan längre då! Men klassen är nog fortfarande den galnaste!
-
Njaa, inget speciellt viktigt att säga :o Måste prata med bästis om Ellens fest nästa vecka, ska in och köpa presse. Han kanske vill följa med? :3
Occcchh måste fortfarande prata med Mellie! Satfläsk att hennes tele är sönder. BAJS.
Ska dra nu, puss på rumpan! <3

*insert ragecomment here*

Jag började må illa av filmen :3 Det var inte mys :3 satt och sågade den lite med Jonathan via skype. Sa precis gonatt till honom (20 min sen), men han loggar aldrig! Pruttbarn!
-
IiiIiiiiiIIIin any case. Det är en och en halv vecka kvar på sommarlovet. Kill meh nao. Plz. Dör en långsam död här liksom!
Nä, men orkar inte gå tillbaka till skolan även om det var skönt att gå upp tidigt igår :3 Hela grejen att veta att man har kursprov 14 dagar in i terminen i kemi suger lite faktiskt... Så jag ska ta vara på det här! Dock så ska vädret bli uselt nästa vecka tyvärr, kan inte ha mina nya strumpor :< (vita med röda ränder längst upp, ya know!)
-
Ska sova nu, natti på er!
Melanie, ring mig!! <3

*Ingen signal*

Sitter och tittar stumt på syrrans TV. Ingen täckning. Jag vill se på My Bloody Valentine på sexan men NOOOooOoOOH, det vill inte TV'n. Fuckface.jpg
-
Träffade Krille idag (Kristina). Det var kul att ses igen efter så lång tid, vi pratade om saker som hänt på sommaren och sånt. Gick runt i stan med henne. Tog en chailatte på Espresso House. Seriöst, jag har aldrig druckit något godare i hela mitt liv!! MUMS! <3
-
Ska ha en dag med mammi imorgon :3 Åka in till Göteborg kanske, bara ta en fika och ha det mysigt! Lite tjejsnack sådär. Det har blivit mycket enklare nu på senaste tiden! Äldre och sånt, man kan vara med mamma lite mer som en "kompis", dvs ut på stan och sånt. Så mys!
-
Nu funkar TV'n, ska kolla på MBV och chatta med bestis. Puss på rumpan!

Regn =.=

Jag är astrött! Vaknade nyss av att pappa messade att de är påväg hem, och sen direkt efter får jag sms från Alle. Geez!
-
I vilket fall som helst. Jag ska tydligen träffa Kristina idag! Ni vet, gamla klasskamraten? Omfg vi kommer bråka, I just know it. Vi ska in till Kungsbacka eller något tror jag, pallar liksom inte annat :3 Pallar inte ens att skriva ett inlägg, jag är så trött!
-
Tycker iaf Kähris kan komma hem nu. Vi skulle gå på Bilar 2, den har premiär idag. Men såklart så är han borta på NärCon! INTE rättvist! YOUR FACE, GOD DAMMIT!
-
Ska äta frukost nu :3 Sista veckan jag ska tjocka mig, sen ska jag köra på en diet som mamma och jag tagit fram. Och när taekwon-don kör igång kommer jag se hur kilorna bara rasar! Har ett mål till i vinter nämnligen: Att förlora minst 12 kg. Och det kommer jag göra, om jag räknat rätt! 8D
Nesch, ska gå nu! Puss på rumpan!

En blomma i Afrikas öken

Tittar på film med mamma nu. En självbiografi om en flicka som heter Walis. Hon kom från Somalia till London som flykting och blev en av världens största modeller! Filmen är jättefin! Rekommenderas till alla!
-
Jag ska träffa Ollie nästa vecka också! Inte träffat honom på så otroligt länge! Om det är ösregn ska vi bada i Skalvik, annars får vi se :D Men kommer bli awesome iaf!!
Puss på rumpan!

Solsken och havet med bästa bästis :3

Heeej bloggen! :3 (kommer inte på bra saker att skriva i inledningen, höhö!)
Idaaag så var jag med bästis! Kommer till det snart, ska berätta om min underbara morgon!
-
Väckarklockan gick av 7 imorse! Sen drog jag till UMO och förnyade mina piller :3 Sen tog jag en promenad i Kungsbacka där det var marknad, massor med roliga människor och prylar, makapärer och mojänger! Sen gick jag till Majgården där Melanie jobbar! Hon var så söt i sin uniform! Awww sötis! Tog en räkmacka (71 spänn... Dock var den jävligt god!) och satt där i 1.5 h och bara tittade på folk, pratade med Mellie och åt min goda frukost!
-
OCH sen då. Mötte upp med Jonathan på hållplatsen vid havet! Solbrända snyggingen (hahaa omg) och jag badade i över en timma! Han var min sjöhäst i vattnet, vi dränkte varandra osv! Hade så otroligt kul! Sen gick vi hem till mig och drack cola och tittade på Dexter (eller ah, en bit. Vi hann inte så långt). Ska föra över några episoder till honom!
-
Nesch! Långt inlägg om min grymma dag! Inga bilder dock eftersom jag glömde kameran hemma! ;__;
Puss på rumpan!

Natti natti :3

Jag ska upp tidigt imorgon, så nu ska *ATCHOO* jag lägga mig! Efter UMO imorgon så ska jag ta en morgonfika med Melanie på Majgården. Hälsa på henne på jobbet liksom :3. Det ligger typ nära 5+1... Mysiga minnen därifrån ja, väldigt!
-
Nesch! Ska kolla klart på SHAYTARDS och sen ska jag nana kudden! Med bästis imorgon då! Puss på rumpan!

Hett!

28 grader i skuggan idag, riktigt skönt! Men om man rör på sig för mycket så orkar man ingenting till slut!
Har varit med Alle idag, vi cyklade ner till havet! Vattnet idag var verkligen varmt, säkert upp emot en 25 grader eller något! Och det var så svalkande och skönt! Känns dock som jag har lite vatten i örat, inte kul!
-
Jag kom förut på att jag ska upp väldigt tidigt imorgon... Ska upp sju och åka in till ungdomsmottagningen för att förnya mina piller. KUL! Jag kan inte ens vägen dit, så det blev ju rätt misslyckat! Skulle bett pappa att köra in mig, men han och syrran har åkt till Stockholm (OMFG YES<3). Men då kommer jag i alla fall upp! Kan ta en god kaffe innan jag åker hem igen, hahah. Ska träffa bästis imorgon också ju! Höhö. Jag kommer nog vara rätt trött när jag ser honom eftersom jag har räknat ut att jag kommer sova ca 5-6 h inatt! När man lägger sig mellan 1 och 3 på morgonen så blir det lätt att man vänder dygnet! :D
-
Nesch! Ska ta vara på den här härliga varma kvällen med mamma och mysa till det ordentligt med färska jordgubbar och sånt! Puss på rumpan! <3
-
CHARMIG TJEJ! Hahah okej, jag bjuder på den här! Extremt dålig tajming med bilden, men wtf! Det här är livet!! :D

Vi är världens vackraste!

Heeej folket!
Världens bästa dag med älsklings syster! Direkt när hon kom åkte vi ner till havet och åkte vattenring och badade i det djupa havet! Sen åkte vi hem och flummade oss där en stund innan vi gick ner till dagiset och tog AWESOME bilder! Här kommer några av dem!
Puss på rumpan!
-
-
-
-

I'm leaving knuckle imprints

Häjjeh :3
Klockan är halv 12 nu, så jag ska börja plugga. Ska plugga till typ halv 3 eller något, sen kommer Miww hit! Ska försöka övertala pappa att vi kan åka ut på havet, det är kewl! Och eftersom släktingarna från Sthlm inte är nere så kanske hon kan stanna över också, episkt! I så fall vet jag precis vad vi ska göra ikväll... :3
-
Fysik och kemi står på listan idag! 1.5 h fysik, 1.5 h kemi. Mys. Not. Jag hatar plugget! Verkligen :3 Men det som är bra med att det går närmre hösten är att jag äntligen får börja med träningen igen... För jag vill bli bättre! Och åh, jag ska ha en sparringmatch imorgon! Mot Alexandra! Hon är en grad högre än vad jag är, men vi slår lika hårt osv. She's going DOWN!
-
Puss på rumpan!

Your Favorite Martian - Robot Bar Fight

Glömde länka YFM's nya låt! Låten hittar ni HÄR!
-
-
Galnaste killen som gjort låten och även är känd som Your Favorite Martian är Ray William Johnson om någon missat det! :D Han har även Youtubes största kanal där han är värd för =3!

shoooo, gurrl!

Jag kan inte fatta att det bara är 2 veckor kvar på sommarlovet! Det är helt vrickat! Och nu måste jag seriöst börja med plugget... Jag pallar inte. Allvarligt, jag vill inte gå i skolan mer nu! >_>
-
Jag har egentligen inget vettigt alls att säga! Dock så åkte jag faktiskt båt idag, och fy satan va varmt det var i vattnet! Drygt 24 grader ute till havs, att åka ring blev awesome! Höll på att välta runt med den några gånger eftersom pappa älskar att köra så att jag hamnar ute i vågorna... Därför blev det en skön rumpmassage också!
Okej, det lät fel. Men när man sitter i vattenringen så nuddar rumpan vattnet med bara ett tunt tyg emellan. Så när vågorna slog emot mig fick min rumpa massage! SÅ var det!
-
Jag har tråååååk. Underhåll miiiiiiig.
Puss på rumpan!

Trött och nyvaken!

Jonathan väckte mig halv 2 inatt, precis när jag somnat! Det slutade med att vi messade till 4, och jag vaknade typ nu. Trött som satan är jag!
-
Egentligen skulle min kusin och farbror komma ner idag, men de fick förhinder så det får la bli någon annan gång! Syrran har tjatat så mycket på pappa idag att han ska köra vattenring med oss, så yao. Om typ en timma är jag äntligen ute på havet (fattar inte varför jag är så exalterad över det! Fast iofs så älskar jag havet)! När vi kommer hem sen ska jag köra iväg och handla. No biggie där, men att köra bil är nog något av det roligaste som finns!
-
Imorgon ska jag träffa syssster! Och på onsdag har jag inga planer, ska se om någon vill följa med och grilla på kvällen :3
Känner mig lite stressad ändå, det är bara 2 veckor kvar innan skolan börjar... Känns inte kul. Alls! Fuuu ;___;
-
Men aah, ska dra nu! Sola och bli smex! Puss på rumpan!

Stressad

Och trött! Ligger i min sköna säng nu. Imorgon blir det inget mer gosig säng, min farbror och ena kusin från Stockholm kommer ner och hälsar på oss, så de ska sova i min säng och jag ska sova på madrasser i vardagsrummet fram tills torsdag... Wooh. Lika bra det ändå, bara det att det är så jääääävla ljust där nere! Får sova med kudden över huvudet! Fast då kvävs jag väl ihjäl eller något?
-
OOh. Det blev ingen båt för mig idag ändå -.- som jag misstänkte. Pappa orkade inte köra ut med båten, så en dag till som landkrabba fick det ändå bli. Fuckface. Jag vill ut nu! Vill bli brun och smex (som jag vet att en person kommer vara... GAAAH FAN kom hem nu, jag blir stressad på dig!!). FLÄSK.
Nä, jag är bara väldigt trött nu. Ska somna till någon film eller något... ääääh. Jag orkar ingenting. Vill sova i min säng! Vill sola? Vill ut på havet? Vill INTE plugga? Vill inte vara världens blekfis när jag kommer tillbaka till skolan heller!
-
Juste. Jag kände av mina hälsenor idag igen. Det är ett dåligt tecken. Det betyder att de inte har läkt under sommaren, dvs jag kommer inte kunna träna sönder mig i höst heller. Om jag ens får tävla eller gradera mig vet jag inte heller, får se hur det blir. Får prata med min tränare...
Puss och gonatt på er gullungar.

RSS 2.0