My life on a stick (ÅÅÅÅH misstolk.)

Händelselös kväll!

Jag har egentligen ingenting vettigt att säga. När det inte händer något på dagarna har jag ju ingenting att blogga om... Så ja, det är många meningslösa inlägg den här veckan.

Juste. Jag har en sak. Egentligen helt orelevant, men den förstör HELA min helg. På lördag morgon, den absolut sista lördagen som en fri sjuttonåring, ska jag vara på kurs. Från nio på morgonen till sex på kvällen... Hela. Jävla. Dagen. Nog för att det har med jobbet att göra och därför är bra att gå på, men jag har verkligen ingen livslust till det alls. Har jag tur så slipper jag göra provet då jag faktiskt har gått kursen en gång innan... Den här gången är den på nio timmar, förra gången var den på fjorton... Så om jag inte överlever helgen så vet ni varför! 

Ska gå och skjuta mig nu. God natt! :D

Konsten att aldrig bli frisk.

Det verkar nästan som om jag kommer vara hemma hela veckan ut. Går kanske på fredag, inte säkert dock... Men jag vill göra något kul i helgen, inte säkert om jag får det ifall jag stannar hemma på fredag också. Men jag får se, pappa tyckte att "hellre en dag för mycket hemma än att bli sjuk igen". Håller med honom på den punkten. Skolan är ändå inte speciellt rolig den här veckan. När är den rolig över huvud taget frågar ni säkert nu? Då svarar jag att den aldrig är det men att vi har ett jävla grupparbete som vi ska ha debatt på denna fredagen. Och jag vill inte vara med på den.


Vi sitter btw och spelar tvspel, pappa och jag (han har smittats av mig så hans ögon rinner ungefär så mycket som mina gjorde för någon dag sedan). Jättekul, jag fick (efter miljoner försök) igång min gamla PS2!! Men bara ett spel som är sådär halvbra. Hade velat spela Sonic Unleashed, men det ville den inte. Tack för den liksom. Men jag ska inte klaga, äntligen får man lite "nya" spel! YAAAY <3

Skriver mer ikväll, ching chong <3 

En av huvudpersonerna i spelet jag spelar! Nu måste ni väl ändå kunna gissa ;3



With Love


Sånna som du möter man inte var dag

Jag är världens nörd, sitter på golvet framför tv'n med colaflaskan och choklad brevid mig och tittar på gamla VHS filmer, helt underbart! Kollar just nu på Aladdin: Rövarnas (LOL) konung. Helt fantastisk gammal film! Man märker verkligen när något är VHS, så dåligt ljud, så dålig kvalité på själva bilden. Men det är också det som gör charmen <3


Ska fortsätta med det i några timmar till, jag är ensam hela dagen idag så. Och imorgon. Förhoppningsvis resten av veckan också, hihiihi (a) Men för nu, puss på er! <3



Ännu en hemmadag

Morning, my dear ones! 

Är hemma idag också. Och imorgon. Det är rätt skönt ändå, jag behöver återhämta mig. Så jag sitter just nu i min sköna soffa och äter frukost och tittar på tv. Mysigt värre! Ska dock städa lite, får möjligen sjukbesök idag. Måste städa i vilket fall som helst, men ah ((: 


Har ingenting intressant att skriva om! *ATCHOO* Bara att jag hatar att vara sjuk och är avis på alla er som inte har rinnande ögon och snorig näsa. För heeell, man ser verkligen sexig ut. Not. 

Oh well, puss på er! <3



Idomin, näsdukar (snoriga) och coca cola

Ungefär så har min dag sett ut!

Jag har legat framför tv'n hela dagen! Har knappt ens använt datorn, så skönt! Har dock använt telefonen flitigt, har messat med stackars bästis som har öroninflammation. Annars har det inte gått många knop. Soffan är min hjälte. Jag har inte ens spelat tv spel. Så trött har jag varit. Liksom inte orkat. Det är okej när man är sjuk. Okej? Okej. 


Jag ska fortsätta titta på tv nu. Ska vara hemma imorgon också, troligtvis också på onsdag. Bleh, jag orkar egentligen inte. Men ska inte klaga, jag får sova hur länge jag vill på morgonen. Dessutom... NÄSTA VECKA FYLLER JAG 18 ÅR! EVERYBODY SAY WOOP WOOP! 

In any case, hejdå! 

Det var bara såhär långt jag kom idag. Ett steg utanför dörren. För att fotografera en lykta. Varför? Jag har ingen aning. Den är fin. Och jag behövde en ursäkt att gå ut. Dealwithit.jpg



Home sick

God morgon! 

Är hemma idag. Känner mig lite bättre, ögonen rinner inte stup i kvarten, men jag kan knappt andas och är trött. Så jag får vara hemma idag och bara vila. Förtjänar nog det. Söta bästis som skulle passa plats på bussen åt mig idag ju. Nä nu får jag ta och bli frisk, det här funkar ju inte! Har inte borstat tänderna på två dagar...


Ska titta på tv nu. Chuck började precis, det gillar vi. Ska äta godis hela dagen också, hihihi. Puss på er! (a)

On skypelidoo

Ohaii :>

Skypar med Kähris atm. Han babblar på en massa om ett spel, jag lyssnar allt jag kan men hinner inte riktigt med! Försöker vara duktig, mhhhm! Jag har under detta samtalet kommit på att jag borde ha en typ middag för de närmaste vännerna jag har! Typ sånna jag inte träffar varje dag, eller som jag älskar att vara med och bara vill vara mer med! Som typ..: Bästis (går mycket snabbare att skriva än att skriva Jonathan), Mellie, Kähris, Johanna, Alexandra, Sofia. En liten middag asså. Sju pers skulle man bli. Perfekt ju? Så kan jag stå där och laga god mat. Ingen är ju vegeterian heller så det slipper jag tänka på! Måste bara komma på en bra helg att ha den på :3 


Nu ska jag vara en extremt duktig elev och börja på min hemtenta. Som ska vara inne om fyra timmar. Såpass dags nu. Så... Ja, gonatt på er. Tycker väldigt synd om er som inte har ett arbete som måste in ikväll. Eller så gör jag inte det. Pussgurkor där. Hejdå. 

Bästis? Var är den här boken någonstans? Är du klar med den? Om inte, BLI DET. Me wants to read soon!



Crying like a boss

Det har blivit ännu värre!

Jag kan nu inte andas alls med näsan! Båda ögonen rinner för fullo och jag börjar få nare lite här och var! BORT FÖRKYLNING, JAG VILL BLI FRISK! 

Jag ser verkligen förfärlig ut. Det var längesen det var såhär illa. Oj, där kom en stor droppe snor och landade på datorn. Mysigt. Hahahh jag är verkligen disgusting! *snörvel* 


Ska ta och lägga mig någonstans och äta godis resten av kvällen. Har spelat tvspel hela dagen med pappa, men har suttit på golvet så har typ jätteont i rumpan. Inte kul, nojjeh. Men... Skriver nog mer sen, puss! Btw, lägger inte upp bilder på mig själv idag då det kan framkalla kräkreflexer. Ungefär så ser jag ut. Hejdå nu. 

Varken smak, lukt eller luft.

**snörvel**

God morgon alla underbara. Jag är som bekant helt slut idag. Det gör ont att röra ögonen, jag har ont i halsen och min näsa har fått för sig att strypa min oxygenförsörjning. Dvs jag kan bara andas med munnen och knappt det. Detta medför att jag inte kan lukta på något och knappt känner någon smak ;___; tyck synd om mig! 

Kommer nog inte till skolan imorgon som det ser ut, ska ligga hela dagen i sängen och snyta mig. Nämen kul, där började ena ögat rinna också. Trevligt. - Jag ska dock plugga, har två arbeten som ska in ikväll, det börjar bli väldigt stressfullt nu. Men då det är temavecka hela nästa vecka i skolan så får vi inga nya läxor = kan göra klart allt gammalt. 


Jag ska titta på youtube nu. Sympatisera med mig. Eller gör inte det, ni bestämmer själva. 
Hejdå. 

Ja. Muntert inlägg. Men när jag inte har duschat på två dagar och inte heller har gått ut så känner jag mig lätt som en zombie. Med fett hår. Tack för mg.

Love surpreme

Haters gonna hate.

Sitter uppe med mamma och tittar på Göteborg Horse Show. Har ändå inget bättre för mig ikväll. Om det ska fortsätta såhär lär jag vara hemma i början på nästa vecka. Mitt ena öga rinner och min näsa är som ett vattenfall. Underbart asså, gotta love it. 


Vissa människor är bra konstiga också. När man är med dem så verkar det som om man liksom är hela deras värld, men sen pratar man aldrig när man inte ses. Det är inte logiskt någonstans. Men vad kan man göra åt det? Ingenting. Man får helt enkelt leva med det. Snart kommer jag sluta bry mig. Orkar liksom inte. 

Nu ska jag gå och lägga mig. För jag är sjuk och behöver sova. God natt.

And there was no love in town.

Nä...

Jag hade nog fel. 

Misstankarna dras mer och mer bort från laktosteorin och mer och mer åt influensan. Jag börjar bli trött och stel. Än så länge har jag ingen feber, men stelheten kom väldigt fort. Kan någon vara en mysig människa och vara social ikväll med sjuka mig? Ont i huvudet kommer nu också ja, nämen det var ju trevligt...


Jag ska lägga mig i soffan nu. Hejdå...

Mår sjukt dåligt

Hejsan alla underbara! 

Usch. Jag mår piss. Inte sådär dåligt mentalt, utan det är bara fysiskt. Eller ja, det påverkar ju mitt psyke, men ingenting har hänt som påverkat det. Förrutom att jag har druckit mjölk. Och ätit ost. Och börjar misstänka och frukta att jag är laktosintolerant. Och jag vill dö på grund av det. Hoppas verkligen att det bara är en tillfällig magsjuka eller något, men jag har ju ont på samma sätt som om jag skulle ha druckit en latte macciato. Men jag kan inte tänka mig att inte kunna dricka ett stort härligt glas röd mjölk på morgonen. Håller tummarna för det bästa. Men jag ser gravid ut just nu. Vackert. 


Men på tal om något roligare, jag hade det underbart med Johanna igår! Hon åkte precis hem, vi har legat hela dagen och degat oss i soffan... Låg vakna till tre inatt och spelade Bubble Struggle 2 och 3. Vi blev förbannade på att vi inte klarade av vissa banor, men det får man väl ta! 

Jag ska vila min mage nu, usch någon får gärna vara social med mig ikväll <3
Puss och kram, drick mycket mjölk för mig!

FREDAG.

Oh god, oh man, oh god, OH MAN! 

Det är fredaaaaaag! :D 
Sitter i "hemliga rummet" med Melanie. Solen lyser in perfekt så det är varmt och mysigt! Det enda som stör är luftkonditioneringen som låter som en bulldozer, men annars så kan jag inte klaga! Vi ska snart tillbaka till klassrummet för återsamling, sen har jag bara tre jobbiga lektioner till innan jag får gå hem! Så dumt, en klasskompis till mig slutar om tio minuter för att alla hans resterande lektioner är inställda! Perfekta fredagen?! 

Ska packa mig bort nu, byyyyye! <3

Jag är i himlen! Kolla bara på den där solen (eller ah, den stora vita fläcken)! Varmt~



Taekwon-do

Oh dear!

Drar till träningen snart. Känner att jag kommer bli slut idag... Börjar ogilla min ordinarie tränares pass... De är bara jobbiga. Man blir egentligen inte trött på ett bra sätt. Och han gör för det mesta bara tråkiga pass bestående av: Sparring. Dödstrist. Palla. Pajala? 


Och! Klockan är sex och det är fortfarande ljust ute! Sommaren är på ingång! Det var ju också jättevarmt idag, körde på tshirt med skinnjackan över bara! Underbart! Var ute och gick i solen under den sista håltimman med några killar från klassen. Det var väl rätt kul. 

Ska vara lite produktiv nu, xoxo (gossip girl) <---- HHHlolz. I Keed.

Håltimma

Hola Pedro~

Håltimma. Tiden då man inte har någonting att göra. I och för sig börjar jag om en kvart igen, men ändå. Har håltimma efter nästa lektion också eftersom vi är tvingade att gå på en föreläsning mellan tre och halv fem. Så jag kommer inte hem förrän kvar över fem. Alltså får jag bara vara hemma ungefär en timma innan jag ska åka igen. Första träningen på tre veckor ikväll! Ooooh I'm so excited! 

Ska göra någonting... Roligt. Eller något. Puss på er då! 


Ooooh. I'm so angryyy! Nämen jag är inte sur. Är bara lite subtil när jag tar kort på mig själv i skolan. Busig är jag, hihihi.



Walking dead

Jag är helt slutkörd. 

Lång dag, dåligt väder, tråkigt i skolan. Dessutom så hade jag träning med Tigers. Jag dog. Ville bara gå hem! Men jag får ändå rätt bra betalt så jag ska väl inte klaga... 

Jag borde egentligen plugga på engelskan, men jag vet ju inte säkert ifall jag ska redovisa imorgon då hon jag jobbar med är på resa. Får hoppas på att jag slipper. I så fall kan hon och jag framföra allt inför hela klassen istället. Jag hoppas att det funkar. Även om hon inte direkt är optimal att jobba med eftersom hon är ego som satan...


Well well, ska göra någonting roligt nu. Titta på tv kanske. Äeeeh. 
Godnatt! <3

FUCK iLuv.

Godmorgon alla underbara! 

Känner att jag inte riktigt orkar hålla på att uppdatera bloggen hela tiden. Har liksom ingenting speciellt att säga som jag kan skribbla ner här! Och... RAAAHHH JAG BLIR GALEN! Mina (relativt) nya hörlurar VÄGRAR sitta kvar i öronen! De bah trololololoo jag ska åka ur istället för att sitta kvar. What you gonna do about it?!! Fan jag orkar inte! Får damp i princip varenda cp skadade morgon! Och det är varje morgon! Jag kan inte få de att sitta fast! De vill bara inte! Jag fattar inte vad jag gör för FEEEEEEL.

Okej, så... Där fick jag ut lite ilska. Hihihöhö skönt. Var som sagt med bästis igår. Fy i helvete vad jag har saknat honom, det var så underbart att träffa honom igen! Prata om allt möjligt, ligga och titta på tv, skojbråka... Usch jag har varit för länge utan det! Min lila potatis.

Nog om det, nu ska jag sitta här och vänta tills någon kommer så att jag kan gå bort till gympasalen. Inte för att jag klagar om att få skjuts till skolan, men att komma mer än en halvtimma för tidigt... Nah. 

PUSS på er! <3

Ja, jag är smått förbannad. Fucking iLuv. Köp ALDRIG sånna. Bara ett råd. Hejdå.



SEMLEDAGEN~

GOD. MORGON.

Hihihih. Jag har precis smakat på en semla. Som var så god. Herregud. Idag ska jag fetta mig på fettisdagen! Omnom! :>

Um... Har egentligen ingenting speciellt att säga, ska till bästis i eftermiddag och träffa honom. Få se hans nyfärgade hår, höhö. Annars... Ska jag väl typ... Plugga? Höhöhö så ointressant. 

Jaja, skriver kanske mer sen, hejdå :>

You're my cuppie cake

Hellos

Jag är så trött. Har suttit hela eftermiddagen på Fyren eftersom att min kära bästa vän inte kunde träffa mig idag. Han dissade mig för hårfärg! Fuu. Men jag har i alla fall fått saker gjorda idag, det funkar! Dessutom ska jag träffa honom imorgon, så jag ska inte klaga! Annars har väl ingenting speciellt hänt i skolan idag, rätt trist att komma tillbaka efter ett skönt lov, man blir rätt trött av bara tanken. Det är också andra dagen i rad som jag har masiv huvudvärk. No like...

Jag orkar inte skriva mer! Har ingen motivation till något, inte ens till sånna här simpla inlägg! Ska sätta mig i något hörn med mitt täcke nu och se på tv. Och ta två panodil och ett STORT glas vatten. Bästa medicinen ever. 

Puss på er!

Let's get it on

You gotta love Marvin Gaye. Den låten, åh minnen... Hahah no snusk, promise. Eller...? Hahahh :D

Söndagar är verkligen de segaste dagarna! Direkt när jag kom hem satte jag mig i sängen och har knappt rört på mig på hela eftermiddagen! Dock har jag börjat få huvudvärk så jag ska gå ner och ta två stora panodil och ett glas vatten snart. Jag ska bara vila så mycket jag kan nu ikväll, imorgon börjar allvaret igen! ... Fast inte på eftermiddagen för då ska jag (äntligen) träffa bästis! 


Tycker alla ni bara ska lägga ner alla arbeten och bara ta det lugnt nu ikväll, den här sista kvällen innan det jobbiga börjar igen. Vad sägs? Frestande va? I know it is. Ska nog läsa en god bok och lyssna på sådana där kärlekslåtar som har djup mening. Eller sådana låtar som man lyssnar på när man ska ha sex. De är... Väldigt bra faktiskt. 

Puss på er mina älsklingar! <3

Hemmaaa.

Åkte iväg till en kompis igårkväll i Göteborg och åt middag och hade gött sällskap. Åkte sen på natten iväg till Vallda. Hahah jag är så fullbokad hela tiden... Busy woman, make it blow!

Hade i alla fall askul! Bästis kom också hem på kvällen så jag bah yey :3 ska se om jag kan träffa honom imorgon, vill se hans påstådda bränna! Men just nu orkar jag inte skriva, vill bara chilla loss på min sista lovdag, lyssna på brasiliansk musik och värma upp mitt rum till över 28 grader! Puss och kram!! 


Aside från den röda plutten jag har i pannan och ingen foundation så ser jag rätt fräsch ut för att inte ha varit hemma på ett dygn. Inte mycket sömn inatt, somnade efter halv fyra. Usch usch, jag kommer vara så död imorgon!



Safe House = SOOOOOO GOOOOOD.

Ungefär så ja, det var ju en rätt bra beskrivning skulle jag säga. Om ni vill veta mer får ni faktiskt ta och pallra er till biografen själva, här avslöjas inga saftiga detaljer! Men jag kan ju lugnt säga att den var extremt bra!

Kvällen i allmänhet var grym! Jag hade så sjukt roligt! Lite flabb hit och dit, en dreggelattack (hahah gull<3) och Donken till middag. Dessutom extremt mycket petande på varandra, inklusive i ögat. Kort och gott: approved fredagskväll. Gotta do it again! 


Ska ta mig något att äta, är lite sådär småsugen. Hihihi. Puss och gonatt <3

You are what you eat. 
- Really? I don't remember eating a sexy beast this morning.

Biokväll m. Kähris

Hellos :3 

Nu ska jag snart iväg till Göteborg för att se på Safe House! Den verkar asbra, hihihöhö! Jag har på mig mina rosa byxor idag, har äntligen chansen att gå ut dem! Lite jobbiga är de alltid att ha på sig i början eftersom de är så otroligt tighta ;__; men jag ska se hur det går! Om inte annat får jag väl knäppa upp dem när jag sitter på bion, höhö. 

Well well, kommer hem senare, puss på er! 

I'm a superfreak! Är jag brun? YES I am. Men jag har inte solat solarium och inte gått på spraytanning. Vad har jag gjort? Hmmmm? Hihii.





Regn, snö, regn, snö, sol, regn, snö. DAFUQ.

Ohai <3

Jag vara jätteglad! Fick prata lite med bästis borta i värmen! Det gjorde faktiskt min dag, jag behövde skriva av mig! Och jag saknar honom jättemycket nu, fuu! På lördag kommer han heeeem! <3 


Hahah obsessed. Nope. MEN snart åker jag iväg och träffar Miww och har en härlig kväll med henne! Kommer hem imorgon igen lads, och då ska jag på bio med Kähris! Kommer bli aaaaaskul! 8D eller det tror jag i alla fall, höhö! 

Men jag ska gååå nuuu, hejdåeh! <3

Fixat ögonbrynen. De är typ asmörka ikväll!





Slapp flicka

God morgon! 

Sitter här i min säng. Min lilla kissekatt ligger och sover brevid mig, han är så söt! :3 Lovet börjar också gå mot sitt slut, lite sorgligt kan jag tycka faktiskt. Usch om man kunde ha lov lite längre liksom... 

I alla fall. Hem till Miww ikväll! Skräckfilmer och flum väntas tror jag! Så jag är taggad för det! Syrran åker in till stan om någon timma. Detta betyder hög musik, springa naken i huset (lol jk!) och bara göra som man vill. Det är så... Skönt. Jag har inte gjort det på hela lovet, kanske är därför jag är trött? Ska ta vara på det till max! Dessutom håller jag på att börja sakna bästis! Veeet att han inte läser det här eftersom han inte är hemma, men så fort han kommer hem tänker jag kasta mig på honom och bara krama honom. Hahahha konstigt, men det blir tomt på något sätt när inte han är hemma! Typ... Ah, tomt. Ska se om jag kan träffa honom nästa vecka. Behöver lite bästissnack och massage (a)


Ska spela tvspel nu, hejdå :3

Lillelördag!

Nu åker jag iväg med mamma och handlar mat och mys inför ikväll! Vi ska även plocka upp min kära Mellie på vägen! Puss på er lovers!

Tänkte använda mina rosa byxor idag, men de var svarta baktill så de hamnade i tvätten. Fuuuu.



lmfao

God morgon! 

Det är något fel på mig. Jag kan bara inte sova längre än till åtta. Vet inte varför, it's so disturbing! Saknar dagarna då jag kunde sova till elva eller tolv, men å andra sidan så får jag ju mer gjort om jag går upp tidigare. LOL. Fick mig att sakna de varma sommarmorgonarna då man kunde gå ut på altanen och bara stå där i solskenet som faktiskt var varmt. Fuck Sverige och vintern. 

Så... Idag kommer Mellie hit! I know, I know. Jag har tjatat extremt mycket om det, hahah! Men inte mitt fel att jag ser fram emot det, vi har liksom inte träffats själva på... Typ tre månader. Helt. Jävla. Sjukt. Så ja, jag får tjata om det. Okej? 

Och jag bara måste komma ihåg att boka biljetter ikväll. Ska på Safe House med Kähris på lördag och biljetterna släpps idag. Bah oj jag glömde och så finns det inga kvar. Det kommer så att hända. Mitt minne. 

Totalt osammanhängande text har vi här då. Orkar inte bry mig, jag har lov! Och nu ska jag titta på Tangled och vara allmänt seg några timmar, puss på er! <3

Move your hips

Mjaouw :> 


Jag har nyss kommit hem från en heldag i stan med familjen! Det verkar ha blivit väldigt lyckat, mamma tackade i alla fall så mycket :> Så nu ska vi göra mysmys med god mat och massa sötsaker! Imorgon ska vi troligen in till stan och på kvällen kommer Mellie hit! Jag längtar! 

Men jag är alldeles för trött för att skriva mer, vill bara titta på tv. Puss på er! <3


I. Look. Supercreepy. Fejkleenden när man är trött är svåra att klara av! Try it!





Alla ♥ dag

Åh godmorgon alla underbara, söta älsklingar! 

Jag har redan varit vaken i två och en halv timma, har firat mamma med frukost på sängen! Hon blev verkligen jätteglad för sin present så jag är nöjd! Vi ska åka in till Göteborg snart och äta på Texas Longhorn, en köttrestaurang, bara tanken får det att dreggla i munnen på mig, hahah! Men vi har hela dagen uppbokad, det är typ den enda dagen på hela året som familjen verkligen umgås sönder. Man får väl ta vara på det! 

Jag ska ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning nu, känner att jag ligger bakom schemat! Men jag älskar er alla och hoppas ni har världens bästa dag! Pussar till bästis i soliga Spanien också 

Melaniiie, min Valentine! Puss på dig älskling, vi hörs sen!



Höhö jag är så töntig :>


Swarovskikristaller is the shit.

Ohaiiii! 

Okej, nu är jag hemma! Jag har ont i fötterna efter att ha haft på mig Converse i kylan när det började snöa (?!!!?!?!?), dessutom hade jag för mig att dricka kaffe idag... Det var ingen bra idé. Jag har ont i magen. Fo' sho'. Nästan som illamående, men smärtan sitter någonstans där inte illamåendet sitter. Vilket är typ resten av magen. Så... Dagens fail. 


MEN! Jag har köpt en plattång med Swarovski kristaller till mamma i födelsedagspresent! Dyr som faaaan var den, men jag hoppas hon kommer bli glad! Gick även förbi Kanolds och köpte fem hjärtformade praliner i olika smaker! Alla hjärtans dag, here I come. 

Och nä, jag får visa byxorna någon annan dag, kameran hade inget batteri när jag plockade upp den... Orkar... Inte... 

HEJDÅ! :D

On my way!

Nu ska jag åka! Ni får bild på byxorna sen, jag ska ta med mig kameran!

Puss och kram! <3



Handla-presenter-dagen :3

Hellos. 

Jag är totalt utvilad! Somnade framför datorn igårkväll när jag tittade på Tangled. Nog för att den är extremt bra, men jag kunde inte hålla ögonen öppna! Men nu är jag i alla fall vaken och pigg! Ska ta mig en dusch efter Grey's Anatomy och sen drar jag in med Alexandra till Göteborg och handlar presenter till momma! Jag ska ha på mig mina nya, sexiga, rosa byxor! Srsly, de är skiiiitsnygga! Visar innan jag åker sen! :3 

Ska titta på youtube nu, hejdå!

So... Tired...

Hej :>

Jag har nyss avslutat ett (ytterligare) fyra timmar långt samtal med Kähris! Det var väl hyfsat roligt tycker jag, vi ska på bio på lördag och (möjligen) åka skridskor. Det sistnämnda är jag lite rädd för eftersom jag inte kan åka what so ever... Hahahha... Men ah :>


Jag ska lägga mig nu! Är jättetrött och har en lång dag med presentköpande framför mig imorgon! Så gonatt på er, älsklingaarrr! :D <3

STÄDDAG.

Det heter inte söndag. Det heter städdag. Från och med nu. 

Jag har städat runt i hela huset som en galning idag, rensat ut gamla kläder och jackor (inte för att jackor inte är ett kläderplagg, men... Ah ni fattar) och bara tagit det lugnt. Egentligen skulle ju som sagt Mellie kommit hit om typ en och en halv timma, men hon var sjuk idag så det gick inte :( Usch, jag som är lättuttråkad... Vad ska jag göra resten av dagen? ... Kom precis på att jag har träning som började för en kvart sen. Ojdå. 


Jag stannar hemma istället. Vill spela tv-spel. Fo' sho'. 
Får se vad jag hittar på idag. Ingen att vara med... *rullar runt i sängen i protest*

HEJDÅ! :>

Slarvigt uppsatt hår, inget smink, gårdagens klänning på mig. Fräsch? Självklart.




Vill ni se min bild? Okejdå. Självklart ville jag ta foto i svartvitt idag pga att jag är så fräsch, men bilden är egentligen i färg. Jag ska göra ett träd och vägg i bakgrunden också. När jag orkar.



People always say that my music's loud

GOD MORGON.

För det första så gick helt klart rätt personer vidare i Melodifestivalen igår. Så jäääävla bra.

Inatt sov jag längre! Det är verkligen en pain in the ass att vakna tidigt. Men nu är jag i alla fall utvilad! Ska ägna typ hela dagen till att städa mitt förfärliga rum! Ikväll kommer Melanie hit, fan längtar redan! Så, hon sover över här, och imorgon åker vi och min lillasyrra in till Göteborg för att kolla på presenter till lilla mamma! Inte nog med att det är alla hjärtans dag på tisdag, det är även hennes födelsedag! Så vi ska se hur vi ska göra det extra speciellt! Hon ska i alla fall ut och äta med oss, antingen på lunch eller middag. I'll make this her best day ever. Just you wait. 


Okej, men ja! Jag ska ta och göra klart min svärdtjejsbild nu, skuggor och färg ska läggas in! Den är verkligen awesome, jag fick värsta målarboosten igår och känner mig på topp igen (a) 

Yes yes, men hejdå! :D

Off to town :3

Nu åker jag in till Kungsbacka med mamma och syrran :) får se vad jag shoppar för något idag, jag borde gå in på Siba och fråga om de kan laga min dator, men det kostar ju så mycket pengar *buhu*

I alla fall, I'll be home laterzzz! :DD 

Btw. Fattar ni hur skönt det är att inte ha några finnar längre? Jag såg verkligen ut som en prickikorv i ansiktet. Eller kanske som någon med en extrem allergisk reaktion eller varför inte någon med vattkoppor? Hade lite här och var, värst var det i antiktet, på halsen och bröstet och ryggen. Sex år tog det innan jag fick medicin för det och nu är min kropp len som en babyrumpa! Jag lider verkligen med alla andra som har problem med det, vet att mitt självförtroende låg i botten och att jag praktiskt taget redigerade alla bilder som togs på mig så att man inte skulle se mina skavanker. Men frukta icke, bättre tider kommer! <3





Första dagen på lovet.

... Och jag vaknar kl 6.23. Det var för tre timmar sen. Sen kan jag inte somna om eftersom bästis har messat mig. Så jag ligger där en stund och skriver med honom tills han slutar svara då jag inser att han boardar planet. Usch en hel vecka utan att kunna prata med honom. Kommer vara jättetomt. Hoppas jag får träffa honom direkt när han kommer hem i alla fall, har redan hänt nya saker som jag vill prata med honom om! 


Idag ska jag antagligen bara vara hemma. Kanske åker och överraskar en viss tjej som är sjuk (eller ah, det blir ju ingen överraskning eftersom jag vet att hon läser det här), liksom liva upp hennes tillvaro lite. Myspys! Skulle vara så värt det, jag är ju redan förkyld så värre lär det inte bli. Kan ta några panodil och halstabletter innan jag åker om jag nu gör det. Så värt. 

Ingen bild på "nyvakna" jag! Ser way för trött ut för att få synas offentligt, hahahah :( 
Jag ska fortsätta spela tv-spel tills mina föräldrar vaknar. Börjar bli småååååått hungrig...

My face when.

Precis. Inget mer behövs sägas. 

Gonatt.

IN FOR LE CANDY

Se? Enligt en länk som en viss pojke skickade till mig... igår tror jag det var (?) så är "le" ett tecken som pedofiler i Frankrike använde(r) för att locka till sig andra pedofiler på typ barnvänliga sidor som till exempel 9gag. Så... Jag är tydligen pedofil. Man lär sig något nytt varje dag. 


Äter faktiskt godis ikväll! Jag måste faktiskt ha en belöning för att jag gjorde kursprovet. Känner att jag behöver det idag. Var även och fikade en snabbis med Johanna förut. Det äcklet ska till Italien på söndag. Varför lämnar alla mig?! WHYYYYYYYYYY. 
I alla fall. Godis är väldigt gott. Men nu ska jag umgås lite med syrran :> Hejdå! 



Honey, jag var tvungen att lägga ut denna! Det ser ut som våra ansikten har möglat!



Colors of the wind

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV

... Eller inte riktigt, men snart! Sista lektionen nu, snart ska vi göra en övning och sen får vi gå hem! Eller... Jag ska till Lindälv för att möta upp med Johanna en snabbis. Hon ska med mig när jag går och handlar saker till ikväll. Hemmakväll med lillasyrran idag, funkar finfint för mig. Mamma och pappa kommer inte hem förrän nio eller något :)

Ska gåååå nuuuu, hejdå! <3

Hejsan munter. Jag har inte den mysiga tröjan längre, men fick ha den heeela dagen! Wiii puss på dig!

w

The countdown has begun!

Bara fyra timmar tills jag slutar skolan för lovet! HOO HOO HOO!! 

Det är en jättebra dag idag! Även om inte chorv är här idag... Men så fort hon blir frisk så ska vi ha myskväll! Längtar redan, ohohohoho! <3


Okej, egentligen har jag inget intressant att skriva! Jag frös jättemycket när jag kom till skolan, vad gjordes åt det? Jo, Kähris lånade ut sin stoooora myyyyysiga tröja :> fryser fortfarande lite, men det är mycket bättre nu. Bless friends with big hoodies <3

Ska plugga nu, hejdåååå :>


Glad och smått uppvärmd flicka i världens mysigaste tröja! <3 (hihihöhö. Målade ögonbrynen imorse. Blev rätt snyggt tycker jag. Öhö.)



What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me, no more.

Jag är världens mest klantiga individ. 

För en stund sen skulle jag fixa i köket. Liksom plocka ur disken, ta bort lite grejer från bordet och tända några levande ljus. Självklart välter jag ner en plastmapp med papper. Bakom ett element. Som var väldigt varmt. Fram med en tång fort som satan och försöka ta ut den innan den smälter fast. Får med mig en stor klump damm som hamnar i min näsa och mun. Och jag som är allergisk mot damm får självklart värsta hostattacken. Mys? Nej. 


Så ja, jag är väldigt klumpig! Men jag är ändå bäst! Ska gå på bio nästa vecka med en awesome pojke också! Safe House (inte Source Code som jag sa... Dumma mig)! Den verkar grym faktiskt! Så jag ska se om jag kan få tag på biljetter till någon gång på lovet! :D

Ska göra något... Vettigt. Eller nåt. Hejdå :>


Blev helt plötsligt sugen på sånna här. Dessa bakade en klasskompis och jag förra året. Vi gjorde även alla masipanfigurer själva! GULD <3




Don't dream your life, live your dream

HEJ :>

Okej, nu är det bara en dag kvar, sen är det loooov! Dessutom fyller jag arton år om mindre än en månad, är så taggad! Så mycket kul som händer den helgen att jag kommer vara helt slut! Men jag kommer älska varenda minut! 

Annars har det inte hänt så mycket idag! Har haft kursprov i matte C och haft rast i fyra timmar innan jag kom på att jag faktiskt kunde gå hem istället! Men jag hängde runt på Kähris så tiden gick fort! Och nu är jag hemma! Ska inte träna ikväll heller så det är liksom chill för mig! Ska plugga typ... Hahahha vem lurar jag? Ingen. 

Ska göra något kul nu! Hejdååå :> 



Sweet kisses

Öhm, ville bara säga gonatt :> Är aptrött så ska ta och varva ner, läsa allt jag har på handen och se till så jag kommer ihåg det, sen bara ligga här i min sommar och njuta tills jag somnar. Såååå skönt. 


Så ah, godnatt alla underbara! :> Neeh, ingen mer bild ikväll. Ser likadan ut nu som jag gjorde för några timmar sen ändå liksom!

+28 grader!! :DD

Tacka den som uppfann elementet <3

Jag leker att det är sommar i mitt rum nu! Helt otroligt skönt, SÅÅÅÅÅ varmt! Sitter nästan och svettas!! Nu kom mamma dock och öppnade dörren, det kanske är lite hett när det blir över trettio... Ehe (a)

I alla fall! Matten fortsätter göra intrång i min hjärna! Ska sova med boken under kudden inatt också! Hihihhöhö! Ska också kolla på en livestream om en halvtimma, så värt :> 
Jajajajajaja, jag ska fortsätta med mitt nu! Ba-haaaaii!! :DD


Jaaa, jag ser ut som en fjortis med idomin på läpparna. Men jag vill faktiskt hålla de mjuka, man vet aldrig när man behöver rädda någons liv med mun mot mun metoden! ;)






Wiggling.

*wiggle wiggle wiggle wiggle wiggle*

Min säng är det ULTIMATA stället att plugga på! Mjukt, gosigt, varmt! Lite ensamt bara eftersom det är en så stor säng! Men jag ska inte klaga, har på skype och chattar med de bästa :> eller ah, en av de äter *dreggel* och den andra är smått osocial, men jag ska inte klaga, fokus ska ju ändå ligga på matteböckerna ikväll! För imorgon gäller det, KURSPROV i matte C!!! Man kan inte bli mer otaggad än vad jag är just nu, såååå hemskt! Kommer inte kunna äta ikväll (det klassiska dagen-före-prov-syndromet)!!


Ska lägga fokus från datorn igen, puss och kram, jag är trött och lam! :D

Best friendship: Restored.

Idag: Bästa dagen på länge. 

Har haft fullt upp hela dagen! Halvsjuk som jag är kommer jag till skolan och kramar om den bästa tjejen i världen! Det negativa var att jag sen sprang så hårt mot hennes håll att jag dunkade ena armbågen och en av underarmarna i en väggkant. Så nu har jag blåmärken och bulor. Det måste ha varit en hård smäll med tanke på att jag ALDRIG (läs: NEVER ever ever någonsin) får bulor. Men det var SÅ värt det! <3


Egentligen skulle jag tränat mina tigrar i eftermiddag, men jag är förkyld och måste dessutom plugga inför kursprovet. Ingen sömn inatt? Förstår inte vad du menar. 

Ska i alla fall börja lite smått nu! Mitt liv är på topp just nu! Älskar er!




Tittut! 8D min näsa ser enorm ut. Men jag lovar, den är jätteliten :> hmm, jag måste noppra mina ögonbryn...



Hemma till slut!

Okej, så nu är jag hemma igen! Hade så jävla roligt hos bästis! Allt för längesen, en månad är för mycket! Kommer inte heller få träffa honom på hela lovet då han åker till Spanien på fredag! Fy skäms! <3 (haha mina händer luktar fortfarande som hans säng. Ändå har jag duschat. Stark doft :>)

Orkar inte skriva mer, är SJUKT trött. Så jag ska ta och lägga mig snart, bara så ni vet! Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll :3 (Och ja, jag har faktiskt varit produktiv idag. Direkt när jag kom hem från honom så satte jag mig med matten. Flitig chey.)


Puss och gonatt my dear ones! <3


Miss this.


Mattelektion :>

Hejsan! 

Ska snart ha mattelektion så uppdaterar bara snabbt! Ska till bästis efter skolan så kommer inte hem förrän ikväll! 
Puss så länge, hejdå! <3

I'm like SUPAH-tired. Lång dag idag.



KYLIGT?!

Kom hem från Fyren för en timma sen. Det är... 14 (!!!!!!!!!!!!!!?????!?!?!?!?) grader i mitt rum! Jag fryser ihjäl! Ska gå ner och ta mig en uppfriskande dusch, fixa benen och så. De är som kaktusar, måste göra det varje vecka!! Hahaha totalt oattraktivt, eller hur? (a) 


Ja ja, jag orkar inte uppdatera mer ikväll! Puss på er darlings!! <3

Hahah målade ögonbrynen idag. Fick inte bort det sen när jag ångrade mig, god dammit.



IT'S FIXED.

Nu har jag äntligen fått ordning på bloggen!! :>

Problemet är nu löst, blogg.se kontaktade mig så jag kunde ordna det, höhööhö. Så nu ska jag ta igen allt det som jag failat att skriva om de senaste dagarna! 


Okej, så just nu befinner jag mig på Fyren med Johanna! Har haft en rätt kort, härlig dag. Kramats loss på Kähris, skulle haft svenskatal men glömde det hemma, ätit på tok för mycket mat och köpt mängder med tuggummi! Har även bestämt att träffa en awesome person imorgon, hihi han är nästan lika awesome som jag är :>

Så ah, jag ska plugga biologi nu! Kommer gå sådär halvbra, men ändå bättre än att sitta hemma och försöka. Där har jag ju tv'n och allt annat! :>
Ska fortsätta med mitt nu, pusssss! <3


Krusidullen som är på min axel är Kähris första försök till en fläta! Den håller i sig än, imponerande! Men han får öva lite till tycker jag ;)




Charmig, eller hur?


Fuck this shit.

Asså... Nej. Bara... Nej. Jag vill uppdatera, jag vill berätta om mina dagar! Men noooOooOOOoooh, självklart är bloggen fortfarande uppfuckad. Well... Damn u.

?!!!!??!!???!??!?

JÄVLA PISS. Varför funkar ingenting som det ska?! Om jag inte får ett mail från blogg.se innan tisdag så dödar jag den här bloggen och skapar en ny. Growdan ska få sin titel då. Just so you effing know. ;__;

Problem med bloggen

Okej, så det verkar inte funka hur jag än gör. Har skickat ett hjälpmeddelande till blogg.se och sagt att den dampar ;__; förhoppningsvis fixar de problemet åt mig, annars får jag väl... Starta upp en ny blogg ;__; I don' wanna!! Vill ha kvar den här! In any case, tar paus från bloggen tills jag fått svar på det mailet. Haaaaa det gött sålänge! *kisses*

I GOT WHAT IT TAKES

HHihihihhöhöhö :> Tha fuck? ;__; Det är något fel med blogg.se, jag kan inte ändra till fetstil eller kursiv, inte göra så att det blir mellanrum när jag gör en ny rad, kan inte göra nya rader what so ever, heller inte lägga upp bilder? Dafuq? ;__; Jag som hade tänkt lägga upp några bilder från igår!? Orättvist! Jag ska kolla vad som är fel på den här jädra sidan, så lägger jag upp bilderna så fort jag kan! :> Men jag är i alla fall hemma nu, så skönt! Jaja, skriver mer sen då! Puss på er! <3

SÅ. LYCKLIG.

Måste faktiskt säga det. Just nu kunde jag dö lycklig. Det bästa som hänt på tre veckor hände på bussen idag! Jag har iskalla händer, men det spelar ingen roll för jag är lycklig! Oh DAMN vad jag är glad!!!


Jag måste göra mig klar för att åka snart, men ändå: SÅ JÄVLA LYCKLIG! FUCK i helvete, om det här är en dröm, väck mig inte! 
Nu måste jag kanske verka lite för glad för en sån egentligen liten grej, men för mig är det en rätt big deal. Bara så att ni veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


PUSS PÅ ER!!!! <33333

Hahahha överreagera (a)

Sorry for party rockin'!

Heeeeeej :>

Lång och tråkig dag idag! Jag har ännu inte slutat, har en hel timma kvar! Och att gå i skolan sju timmar på en dag är i längsta laget kan jag tycka, ehööö! Dessutom är det ju fredag! :> Men jag har haft kul ändå, så tiden har gått relativt fort, hihihöö :>

Filmkväll ikväll! Drar vid typ sex-tiden, hinner knappt hem emellan! o.o Kommer hem imorgon igen! Men hinner troligtvis skriva innan jag åker sen :>


Ska i alla fall fortsätta plugga nu, ciao! <3





Quid pro quo

It's... So... COLD.

Äntligen hemma igen! Har varit en superlång dag idag, och även om jag inte klagar så är det obeskrivligt skönt att ligga i sängen! Träningen idag var verkligen näst intill omöjlig att klara av, mina muskler kunde inte spänna sig för att ge kraft, de bara gav en extremt äcklig smärta genom hela ryggen. Fy skäms. 

Asså kolla hur snygg jag var här. Så jävla söt. Fyfan. Vill vara solbränd igen .___.



Men annars har det varit en grymmmm dag! Spenderade den med mina kära Lindälvare! Gick runt med Alle en stund i KBA först. Hihi först en subway till henne, sen köpte hon två semlor som vi delade på. Asså de var sjukt goda, verkligen! Retade alla naturtreor typ, ahahah! Men så värt det. Även om den satte sig på magen direkt! 

Åh juste... Så fail. Efter semlan och allt det där så drog Lilja, två till och jag till Vallda bara för att de var tvungna att besöka en kyrka ;___; men det roliga händer faktiskt efteråt. Påväg mot vår kära BLÅ Express. Lilja, jag och en killkompis bah: Nä men det är lugnt, man ser bussen när den kommer nerför backen. Då är det ju långt kvar. Vad händer då? Vi ser den i backen. Kubbar på som fan, missar den med typ 30 meter. Pustar ut då jag säger att vi kan ta bussen in till Kungsbacka igen så att vi slipper stå i kylan. Vad händer då? Jo, då kommer den och kör förbi. Den turen asså. Frös skinkorna av mig. 


Men nu ska jag ta och lägga mig! Ska bara titta på PewPew först, hihihi <3 
Natti alla underbara! Lång dag imorgon igen ._____.

I'm under a spell <3

Repeat. Repeat. Repeat.

A Goofy Movie har tagit mig med storm! Så längesen jag såg filmen, men idag bah: BAAAM, jag MÅSTE lyssna på låtarna! Och nu sitter jag här och bara lyssnar om och om igen på Stand Out. Den är så motherfucking bra att jag nästan inte kan låta bli att sjunga högt! :DDDD

Hihihihöhö. Börjar om en halvtimma. Sista lektionen. Sen ska jag iväg till Lindälv och spamma mina kära naturare. Ska försöka peta på Koffel, hihi :> 

Uppdaterar ikväll efter träningen! Åh, på tal om träning. Gårdagens skivstångspass har gett mig en ordentlig träningsvärk i rumpan. Fo' sho'. Men i alla fall, cya later, aligator! :DD









DISNEY :>>>>>

Vi äger styrkan och kraft att tro
Eld, luft och vatten har samma styrka

Tillsammans kan vi bygga er en bro

Hihihihihöhöhhöhöhö. Jag är KÄÄÄÄÄR i disneyfilmerna! Just nu är det Mulan, Lejonkungen och Lilla Sjöjungfrun. Jag bara dööööör. Alla barndomsminnen liksom! Allt var så mycket bättre när jag var liten, tänk om det alltid kunde vara så! 


Ska ta och lägga mig snart, ligger och tittar på Lejonkungen 2 nu! :> Hihihii, jag är så bra! Jag är verkligen BÄST! Helt otroligt, men jag är the beeeest. Eller hur? :> en fin, vacker, skitkul tjej som jag är ju bäst, eller hur? Och dessutom är jag bäst på att kramas. Och bara vara allmänt mysig :> Egoboost much? Nejdå, jag förstår inte vad ni menar!? ;)

Ska fortsätta med mitt nu, hoppas alla har det lika bra som jag faktiskt har det ikväll!! (upp och ner med humöret. Har nog PMS eller något. Pissed at Men Syndrome asså ;))

Oj, vad hände där?

Ursäkta mig!

Ibland blir jag verkligen superdeppig! Och igår var verkligen nödfall. Borde ju hålla mig borta från sociala medier när jag är sån, men jag kan inte hålla allt inom mig själv, det är alldeles för jobbigt! MEEEENENENENEENn jag mår bättre idag! Har en liten klump i magen men jag tror att det löser sig så småningom! :>


ÅH. Så jobbig gympa idag. Skivstång. Tog självklart på 10 kg vikt. Ye, I'm pumped. Men gud vad ont det gjorde, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, trodde ögonen skulle hoppa ur hålorna, fyyyyy fan! O.O Men det var jätteroligt! Sen en typ superlång dag, jag klängde på en viss person typ hela tiden! Men han är liksom en bra kläng-kille! Och han är mysig att krama ;w; 

Ska titta på matprogram heeeeela kvällen ikväll! Bara chilla. Imorgon ska jag börja ta tag i matten. Fo' sho'. Men ikväll: ta det lugnt. Jag har haft en påfrestande dag. Om jag inte haft min kläng-apa idag skulle jag inte ha klarat mig, det är jag säker på. Och jag är osminkad ikväll så vill inte ta någon fin bild ;w;

I alla fall, puss på er!! (L'

RSS 2.0