Supah-depp

Emellanåt suger livet så jävla hårt. Så fucking JÄÄÄÄVLA hårt. Allt känns bara så dåligt. Så seriöst extremt väldigt dåligt. Och i princip den enda jag vill ska bry sig visar inga tecken på att ens leva. Inte ett andetag liksom. Jag blir både förbannad och skitledsen. Funderar varenda kväll på om jag ska skriva först. Tycker sen jag är urlöjlig och stänger ner chattfönstret som jag öppnat och påbörjat ett hej på. Känns liksom att jag har visat hur mycket jag saknar personen i bloggen den här veckan. För nu är jag så nära bristningsgränsen att jag hux flux börjar gråta som en bäbis i skolan för att jag saknar personen. Verkligen, jag gjorde det idag. Bara satt där och lipade. Känns ju väldigt moget, men om man bryr sig om någon så är det värsta som finns när den inte bryr sig tillbaka. Och så är det för mig nu. Och jag snackar inte kärlek här. Måste förtydliga det eftersom att det finns folk som tolkar extremt fel. Men man kan sakna någon ändå. Som jag har gjort varenda dag i två och en halv vecka.

Hela mitt liv håller på att rasa samman. Allt på en och samma gång. Varenda sak som kunde gå fel har gått fel. På mindre än en månad. Jag kan inte säga det här, alltför många människor som inte borde läsa det här... Men allt. Inom varenda område som går. Det är något inom varenda område. Skola. Vänner. Familj. Mycket mer än så har jag inte. Men allt brakar åt helvete. Så jag är inte precis lycklig just nu. Inte alls.


Jävlar vilket inlägg. Men nu är jag verkligen så desperat att jag inte vet vart jag ska ta mig till. Allt det värsta händer just nu. Jag klarar inte av det mycket mer. 


Godnatt.

Vill inte leva

Ett G på matteprovet jag trodde jag skulle få MVG i.
Ett IG på Kemi A kursprov.
En bästa vän som hatar mig.


Så bra är mitt liv nu. Jag vill hoppa ner från tredje våningen. Förhoppningsvis landar jag på nacken.

Are you aching? *yup yup* For some bacon? *yup yup*

OHAI! 

Hihiihöhöhöhö. Vaknade imorse och trodde det var torsdag .___. inte kul när jag upptäckte att det inte var så. Dessutom var det 13 (!!!!!!) grader i mitt rum?! DAFUQ. Vad hände där liksom? 

Sitter btw på min Etiklektion nu! Flumlektionen. Den där man slappar, bara lyssnar, har avslappning, ser på film, smådiskuterar. Så värt. Herregud, bästa sättet att påbörja en av de tråkigaste dagarna i veckan! 


Filmkväll på fredag då! Vi kommer bli många så man får trängas i hemmabiosofforna! Mysigt~ Fyra stooora fåtöljer, 8-12 pers. Supahnice. 

Ska fortsätta med mitt nu, ville bara säga gomorron! :> Puss på er~ <3

Dåligt ljus. Effing cam. Hihihihöhö :>




;_____;

Ingen social ikväll ;____;


Hahhah längesen jag klagade på det nu, men nu är jag riktigt ordentligt uttråkad. Tittar mig omkring hela tiden och försöker komma på något. Funderade ett tag på att lägga mig på golvet med ansiktet nedåt för att se om jag började nysa av dammet. Lät den idéen dö ut i sin tystnad... 

Jag ska väl ta och lägga mig i sängen och läsa eller något. Jag kan ju plugga, men det orkar jag verkligen inte! Vill hellre sova. Även fast jag hade extremt svårt att somna igår kväll. Låg och tänkte på allt mellan himmel och jord. Saker under jord fanns också med i tankarna, men mest var tankarna uppe i det blå. Låg och vred mig i typ en timma eller något tills jag till slut somnade. Drömde sååå mycket inatt, vill inte ens säga vad! ;__;


Hahhaha jävla tjatmoster är jag. Ska försöka göra något kuel nu. Hejdåeh! <3

Plugg på Fyren...

Åh gud, mina händer. Aj satan i helvete vad ont det gör. 

Har pluggat hela eftermiddagen på Fyren med Liljan och Alle! Det gick bra med plugget ända tills de kom dit, då stack bara tankarna iväg. Men fram tills då så pluggade jag faktiskt på rätt bra måste jag säga! Tog bussen hem, gick av där jag brukar. Går med musik och nynnar på låtar som alltid, är lite sådär tankspridd. Kommer en bit, sen ser jag en skugga bakom mig. Där, fem meter bakom mig i mörkret, går en svartklädd figur. Fyfaaaaaaan jag jag började gå. Det var nästan så jag började kubba för mitt liv. Så jävla rädd blev jag! Trodde helt ärligt att personen skulle plocka fram en yxa och hugga av mig huvudet! Blev askall om händerna, därav att jag har ont.


Händelserik eftermiddag må jag säga. Jag ska chilla lite framför tv'n nu, det blev lite för läskigt för min smak nyss...

Uppdaterar mer sen, ciaos! <3

VETTSKRÄMD FLICKA.



Min potatis.

Två veckor har gått sedan jag hörde dig prata med mig. Två snabba och långsamma veckor. Även om du kanske aldrig någonsin vill prata med mig mer vill jag bara säga att jag älskar dig. Always have, always will. Du är liksom min potatis. Min omnom. Glöm inte det är du snäll.



Har håltimma nu, sitter i ett grupprum med Emma. Ska ut och krama om Kähris snart, behöver min dagliga dos. Sen ska jag till Fyren och plugga con mis amigas. Sen hem och äta middag med syrran eftersom att päronen inte kommer hem förrän tidigast nio. De ska se den nya Mission Impossible. Jag vill med! :( 

I alla fall, ska ut nu! Puss och kram! <3

Gooooooood morgon!

Häjjeh! 

Nyss vaknat, dubstep i bakgrunden hela morgonen! Har precis sminkat mig och ska nu gå ner och äta en härlig frulle! I eftermiddag blir det Fyren så kommer hem först vid sju eller något! 

Önskar er en härlig dag, ciao mis amores! <3


Hahah lite morgontrött ser jag ju ut att vara... Men det lägger sig förhoppningsvis!





00.00

Det blev 4 timmar och 48 minuter med Kähris ikväll! Herregud vad vi skrattade, trodde jag skulle trilla ur sängen till slut ;__; Men såååååå värt. Vi ska se Iron Sky på bio när den kommer ut, plus typ ha spelkväll någon kväll någon gång när vi båda har tid :3 Imma look forward to it, brosef!

Nu måste jag lägga mig, skola om 10 timmar! Puss och gonatt älsklingar! c: <3

Skype con Kähris :3

... Och där försvann hela inlägget jag skrev nyss. Det enda som är kvar är rubriken ;___; Google Chrome hatar mig som stannar bara sådär hela tiden... Nojjeh... ;__;


I alla fall! Skrev att jag skypar med Kähris ikväll! Han och jag spelar Terraria och pratar nonsens, helt underbart! Han är dock och äter nu, passar på att skriva här då eftersom att det blir så mycket oljud i micen annars ;D Har också varit en duktig flicka och gjort min läslogg! Den blev faktiskt en hel A4, stolt tjej :3

Orkar inte skriva om allt jag skrev förut, kommer inte ens ihåg vad det var ;__; FUUUU.

Önskar er i alla fall en underbar kväll! Hoppas ni har det lika awesome som jag har :3

Vem har sovmorgon imorgon? JAG! In yo' faces, bitches!! Har iofs bara en sovmorgon i veckan... Men jaja ;D


Post-training :>

Halli hallå! 

Träningen idag var verkligen jobbig! Erik vet hur man gör så att folk får ont... Dessutom: första gången EVER som jag får en blåsa på min stortå! Aldrig hänt innan. Ser disgusting ut, men jag låter er slippa den synen ;)

Btw, världens fail .____. Gick utan bh idag när vi handlade innan träningen, hade liksom på mig kläder som man inte behövde det under, och... Vem glömmer träningsbh eller linne hemma? Jag kanske? Fick tejpa under dräkten. Det kommer göra ont att ta av sig den sen. Fiiiiiiiifan o.o totally worth it though, de skulle ha jigglat runt annars! 
And the awkward silence enters the room... :>


Ska ta mig en go dusch nu, sen ska jag sätta mig och skriva läslogg! Puss på rumpan! ;o


Das schvettig.





Are you effing kidding me?

Godmorgon! :D

Underbar morgon, eller hur? Snöar lite, men det är inte så illa! Hoppas bara på att det kommer en värmevåg och smälter bort all snö på en timma eller något, jag vill verkligen ha lite vår nu! Även om det tekniskt sett inte "räknas" som vår förrän den 1a mars. Plus att dygnstemperaturen måste vara över noll i en vecka. Och med tanke på att hela året verkar ha förskjutits två månader så lär väl inte den underbara dagen komma på ytterligare två månader. Jag vill inte ha snö på min födelsedag, det förstör ju typ hela helgen när jag ska ut och allt! Bojkotta snön!! 


Nu har jag tjatat klart om vädret för idag! Åt precis en supergod frukost och ska göra mig iordning snart för att åka och storhandla med momma innan jag tränar! Känner på mig att Eriks träningspass kommer döda mina ben... Men en snygg rumpa var det va? Vad gör vi? NU KÖR VI!! :D Sen när jag kommer hem ska jag skriva en läslogg som har deadline på ikväll. Bokprojektet är Änglar och Demoner. Jag hade velat läsa den i ett streck, men det går ju inte eftersom jag måste skriva logg på var femte kapitel! Och bara det ska vara på ett A4! FUUUUUUU. 

Hahah men nu ska jag gå! Puss på er, darlings!! <3


Hihihhöhö. Nyvaken :> Vaknade btw på bredden inatt. Så skönt med en stor säng (a)





Pewdie, it's obvious!

Tjabba tjena hallå! :>

Lördagar är underbara, man kan lägga sig sent och bara vakna upp sent dagen efter! Liksom ta det lugnt, ha det gottgott, äta vad man vill, dricka vad man vill! HERP DERP.

Chattar runt på Skype atm! Har ändå inget bättre för mig! Kollar också på Änglar och Demoner. Riktigt bra faktiskt! Jag håller ju som sagt på att läsa boken, en riktig pärla! I'm loving it! :>
Jag har också märkt att jag älskar att uppdatera typ ofta trots att jag inte har något viktigt att säga! Men ni kanske vill veta att jag har träningvärk i rumpan? No? Well, now you know. Hård träning ska forma den här bakdelen till perfektion! ;)



Ska fortsätta med mitt nu, det här var sista inlägget för ikväll! I will see you in another life! Or just another day. Goodnight everybody! <3

Fondue-night :>

Walla walla mah hoes!

Sitter vid min stora laptop igen. Har verkligen INGEN inspiration what so effing ever ;__; vill måla något bra, något mindblowing, men jag är ju helt slut på idéer, vilket suger så hårt att man typ blir ledsen! Men no worries, jag ska hitta något! ... Förr eller senare.

Fondue-kväll! Ska gå ner till päronen nu och sätta mig framför den heta skålen av brännhet olja för att koka mina små köttbitar *-* it will be: delicious. Ingen tvekan! Har inte ätit det på typ två år, så mums! :D


Ska dra mig nu, puss! <3

Min cam kommer såååå ge mig gulsot.



Hola Pedro! Me guuuuusta!!

Nu har jag kommit hem! 

Det var en helt underbar kväll igår med damerna! Lasagne, fruktsallad, film, lite för mycket skratt, och självklart underbart sällskap! Helt klart en värd fredagskväll! :3 Dock fick jag höra att jag snarkade extremt mycket inatt plus att jag inte vaknade när de kastade kuddar på mig! Dessutom svarade jag tydligen på frågor som inte ens blev ställda. Jag är så galen, hihi :>

Och där fastnade jag i min Dubstepvärld igen :> You gotta love it!


Okej. Jag har väl egentligen ingenting vettigt att säga idag! Kände bara för att uppdatera lite! Btw, this has gotta be the good life :> Just sayin', ibland slår man verkligen i jackpot! 






It's a BEAUTIFUL day! <3

Åh jag är så glad. Åh jag är så glad. ÅH JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!!

Hihihihihhihihihi! Helt sinnessjukt, jag är så lycklig just nu! Jag bara dör! Eller inte dö, jag kan ju inte dö från det här underbara! Vill gärna fortsätta leva! Men just nu kan verkligen inte livet bli bättre, jag är på så bra humör att jag nästan dör! ÅH JAG ÄR SÅ GLAD!!! <33333333333333333333333


Okej. Emotional overflow. Men det är lugnt, att sprida glädje är min main-uppgift nu! Min mentor blev jätteglad när jag kom fram och kramade henne förut! Helt sjukt! 

På tal om något helt annat: Jag hade matteprov idag! Det kändes som att jag kunde lösa precis allt! Tror helt ärligt att jag har chans på MVG. Första gången någonsin? Älskar det! :DD 
Och ikväll åker jag iväg till Mölndal och har det mys med kompisarna! Kommer hem imorgon igen! Kanske uppdaterar innan jag åker! :>

Men nu ska jag fortsätta med mina lektioner, puss, jag ÄLSKAR er! :DDDD <3

*väs* *väs*

Träningen... Från... Helvetet...

Åh gud. Det är allt jag har att säga. Träningen var verkligen det hemskaste (eller okej, kanske inte hemskaste, men nästan) träningen jag har haft på sjukt länge. Tror benen kommer rymma från mig så fort jag tar av mig byxorna. Kanske bäst att behålla dem på? För mycket benövningar, för lite muskler. Nu fan ska jag ut och springa varannan dag fram tills sommarlovet. Så fort den sablans snön försvunnit. Damn.


Jag ska i alla fall lägga mig i min sköna säng och läsa lite om Illuminati :> bokprojekt i skolan nu, har börjat läsa Änglar och Demoner :> Förstår inte varför jag inte har läst den innan, den pwnar ju? 

Aja. Håller på att somna framför datorn nu, jag måste verkligen släcka ner. Godnatt alla älskade <3

Träningskväll :3

Within you I find myself
Without you I lose myself,
wanting to be lost again.


Hobbla hobbla! :D
Om typ en timma åker jag iväg till träningen! Är egentligen typ utmattad, men jag kan ju inte sluta träna för det! Dessutom ska jag ju bort imorgon så kan inte vila då heller! Hahah. Men jag älskar livet ändå.

Så... Alla ni som är hemma ikväll, ha det gött! Jag ska slåss och sparkas! :D

Jag slänger mina tankar ingenstans och överallt

OHAAAAIII! :DD

Okej. Ibland är jag på dåligt humör, ibland är jag på bra humör. Men i skolan idag gick det bara vertikalt RÄTT upåt i humöret. Rly, jag typ dog av lycka. Tänker iiiinte säga varför, höhö :> Men jag är iaf glad atm. Väldigt. Åhåhå. 

Träning ikväll då! Är redo för att köra ut mig totalt! Åker inte hemifrån förrän sju ikväll, så jag hinner plugga inför provet imorgon. Värt? Tvek, med tanke på att det här provet inte skulle påverka betyget what so evaah. Men skönt att få det gjort ändå! c:


Nu ska jag... Fortsätta med min tråkmatte. Puss på er! ;o

Solnedgång är ju faktiskt jättefiiiint :> och dagen har blivit typ 45 min längre *glaod*












Melissa Horn

... Är faktiskt en extremt begåvad sångerska. 

Jag har lyssnat på hennes nyaste album typ hur mycket som helst de senaste tr...tvååå dygnen. Försöker lära mig två låtar utantill. De är ju så vackra att jag nästan dör. Och jag kan inte sluta lyssna, det är som en drog. En väldigt härlig drog då, ingen såndär dålig skit som man dödar hjärnceller av. Nojj nojj. 


Ovettiga inlägg: check. 
Jag ska lägga mig framför youtube lite nu, checka in PewPew och bara... Ligga här. Med mitt element brevid mig. Det är så varmt och skönt! Ligger som en ihopkurad katt typ! <3

ÅH! På tal om katter! Jag räddade en katt idag! Satt på bussen imorse (skolbussen ofc), och utanför Kungsmässan sprang en katt över vägen. Jag vet att man egentligen inte ska stanna för djur när man kör eftersom att andra bilar och så vidare kan köra in i dig, MEN jag kunde inte låta bli. Så... Jag skrek rätt ut till chaffisen: AKTA KATTEN! AAAKTA KATTEEEEEEN!!!!!!! Alla typ stirrade på mig, men jag bah 8D när den klarade sig på centimetern!

Jag är grymt bra :'> Dagens goda gärning! 
Ska inte störa med mitt alldagliga prat mer! Ha en fortsatt myyyys kväll! <3

Ta honom i gränden på vägen hem

Hihihihihöhöhö. 

Eller inte. Jag fryser. Jag vill gosa ner mig under täcket och kolla på en go' film. Bara glömma alla bekymmer i och utanför skolan, bara... Försvinna bort ett litet tag. Hade inte det varit skönt? Jo. Absolut. SHOTS SHOTS SHOTS!! 

Hahahh foooooooooooooooooled. Verkade emo där va? Men NÄDÅ. Eller kanske lite, men den delen vill jag inte tänka på nu! Jag ska faktiskt ta och lägga mig under täcket efter jag har ätit middag! Ska lägga mig tidigt idag, fick alldeles för lite sömn inatt! Fy skäms :>


Jag är awesome. Typ. Liksom bäst. Fo' sho'.
Puss på rumpan ;)

DamnLOL.

Okej, inte riktigt. 

Hej förresten! Det var meningen att jag skulle ha uppdaterat igårkväll, men som vanligt så slocknar ju internet när mina päron går och lägger sig så jag hann inte få upp det! Hade dock inte stängt ner fönstret så det var ju meningen att det skulle komma upp nu i eftermiddags istället... Men är man ansluten till Kähris via Hamachi så fuckar hela internet upp tydligen. Helt underbart. Och detta kom jag inte på förrän NU! Har suttit här och dampat på min dator oändligt många gånger! 


Men: Jag hade det jättekul idag! I alla fall på Tigers! Barnen stojade, det kom ännu fler nya barn, jag bara älskade varenda sekund!! Helt klart underbart! 
Annars har jag ju egentligen inte så mycket att säga idag :o Ska plugga matte ikväll tror jag, lika bra att få det gjort då jag har prov på fredag! 

Ska göra något annat nu, ciaosi! <3

Ingen ny bild idag heller! Jag ser alldeles för trött ut för det, dessutom har min haka utvecklat das big finne. Seriöst, jag skulle kunna peta folk i ögonen med den när jag står och pratar. Inte okej. 



Romantik är för färskingar

Magontet har fortfarande inte försvunnit. Det börjar likna den gamla "kursprov-imorgon-ont-i-magen" känslan. Det vill säga... Jag kommer inte kunna äta på två dagar nu. Kanske lika bra det... Äter ändå för mycket, sväller bara mer och mer.

Jag ska deppa mig till Melissa Horn ikväll. Hon får mig bara att... Slappna av. Och släppa ut alla känslor. Det känns bra. Och dåligt, för jag skriver av mig all skit här istället. Och jag vill inte att ni ska läsa saker som ni skulle må dåligt av. För vem mår bra av att läsa en deppig blogg? Ja inte jag i alla fall. Men jag kommer inte må bra på ett tag nu. Eller kanske imorgon, det beror på vem jag träffar och inte. Jag vet att det finns en där ute som ändå bryr sig... Är oerhört tacksam för det även om det inte riktigt kan fylla hålet. 

Nej nu ska jag inte slänga ur mig allt jag känner här. Det gör ingen nytta ändå. Det sätter mig i ett underläge, jag blir totalt undergiven. Jag... Borde bara sluta med det. Ska göra bloggen till en glad plats istället, gömma undan mina känslor till Word istället. Spara alla dokument på ett hemligt ställe, där ingen får se. Utmärkt plan om jag så får säga det själv. 


Ursäkta mitt humör ikväll. Hakuna Matata.

Jag drömmer drömmar om att alla försvinner, en efter en
Min äldsta bror och min bästa vän

Ont i magen

Hejsan.

Jag har precis kommit hem. Har ont i magen typ. Åt en vitlöksbaguette, första gången sedan 2009 jag klämmer i mig en sån. Så... Jag mår som jag förtjänar. Jag vet inte varför, men det gav mig precis samma reaktion som när jag dricker kaffe. Inte trevligt med andra ord. Plus att jag luktar förfärligt i munnen. Ska knarka halstabletter ikväll för det. Great. 



En del av mig är såhär glad. En väldigt liten del. Men den är existerande i alla fall.


Jag ska ta mig en dusch nu. Sen ska jag lägga mig med kemiböckerna och gå igenom vad som kan gås igenom till morgondagens kursprov. Hoppas inte på för mycket längre, orkar inte. Det får gå som det går helt enkelt. Jag hade i alla fall en underbart rolig "plugg session" med Liljan och Alle på Fyren idag. Helt underbart, rly. Fick inte mycket plugg gjort, men de hjälpte mig att tänka på annat. Det var skönt. Men... Nu är jag ensam igen. Inte lika skönt. Helvete för dig. Varför vill du plåga mig?

Hejdå nu.

Första gången

Okej. Så... Idag var första gången jag grät för i år. Dessutom öppet mitt i en korridor på en skola som inte ens är min egen. Och varför? Jo, det tänker jag inte säga. Men jag har inte mått såhär dåligt på hur länge som helst. Och jag hatar varje minut. Men bryr någon annan sig? Nej. Jag vet inte ens varför, men när jag näst intill börjar ulka mig och sätta mig på golvet för att jag är ignorerats i en vecka så känns livet rätt meningslöst.


Det var allt för mig.

Håltimma...

Suger balle. 

Vår fysiklärare är sjuk, så vi har inställd lektion. Med uppgifter att göra. Som vi inte har gått igenom. Kul. Väldigt... Kul... Dessutom kommer inte mina kompisar från parallellen förrän kl 2 bara för det. Great :<

Jag klarade i alla fall av att framföra talet! Jag trodde jag skulle dö, var blodröd i ansiktet, rodnade hårdare än på länge. Men nu är det klart, så jag slipper den skiten. Ska se om jag kan plugga lite nu, tror dock inte att det kommer hända what so effing ever. 


Ska... Göra något vettigt nu... Hejdå.

Still waiting for you to make your move. Every minute is a fucking pain.

Jag drömmer drömmar om att alla försvinner igen

Godmorgon!

Jag är i skolan ungefär en timma för tidigt, fick skjuts av pappa! Lika bra det, det verkar som att alla Blå Express är sena idag! Att Västtrafik inte klarar av 5-10 centimeter snö är patetiskt... 


I alla fall! Jag ska hålla mitt tal snart! Är supertaggad typ! Eller ah, jättenervös! Men det kommer nog gå bra! 
Skiver mer sen, ska öva lite nu! Puss på er! <3


Nämen godmorgon fru munter. Så kul att se dig idag. Kan skylla på att jag är trött (typ).



MASTERPIECE.

Within you I lose myself
Without you I find myself,
wanting to be lost again.

Now that's niiiiice. Jag blev faktiskt sjukt nöjd, det kändes som att alla orden bara kom naturligt! Och jag är ju grym på kärleks... brev. Eller något! Hahahha! 


Jag ska i alla fall ta och lägga mig nu så jag är utvilad imorgon! Lång dag framför mig, kommer inte hem förrän tidigast sex! Dessutom ska jag ju stå upp framför klassen och prata, det tar mycket på krafterna! Puss på er och godnatt! <3

Love letter

Sitter här i min ensamhet och skriver på mitt tal jag ska hålla imorgon :> Blir faktiskt väldigt bra, jag skulle bli rörd om det varit till mig! Ska se om jag lyckas få någon till tårar, det lyckades två andra med i fredags ;o

I alla fall, jag har typ ingenting intressant att säga ikväll! Ska ligga här och lyssna på musik och skriva ut all kärlek! :D Hahahha jag är ju så episk asså...


Jaja, godnatt på er älsklingar ;) <3

Jag orkar inte ta en ny bild... Den här får duga, fy fan vad bra mitt hår blev då <3



post taekwon-do

Dubstep <3

CIAO alla! Kom nyss hem från träningen. Satan vad gött det var idag asså! Alla med grönt bälte eller högre fick köra härdning, måste ju säga att jag har ont på revbenen, benen och magen! Många slag och sparkar ;) 

Ska ta mig en go' dusch nu, sen ska jag sätta mig med engelskan där nere i soffan! Kommer bli übermysigt! 

Skriver mer sen, puss på er! ;) <3

No makeup, bitandes på mitt fina bälte. Srsly, jag är så snygg! *egoboost is tha shiet*



Ommöblering på G

*host host*

Herregud, det gömde sig mycket damm under mina möbler... Men nu är det dags att flytta om lite här inne. Sängen och tv'n ska flyttas runt! Kommer nog bli jättebra tror jag! Ska och träna om en timma också! 

Ska fortsätta nu, puss!

CHAOSTURN

Godmorgon! :DD

Haha jag har fått dille på dubstep känner jag. Kan bara inte sluta lyssna! Ligger i sängen och typ smådansar och "sjunger med" till de få orden som finns! Men jag blir på så bra humör, värsta drogen ju <3 "HE SEES ME!!"

Idag ska jag plugga! Engelskan bara måste bli klar idag, jag har inte mycket annat till val. Men jag har en grym förmåga när det kommer till kärleksdikter må jag säga, detta kan ju inte annat än att bli awesome om jag får säga det själv ;) Efter träningen ska jag börja på kemin, något som jag däremot inte alls ser fram emot. Men jag brukar få värsta motivationen efter att jag motionerat. Jag ska se om jag kan gå ut och springa några gånger nästa vecka också, jag vet att pappa har dubbar som man sätter under springskorna. Inget kan hindra mig från att få världens sexigaste bakdel, just sayin'. Måste ju impressa lite ;) 


Okej så nu ska jag inte störa mer! Ska sätta mig framför min stora dator lite nu! Puss på er! <3


Hahah jag var ju bara tvungen, Kähris var ju såååå söt i min rosett! Bilden är från när vi gick i ettan :> har den som hans kontaktbild, mohahahah (a)



I ritande stund

Har precis avslutat mitt tre timmars (eller något sånt) samtal med Kähris. Har satt mig framför min stora laptop för att vara lite kreativ. Det var så längesen nu, och jag behöver "rita av mig" lite! Den här gången måste jag säga att jag lyckats otroligt. Verkligen. Kan kanske lägga upp bilden här när den blir klar eller något!


Juuuuste... Jag tyckte att det luktade lite bränt nyss. Drog ur datorsladden till den stora datorn då och såg att den hade börjat brännas sönder inuti. Plus att jag brände mig på metallen. Så ah... Jag KAAANSKE inte borde använda den mer. Tack och lov att jag har en till. Misstänker dock att det är datorn det är fel på... Jag måste verkligen köpa en extrern hårddisk innan den här går sönder. För om den gör det försvinner alla mina spel, alla mina filmer, all min musik, alla säsonger av Dexter... Kort sagt: ALLT. Och för att inte tala om alla bilder som finns här. Jag kan inte tänka mig vad som skulle hända om alla mina minnen försvann...

Så: stressad tjej här! 
Jag ska fortsätta med min bild nu, godnatt! <3



I'm a selfish punk that really should be smacked.

Hej ni underbara!

Inget inlägg idag eller igårkväll, jag hade jättemycket för mig! Hade Johanna över igårkväll för en guacamolekväll, hade inte tid att uppdatera bloggen! Men vi hade i alla fall jätteroligt!


Idag... Snö. Fyfan. Men jag klagar inte! Åkte in till Kungsbacka med Johanna för att möta upp med Alexandra vilken jag skulle sitta och plugga på Fyren med. Men vad händer? Jo, Fyren är stängd. Så jag har släpat med mig alla mina kemiböcker och min dator dit i onödan. Gick till Donken. Ångrar det som satan. Men kan inte springa liksom, det ligger ju två decimeter snö på marken... Dessutom är näst intill ALLA bussar inställda. Och Alle tar sitt tåg hem, och Johanna fick skjuts till sig av en klasskompis. Så... Jag blev helt lämnad ensam. LonerN liksom. Men nu är jag äntligen hemma i min soffa och chillar!


Så ah... Det är typ det som hänt mig under det här dygnet, hahahh! Ska göra något vettigt nu, ciaosss! <3



IT'S FRIDAY FRIDAY

FUN FUN FUN FUN.


Ungefär så kul har jag nu. Eller... Inte. Typ hela klassen gick för att fika, älskar känslan när man inte blir tillfrågad om man vill följa med .____. Men jag hänger inte läpp för det, jag ska gå till Lindälv istället. Typ peta på Koffel, umgås med Liljan, störa Alle... Jag får helt enkelt se hur det blir. Men aja. Håltimmar suger as.

Uppdaterar mer senare! Puss och kram! 


Kuuuul. Undrar hur många dagar det kommer gå? Känner mig aningen bortglömd.

Kondition kombinerad fys? NEJ tack.

Åh gud. 

Träningen idag asså. Jag har bara ett ord: DÖÖÖÖÖD. Det var verkligen sjukt jobbigt! Vi hade kondition och ben hela träningen!!! Och efter min joggingtur så var det inte precis lätt att få igång benen igen! Men kul var det, fick jobba med en rödbältare! *tänker mig själv som det om ett år*


Jag ska ta och lägga mig om en halvtimma! Ska försöka få lite sömn tills imorgon, då blir en hektisk dag. Först lång tid i skolan, vara med en massa kompisar där, och sen vara hela kvällen med min Lilja.  <3

Jag hoppas ni får en go kväll! Puss, älskar eeeeeer! :DD <33

Btw. Endorfiner genom träning är verkligen en sjukt bra humörhöjare. Just sayin'!

Kallt ;____;

Det är så pissigt kallt här inne. Jag typ dör. 

Har precis ätit två portioner tomatsoppa med makaroner. Det värmde under tiden jag åt, men nu är jag iskall igen. Tror min kropp fortfarande förbränner efter rundan! Känslan är väldigt... Ovanlig för mig, jag har inte tränat på så länge, jag är en liten knubbis! *mjofs mjofs*


Åker om 40 minuter och tränar. Så jag kan bli lite varm igen. För nu fryser jag ihjäl. Om någon (tänker på en speciell, personen vet vem den e...) vill värma mig så får någon gärna göra det... Jag behöver en lång, varm kram... Saknar mina långa, varma kramar, oavsett hur jävla deppad jag verkar. 


Okej, nu verkar jag totalt deprimerad. Det är jag inte. Saknar den jag älskar mest bara. Jag tänker inte säga namnet eller något, för jag ska utesluta personen från bloggen. Men personen vet vem den är. Och... Jag orkar inte bråka mer. Se? Än en jävla gång är det jag som står på mina knän. Fml.

HURTIG TJEJ!?

Nämen herrejösses då!! :DDD

Kom precis hem från en springrunda! Kom på det på bussen att... "Varför inte gå ut och springa? Jag känner för att springa... Vore skönt att komma ut till havet lite... Åh... VILKEN MOTIVATION JAG FICK NU! MÅSTE SPRINGA!!". Typ så kände jag, hahahah! Slutade med att jag sprang 4 km, helt okej för att inte ha sprungit på ungefär en månad eller något! Kommer ha världens träningsvärk imorgon! 



Ska till taekwon-don sen också! Ännu mer träning! Kommer vara helt slut ikväll! Men det är så skönt, så underbart! Jag känner mig väldigt nöjd nu måste jag säga! Ska snart äta tomatsoppa med makaroner så jag får energi till nästa pass! 

Dags att göra något kul! Eller ah... Jag ska skriva en dikt tror jag!
Puss på er! <3



You make me feel like I am fun again

Tjaao!

Har svenska nu. Eller ah, typ. Den här kursen är typ "Naturvetenskap i litteraturen". Så jag ska göra ett forskningsarbete om Galileo Galilei. Kul, eller hur? 


Slutar om en halvtimma dock. Så skönt, få komma hem tidigt, slappna av, lyssna på musik, inte tänka på något... Behöver verkligen det just idag känner jag! 

Ja ja, ska fortsätta med mitt nu!! 


Jag saknar dig för i helvete. Men ändå hör du inte av dig.



Dagen-efter-effekten

Godmorgon alla underbara! 

Så... Jag har ont i halsen. Väldigt ont i halsen. Men jag kan ju lugnt säga: MATCHEN VAR SÅ OTROLIGT GRYM IGÅR! Frölunda vann med 4-1! Åh jag typ dog! Massa utvisningar fick vi, klacken typ dampade loss på domarna, publiken var helt vild! Scandinavium var helt fullproppat, så kul! 


Kort sagt, det var den bästa första matchen jag gått på! :3 Men man märker verkligen den där dagen-efter-effekten... Jag är helt slut och har ont i halsen. Kom hem halv elva igår kväll, tog lite mat, duschade, lade mig. Somnade på typ tre minuter eller något! Men älskade varenda minut! :3

Ska ha lektion snart så ska avrunda! Men här är alla målfoton jag tog på Alle och mig! Enjoy!


Första målet!


Andra målet!




Tredje målet!




Fjärde målet!




Sooooom ni säkert kan se var vi typ lyriska vid det sista målet. Jag ser cp-skadad ut. Mitt hår... Åh gud. Meeeeen... Vad vi dampade! Men det var så värt det, tack Alexandra för typ världens bästa första match! 

Puss och kram, nu ska jag ha engelska! <3

Frölunda- Brynäs V.I.P. (a)

HEJ! 

Idag är jag på... VÄLDIGT bra humör! Asså det är sinnessjukt ändå, jag har inte kunnat sluta le! :D Eller hur blir dagen bättre om man har ett leende på läpparna? För mig är det i alla fall absolut så, hoppas ni håller med mig! 

Jag har annars haft en totalt chill dag i skolan! Började med en föreläsning i aulan, en kille som var hur grym som helst! Han kunde verkligen allt, alla typ skrattade med honom! De två timmarna där inne gick fortare än jag trodde de skulle, verkligen. Efteråt så hade jag håltimma då min käre vän Alle hälsade på mig. Vi flummade runt lite och satt med några från min parallell. Myyyyysigt! Jag fick även reda på att jag ska få en överraskning från två kompisar på tekniklinjen när jag fyllt 18! Livet leker verkligen! :>


Nog om det. Nu måste jag verkligen plugga, har ett tal imorgon som jag inte har skrivit än! Ikväll ska jag ju på hockeymatch också så jag kommer inte hem förrän typ elva? Jag kommer vara helt slut imorgon? Fuck liksom? 


Långt inlägg idag! Men hinner ju inte skriva mer idag så... Puss på er! ;o <3

Hihihi, tittut! <3



Tidig sänggång!

Jag ska ta och lägga mig nu, det blev alldeles för sent igår! Jag behöver verkligen mina timmar har jag märkt, var som en zombie imorse! Verkligen inte roligt, sover jag mindre än åtta timmar är min dag verkligen helt förstörd! 

Märker även att jag uppdaterar mer när jag har tråkigt. Lika bra det, då får ni mer att läsa om? Och nu har jag faktiskt med bilder i typ varenda inlägg så att det är roligare att läsa! Vad är text utan bilder liksom? Inte mycket om ni frågar mig. 


Men nu ska jag nana kudden! Ska upp tidigt imorgon och ha gympa! God natt!! <3

Såhär blir jag när jag inte får sova länge! Trött och krullar ihop mig med mitt täcke så vi blir som en korv!



Bara för att jag kan:

Stal en lista bara sådär:

 

Hur gammal är du om fem år?

- Tjugotvå.


Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

- Mina klasskamrater antar jag. Men mest med... Maria tror jag.


Hur lång är du?

- 170. Medellängd för kvinna, stolt är jag! ... Även om jag är kortast i släkten efter mormor.


Vilken är den senaste filmen du sett?

- Åh... Vi håller på att titta på två filmer i skolan just nu. Den senaste var Allt för min syster. Den andra hette De ofrivilliga om ni nu måste veta. Kass film.


Vem ringde du senast?

- Pappa. Ville berätta om mina awesome äventyr idag!


Vem ringde dig senast?

- Mamma. Har ingen aning varför, tror det hade med mat att göra!

 

Hur löd det senaste sms:et du fick?

- "Gulligt ;) Men det var Magnus som facerapeade mig!"

 

Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- Älskar att skicka sms. Dock är ingen annan jag känner lika förtjust i detta fenomen, så jag lider i min tystnad.


Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Gifta.


När såg du senast din mamma?

- För ungefär fem minuter sen. Hon visade mig kort från lillasyrrans föreställning!

 

När vaknade du i dag?

- 06.10 (ja, precis tio över. Alarmet går av då, oturligt nog). Dock snoozade jag i 40 min innan jag var tvungen att gå ur sängen! Min telefon har en otäck vana att ta bort snooze-knappen efter ungefär 40 minuter, så jag får inte ligga i sängen hur länge som helst!

 

Var tror du att du befinner dig om tio år?

- Hur satan ska jag kunna veta det? Men självklart är jag polischef i Göteborg med världens fräsigaste bil, hittat min extremt sexiga make och planerar att bilda familj antagligen. Glöm inte att jag har en Schäfer (polishund, kind of).

 

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

- Nämen oj det kan jag nog inte säga... Men jag kan medge att det var längesen jag skrattade så mycket!


Hur stor är din säng?

- 1.40. Heeeeelt okej om ni frågar mig, man får väldigt mycket plats!

Sover du med eller utan kläder på dig?

- Allra helst sover jag utan kläder. Men i denna värld vi lever i vet man inte vem som flyger in i rummet på morgonen. Så jag håller mig i alla fall till underkläder. Bara för att låta folk ha kvar sin syn. Snäll jag är va?


Vilka städer har du bott i?

- Göteborg (hell yeah?) och São Paulo i Brasilien. Jag vet, jag är hardcore.


Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

- Barfota. Fast nu när det är vinter är det helt okej att ha skor på sig när man är utomhus. Det är ju så mycket grus på vägarna, inte roligt att få de mellan tårna.


Är du social?

- Lite för mycket för mitt eget bästa skulle jag vilja säga. Och för andras.


Tycker du om kaffe?

- ÄLSKAR kaffe. Men är man allergisk får man leva med att inte dricka det. There is no God.


Vad dricker du till frukost?

- Mjölk är nog det vanligaste alternativet. Det står så bra till hands när man öppnar kylen. Men i den perfekta världen skulle det vara kaffe som rinner ner i magen på mig.


Sover du på någon särskild sida?

- Jag sover på mage. Eller på rygg. Eller i fosterställning. ALLTID med en eller två händer under kudden där det är kallt och skönt. Men vilken sida av sängen spelar ingen roll, jag rullar ändå runt lite här och var. Har till exempel vaknat nedanför sängen en gång. Det var en upplevelse utöver det vanliga.


Kan du spela poker?

- Master of Poker. Ingen kan säga något annat. Förrutom jag själv, men det gör jag inte.

Tycker du om att mysa/kela?

- Nej. Vem gör de här frågorna? Finns det någon människa som inte gillar att mysa och kela? Jag ÄLSKAR att mysa, det är så... Mysigt! (Näheeee säger ni säkert nu. I know it)

Är du en beroendemänniska?

- Jag vill säga nej. Men jag säger ja.


Känner du någon med samma födelsedag som din?

- En kompis som är ett år äldre. Dessutom Freddie Prince Jr. (Han som spelar i Scooby Doo :>) och Kat von D! Sweet?

Vill du ha barn?

- Självklart!

Har du någonsin åkt ambulans?

- Nej. Och det är jag väldigt glad över.

Vad spenderar du helst pengar på?

- Kläder och saker som jag egentligen kan klara mig utan. Ska öppna ett sparkonto och sätta in massa pengar varje månad så jag har råd att åka utomlands nästa år.


Sover du med gosedjur?

- Varenda natt! Mina två dopbjörnar och en nalle som Jonathan gav mig för två år sedan.


Flirtar du mycket?

- Nej. Jag är sämst på det. Jag dör av bara tanken. När jag väl försöker får jag ingen respons, det suger!


Har du fått fortkörningsböter någon gång?

- Nej, jag ÄGER! Nu kan vi bortse från att jag inte har något körkort och ändå tycka att jag äger. Okej? Bra.

 

Vilken var den senaste boken du läste?

- Dexter. Kom inte så långt i den, lånade ut den och har inte fått tillbaka den...

 


I won't cry for you

Hej! 

Livet leker. Den frasen (eller rättare sagt två orden) stämmer väldigt bra in på mitt liv just nu känner jag! Godkänt i Fysik A, tittat på två filmer idag och något annat som är väldigt speciellt har hänt som bara en av mina vänner fått reda på! Det har verkligen gjort mig jätteglad, hade ett stort leende på läpparna länge och fick en massa energi! Hihihii!! 


Ibland händer det ju faktiskt roliga saker! Och åh, dessutom! Jag har blivit godkänd som Tigers instruktör! Jag ska få min första, alldeles EGNA grupp imorgon! Jag är så taggad och jätteglad att jag äntligen lyckats! Men jag är samtidigt sjukt nervös (a) Det kommer bli jätteroligt! 

Dags att äta något! So long, fuckers!! ;D






En del suger dock jävligt hårt. Men jag kan inte längre ta allt ansvar, jag har inte orken för det. Bryr du dig får du visa det...



FILM!

GOD MORGON! :DDD

Asså den här dagen kunde ju faktiskt inte börjat bättre! Jag kom iofs inte upp ur sängen imorse, snoozade i 40 minuter, min telefon tog till och med bort snoozeknappen till slut så att jag var tvungen att gå upp!! Men nu när jag är här är jag typ jätteglad/jättetrött! 

Det började faktiskt jättebra när jag kom till skolan, tänka sig vad ett leende kan ha för kraft :> Rätt otroligt ändå, mind-blowing! Men jag klagar då inte, det är tummen upp för det! Dessutom... FILM PÅ ETIKEN! Så jävla gött, jag behöver inte göra någonting den första lektionen! Och filmen är tydligen så lång att vi behöver minst två lektioner att se den, helt klart värt! Plus att jag ska se på film nästa lektion också (a) 


Den börjar typ snart, så jag måste gå :> PUss!!! <33

Gammal bild, hade inte tid att ta en ny :>



Krossa alla fönster,

Slå in hans dörr
Låt honom veta att inget blir som förr

Säg som det é nu,
Finns ingen väg tillbaks för
Nån som är en loser

Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla...

Okej. Så... Humör ändras väldigt fort. Men jag ska inte låta någon människa dra ner mig, oavsett vem det är som slår mig i ansiktet. Jag ska spamma Christoffer och chatta med Niklas istället. Mycket roligare. 

Imorgon är en ny dag. Då ska jag ha ett leende på läpparna hela dagen. Börjar tidigt och slutar... Relativt tidigt. Hem, sätta på Pendulums CRUSH (fortfarande världens bästa låt när man är arg) och plugga kemi. Jag ska ha MVG och spotta min lärare i ansiktet. Sen ska vi se vem som skrattar. JAG. 


Jag ska gå och duscha i min awesomeness. För jag är bättre än alla andra. (Åh, någon loggade in på Skype nu (a)) 

Fuck you and good night, bitches!! 




-

helt jävla otroligt hur ens humör kan sjunka så fort. tack som fan.

Måndag - trött!

Hej! :D

Måndagar är verkligen långa! Men det bästa, absolut bästa med det nya schemat är att jag har sovmorgon just på måndagar! Det äger! Det betyder en garanterad bussplats med bästis på morgonen och att få sova mer än åtta timmar (a)

Jag har också börjat ha lektioner med en av mina parallellklasser! Jättekul, få vara runt nytt folk liksom! :> Satt med en killkompis från den klassen typ hela dagen, det var typ dagens bästa? Verkligen, det äger! :D


I alla fall! Inget pluggande för mig idag! Jag är skittrött efter massa tråkiga ämnen! Ska ligga framför tv'n hela kvällen istället! Puss på er! <3

Hade jättesöt frisyr idag, dock höll den inte tills jag kom hem ;__;



How I met your mother :>

Sitter och tittar på det med pappa och mamma nu! Ska egentligen upp och skypa med en kompis, men offlineläget är inte speciellt effektivt när man ska det kan jag tycka! :>

Lång, härlig dag. Träning, mysig dusch, försök till att vara social med olika människor, med och utan resultat. Jag har sovmorgon imorgon också, så det är chiiiiiiiiill! <3


Det var mitt sista för idag, pusss på er! <3



Död chey.

Oh gud. 

Träningen var den bästa på... Ah, länge! MEN den lilla detaljen att jag inte kan se utan mina glasögon infinner ju sig såklart. Den massiva huvudvärken/ögonvärken jag fick när jag tog av mig glasögonen innan träningen: Inte rolig. Jag var tvungen att sätta mig ner, värsta veklingen ju? Inte okej ;___;


Annars: Awesome. Jag älskar det! Min "partner" frågade om jag ville ha hand om en egen grupp i Tigers på onsdag, asså en helt ny, egen, bara min. Jag dör av lycka och typ förfäran. Ska jag? Lilla jag? Ta hand om en helt egen grupp små barn och lära de taekwon-do och självförsvar? Bara jag? 

Tankarna går hit och dit nu, så jag hoppar in i duschen och svalkar av mig! Ciao! <3

TAEKWON-DO

Ohaaaaaiii thar! :D

Om tio minuter eller något beger jag mig mot träningen! Åååååh taggad till TUSEN!! <3 Fattar ni eller? Ingen träning på typ en månad, min tränare (som också är min partner i Tigers) kommer sååååååå att köra slut på mig med flit! Usch!! Kommer slå på honom! 8DD 

Aja, skriver mer senare, ciaaaao~


Hahahahah jag har precis kommit på hur man tar kort med timern så att jag slipper hålla ena handen på datorn hela tiden! Jag känner mig så efterbliven som kommer på det först nu, wawawawa~ <3





Söndag?!

Godmorgon alla!

Tänk vad fort tiden går va? Redan en vecka sen vi (de flesta) började skolan! Dagarna blir allt längre, solen går ner en halvtimma senare redan, böckerna på skrivbordet blir fler och fler... Ja, ni fattar. Men nu närmar sig sommaren, snart kommer flyttfåglarna tillbaka, snart börjar gräset att växa, bladen att slå ut, blommorna att knoppa sig... Åh, underbara vår! 
Det som är så bra med våren är ju också att jag fyller år! Och just denna våren ska jag även till London med tre av mina närmaste vänner! Kommer bli underbart!


Just idag ska jag ta det lugnt. Det är ju så skönt! Men om två timmar ska jag iväg till Billdal och träna. Första gången för i år! Jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon, men det kommer vara skönt på något konstigt sätt! Att äntligen få anstränga sig lite! Jag ska också (om jag hinner) köpa mig ett par springskor. Vill ut och ta mig en runda då och då när jag har tid över, speciellt när våren kommer (okej okej, jag ska sluta tjata om det, hihi<3)! Fast läste i tidningen idag att det ska bli extremt kallt i slutet av veckan! Tummen ner! 

Nog om det, jag ska se om jag kan få någonting vettigt gjort nu! Älskar er! <3


Något av det bästa jag vet <3


Ohaaaai!~

Jag. Är. Så. Trött.

Har suttit och spelat Terraria (ett datorspel) med Kähris och Dennis i typ två timmar. Har äntligen stängt av! Var verkligen skiiiitkul, men jag blev typ så trött! Så ah, lyckad kväll! Tittade innan spelandet på Gladiatorerna med syrran i hennes rum, förvånad att vi klarade av att umgås en timma utan att bråka! Gotta give us some cred for tha'. Sen hade momma lagat en extremt god Africana till oss också~!! MUMS <3


Nu ska jag lägga mig och sova. Eller något. Ska nog titta på film tills jag däckar, funkar bra (a) då sover jag länge också, det gillas! 
Önskar er en gooood natts sömn, puss! <3

Detta saknar jag... Hur jag bara kunde ligga där ute på gräsmattan, fåglarna som kvittrade, alla blad som precis blivit härligt gröna på sina grenar... Kort sagt: Jag saknar sommaren.



Glasögonorm!

Hej! :D

Usch asså jag märker verkligen skillnad! Nu får jag jätteont i huvudet när jag inte använder mina glasisar, känns som att allt snurrar! Ska se om jag kan skaffa mig linser snart också, kan bli lite jobbigt att bara ha glasögon varenda eviga dag! :o 







Jag är ju fortfarande skiiiitsnygg utan glasögon liksom! (även om mitt högra öga ser typ inflammerat ut o.o)

I vilket fall som helst, idag har jag brutit mot min enda regel att ta det lugnt! Åkte in till Kungsbacka och drev runt med Alle istället. Vi käkade sushi och allmänt flummade oss. Awesome som alltid! Dessutom ska jag på hockeymatch på onsdag! VIP biljetter, det ni! Jag är så viktig :> Dessutom bjuden så jag behöver inte ens betala?! VÄRT! <3


Sååå... Ikväll ska jag chilla. Typ titta på Gladiatorerna! Kommer ihåg det från när jag var liten, älskade det så sjukt mycket! Hoppas comebacken är lika bra!


Namnsdag :>

Åhåhhåhöhöhö. Lilla Felicia har namnsdag idag! Gratta mig~

Jag somnade tio igår! Var så sjuuuukt trött! Vaknade halv tio imorse, helt utvilad! Precis ätit en god frukost och sitter i vardagsrummet och spelar tv-spel nu! Underbart! Ska nog bara ta det lugnt idag, min plan var egentligen att åka till fyren och plugga con mis amigos, men jag orkar inte det! Vill liksom chilla lite! Har så mycket plugg nästa vecka att jag vill ta det lite lugnt idag! Vilodagen för mig eftersom att söndagar är träningsdagen! Tänk om man kunde vara ledig varje dag...<3


Jag ska fortsätta med mitt nu, kisss! <3 

Ja, jag var pissed igår. Men att du inte hörde av dig senare som du sa att du skulle gjorde mig ännu mer pissed. Fan.

Nu slappnar jag av

Min kropp, min själ, hela jag är helt slut efter idag. Verkligen, jag har typ dött. Kursprov, fyra timmars håltimma, en sista lektion, hem till Liljan och spela spel och allmänt flumma sig, sen äta en hamburgare (hemmalagad) som man mer än allt önskar att man inte tryckt i sig. Känner mig så tjock. Jag ska ut och springa imorgon så jag får bränna av de kalorierna. Fy fan. 


Men att ha kursprovet i Fysik A avklarat är så skönt. Jag känner hur hela jag bara slappnar av, äntligen slipper jag tänka på den delen av mitt liv. Den finns inte mer, det kan inte bli bättre. Fy fan i HELVETE VAD SKÖNT DET ÄR!!!!!! 

Kvällen till ära ska jag bara lata mig. Hade tänkt äta god hemmamat, men som den idiot jag är kan jag inte det då jag är fullproppad med äcklig hamburgare. Fan nästan värt att spy upp den. 

I keed! Men nu ska jag gå, typ chilla, titta på tv! 
Bye!

Pull the trigger

Äsch. Nu får det gå som det går! Jag har gjort mitt bästa, det har jag verkligen! Det känns som att det kommer gå bra!! Jag börjar bli taggad och skitnervös! 8DD

Imorgon efter provet ska jag prata med min etiklärare och fråga om jag får gå lite tidigare. Mitt huvud kommer ju vara potatismos (hahahaha) imorgon efter provet, två timmars håltimma kommer göra mig ännu mer mos! Ska också träffa bästis som en belöning till mig själv för att jag är så bra! Egentligen är det våldsgästning från min sida, invaderar hans rum! Hans säng är min säng när jag är där, hans mjukisbyxor är mina när jag är där! Tar liksom för mig, vad annat kan man göra? :3


Ska titta på Sveriges Mästerkock nu, bara ta det lugnt! Ska ta mig en dusch snart också, fräscha upp mig inför provet imorgon! Här ska man vara fräsch!!! 
Puss på rumpan! <3

Och där var motivationen bortblåst!

Jag har heeelt tappat greppet nu! Facebook är mycket mer lockande, min potatis är också lite för lockande! Men jag har hela kvällen, får inte åka och träna på grund av det kommande provet :( Men kanske lika bra det, får två timmars plugg extra...! 


Ska peta på min potatis nu. Hejdå. 

Min potatis är Jonathan. Bara så ni vet. Han ska ätas upp, omnomnom!!

Fysik A kan dö en hemsk död.

Sitter fortfarande vid mitt bord i vardagsrummet och pluggar. Jag vill ha G på provet ffs, det SKA jag ha. Men jag orkar inte bry mig mer än så faktiskt, när jag kommit hem från träningen ikväll vill jag inte plugga alls. Då är det bara att vila ut innan provet... Fyra timmar imorgon... Som tur är så har min mattelärare ställt in matten efteråt eftersom hon förstod att vi är pisströtta. Ibland är det gött...!

Men ja. Foooop vad jag längtar till träningen! Helt otroligt, jag typ dör!! :DDDDDDD Jag och min snygga dräkt! Sminket jag tog på mig idag kommer sååå att smetas ut över hela fejjan... Men äh, still worth it! 


Jag ska fortsätta med mitt nu, ciao älsklingar!! 

Without you my life just doesn't seem to function properly. If I had to choose between you and the rest of the world, I would still choose you. <3

Hemma idag (a)

Jag vaknade precis. Har sovit i nästan tolv timmar!!! Jag sover aldrig mer än 9.5! Jag måste varit sjukt sjukt sjukt trött! Förstår det iofs, satt hela kvällen igår och jobbade! Vilket jag ska göra idag också, hela dagen ska jag bara plugga fysik och göra klart religionen! Eller... Jag gör religionen när jag har gjort fysiken tills jag är nöjd!


Sen ska jag ju och träna ikväll också, det ser jag fram emot! Kommer ha sån jävla träningsvärk imorgon att jag typ dör! Men det är så värt det, saknar träningen mer än någonting annat just nu! Och när jag ska börja träna på skolan också så kommer jag igång stenhårt! 

Jag får väl ge en nyvaken bild! Ser sicko ut, men shit tha same? Ska äta en god frukost nu, ciao!
(Jag behöver verkligen den här lediga dagen (a))


Pluggar fortfarande?!

Hihihi fun fact: Man förbränner 26 kalorier av att kyssas i en minut! Det ska jag komma ihåg! Här ska kyssas extremt mycket! (a)

Sitter med religionen nu. Kom på att jag har ett arbete som MÅSTE in. Har jag redan skrivit om det? Inte förvånad om jag glömt. Men aja, det är det jag håller på med nu! Kan säga att scientologin är något av det tråkigaste som finns, det är bara... Äh jag orkar inte bry mig ens. Men det måste bli gjort!


Imorgon är jag som sagt hemma, så jag kan sitta ett tag ikväll och skriva så jag får sova ut imorgon! Sen ska jag ju sitta hela dagen imorgon också med undantag av träningen på kvällen... Och jag känner att jag typ dör om jag sitter framför datorn mer ikväll... Men tre av fyra punkter är klara, jag har ett mål, jag ska bli klar innan kl. 23.00... Kan ta huvudvärkstabletter och sen bara köra järnet! Om jag är död imorgon så vet ni varför! 

Önskar er en fortsatt skön kväll! Avundas er som inte har något jobbigt plugg! Puss! <3

Här står jag mitt i händelsernas centrum!

Jag har så mycket att göra! Plugga fysik inför provet på fredag, lämna in en religionsuppgift som egentligen skulle vara inne igår som MÅSTE in för att jag ska få betyg, plugga matte för att hinna med i takten och så vidare! Fan det är hårt just nu! 

Men Tigers var jätteroligt!! Älskar småbarnen, de är så duktiga! PUSSHAJEN ATTACKERAR!! *smack smack smack* Jag är en fin pusshaj :3


Ska fortsätta med plugget nu! Kan sitta uppe hela natten inatt om jag så vill, ska ändå vara hemma imorgon! Puss på er sålänge!! ;3

Pluggar fysik!

Tjabba! 

Kom hem för typ en halvtimma sen, sitter i soffan nu och pluggar fysik! Träffade bästis på bussen, awesome! Jag är tydligen hans knuffis! Eller var det så? Petis? Någonting sånt i alla fall! Så ah, det var det! Mys att träffa honom! 


Åh juste! Om en timma åker jag till Tigers! Det är första träningen för terminen, är så taggad och nervös! Har egentligen inte tid att göra det, men pengar är ju aldrig fel liksom! 
Ska stanna hemma imorgon och plugga fysik. Jag är så busig!

Så aaaah, nu ska jag fortsätta plugga! Ha en awesome eftermiddag! <3






Sitter i skolan!

Sitter med Emma i ett grupprum nu, matten börjar snart! Skriver mer när jag kommer hem om två timmar, ciao! <3

Wowsieh

Jag är sååååå trött! 

Att hålla igång mellan klockan sex och tio är inte min grej! Och nu snackar vi inte fyra timmar här, vi snackar 16! Jag är så förbannat utmattad att jag dör! Och med humöret åt alla möjliga håll och kanter idag är det rätt hårt!

Varit i skolan i typ fyra timmar. Varit med Alle ett tag, flummat med henne. Träffade bästis (du vet att jag älskar dig även om jag är lite elak va?! <3) och åkte hem med honom och flummade där. Somnade nästan på bussen hem, fick gå hem i mörket med min cykel eftersom det var för halt för att cykla. Jag typ dog. Det är så läskigt i mörkret. Egentligen är det ett ställe där jag kan vara själv, försvinna in i mig själv, sluta tänka och bara njuta. Men det är svårt om det är massa saker som gömmer sig i mörkret, typ mördare och våldtäcktsmän! 


I alla fall, sovmorgon imorgon. Jag ska lägga mig snart så att jag får sova ut, är verkligen extremt trött! Så härligt. Jag pluggade fysik när jag kom hem också, jag satsar ju liksom bara på G i den kursen. Det är jag väldigt väldigt väldigt nöjd med! 
Önskar eder en härlig kväll! <3

Till Kungsbacka!

Ska åka in till Kungsbacka med mamma och syrran snart. Det är alldeles för tråkigt hemma! 

Och juste, glömde säga det! Igår innan jag åkte till Kähris möblerade jag om hemma! Det blev skitnice! Gjorde om lite i vardagsrummet, kände att det behövdes det här året! Lite förändring är bra liksom! Det är så mycket som ska ändras det här året!!




Imorgon ska jag upp till skolan tidigt... Jag slutar dock vid tolv, så vad jag ska göra medan jag väntar på att bästis slutar är att skaffa mig ett gymkort på Actic (pappa betalar, woop woop!), äta lunch, kanske plugga lite (hahhaha tror inte det), göra en hemlig sak i stan och gå till Lindälv för att störa två kompisar när de pluggar!! Det diggar vi! Jag lyckades så jävla bra sist jag gjorde det, en av de blev livrädda! Åh vad jag skrattade! <3

Btw, ikväll ska resan vara helt bokad och klar! Därefter är det bara väntan! Men vi måste vara sex timmar på Frankfurts flygplats på hemvägen eftersom platserna är slut! Usch!

I alla fall, jag ska gå nu! Hejsvejs!!

Hemkommen igen

Heeeej!

Åh fyfan vad ont jag har i huvudet. Geezus, det var verkligen längesen. Kan ha att göra med att jag inte drack någonting igårkväll. Eller åt. Och bara har ätit tre knäckemackor idag... Det är alldeles för lite för mig. 

Men kul hade jag! Kähris och jag flummade om allt möjligt, spelade spel, kollade på film, var ute och gick med hunden mitt i natten... Dessutom: den extrasängen jag sov i var något av det bästa jag någonsin upplevt sömn i. Såååå mjuk och skön! Underbart! 


Nog om det! Jag... Borde plugga nu. Men jag är way för trött för det. Ska ligga framför tv'n ett tag istället, mycket bekvämare. Ska spamma bästis också. 
Hejdå!

Egopics~

Om en halvtimma åker jag hemifrån! Då ska jag få se på skräck ;___; Men det kommer bli jätteroligt, vi kommer flumma så jävla hårt! :D

Ska vara med päronen nu, här är kvällens sista (och första) egopics! Hoppas ni får en underbar kväll!! :DD

Den första är helt klart min favorit~ Ville prova svartvitt, vad tycks? :3









Skräckkväll!

Om några timmar åker jag hem till Kähris :3 Vi ska stanna uppe hela natten och spela skräckspel! Tur att jag får sova över, hade aldrig någonsin vågat mig ut i mörkret efter det!! Men det kommer bli episkt i alla fall! (Vet vem jag kommer messa inatt!)

Håller på att städa ut julen btw! Det är extremt jobbigt, vi har grejer överallt! Dessutom har jag fått massa taggar från julgranen i händerna ;__;
Ska fortsätta med det nu, skriver innan jag åker! Bye! <3

Söndag ;__;

TJAAO!! :D

I övermorgon börjar skolan! BRÖÖÖL! Jag är inte redo över huvud taget!! Jag vill fortsätta ha lov, det är så skönt! 

Idag ska jag... Plugga. Inför fysikkursprovet som är på fredag. Wiiieh. Ska även städa ut julen och troligtvis åka till Kähris ikväll! Jag kommer såååå inte kunna sova inatt, vi ska spela skräckisspel typ... Så ah, jag är rätt rädd för det om vi säger så! 

Nästa vecka: Skolstart! Ska plugga, plugga, plugga, träffa bästis, plugga, plugga, ha kursprov, träna. Ska också försöka köpa mig ett gymkort så att jag faktiskt kommer igång en gång för alla! :3 Men vi får se. Jag kör på det gamla schemat den här veckan, nästa vecka: INGA SOVMORGONAR NÅGONSIN IGEN! OOOOH THE PAIN!!! 


Så ah... Jag är inte direkt taggad på skolan! :3 Men jag ska typ vila mig lite till innan jag sätter mig med böckerna! Puss på munnen! <3

The last time.

Ger mig av om en kvart! Nyduschad och fixad! Måste ta ut pengar ;____; Meeeen det fixar sig! Ska i vilket fall som helst in till Kungsbacka nu! 












Das klassiska egopics! Kan ju faktiskt inte låta bli! Dock är min kamera verkligen sugdålig när det kommer till färgerna! Jag menar, det ser ut som att jag har gulsot eller något! Men lovar, är inte sjuk än i alla fall! Kanske får cancer imorgon, vem vet? 

Ska ringa momma nu, hejdå! <3 

Btw, jag har varit duktig, tre timmars konstant kemiplugg är mycket för en liten flicka som jag! Time to go mad!

Mitt i plugget!



PLUGG SUGER! Jag ska lära mig (nästan) hela den där boken tills den 24e! :( Man blir ju deppad bara av tanken på det! Men nu har jag suttit här i 2.5 h, tycker nästan det är nog! Ska sitta en halvtimma till, sen ska jag börja göra mig iordning för att åka! 


Btw, att hjälpa sin syster med matte är nog det värsta som finns. Hon blir sur när man har rätt och hon har fel... Vilket resulterar i various nedlåtande ord och lite skrik hit och dit. Åh gud, var jag verkligen sån här när pappa försökte hjälpa mig med matten för två år sen? I sure hope not... 

I alla fall, tillbaka till det jobbiga! Kisses! <3

Lördagen den 7e Januari

Pfffft. Jag förstår mig inte på mitt humör emellanåt. Jag får dippar emellanåt, de är sjukt jobbiga! Jag har en teori på vad det kan bero på, speciellt de kommande veckorna. Jag har ju slutat äta socker. Min hjärna får knappt någon energi alls med tanke på att den inte vet vad satan den ska använda som energikälla. Men så fort den slått om till fett så är jag fullt på igen! Jag kan ju inte säga till den att fatta det heller... Ääääh så komplicerat! Jag får lida fram tills dess! 


Ska plugga idag! Typ myyyycket. Jag SKAAAA ha MVG på kemiprovet. *rage* Sen åker jag in till Kungsbacka och köper en present till en kompis som fyllde 18 för en vecka sen! Vi är några från klassen som ska mötas upp. Awesomeness :)

Jag ska typ... Äta frukost eller någonting nu o: Hejdå!

Orkar inte mer

Jag är helt slut. Det är bara början på året men jag är helt ärligt bara mentalt slutkörd. Jag vill inte ens gå upp ur sängen längre. Till vilket syfte ändå...

You shot me down

Nu är jag hemma från bion! Det var jättemysigt! Och åh, den är ju bara ännu bättre på bio!!! Jag skrattade så mycket och var så nära att gråta när Mofasa dog! <3

Såååå... Ja. Härligt. Jag ska göra typ något nu. Hejdå.

Övningskörning!

Om typ någon timma ska pappa och jag iväg till någon stor parkeringsplats och köra. Anledningen till att jag inte ska köra på vägarna är att ena backspegeln gick sönder när en idiot körde på bilen när mamma skulle till jobbet förra veckan. Så... Ah, det sög. Men jag måste ändå börja från början, har typ glömt allt om manuellt växlade bilar eftersom jag kört automat länge nu! O.O


Ikväll ska jag på bio med Alle som sagt! Lejonkungen är liksom tha shiet! Så ja, jag är taggad på det! Kommer bli episkt! 
Ska göra mig iordning nu typ. Mitt hår är fett, fyi. BAIIII!

Min gullegris och jag! <3



Skype :3

sitter här med Kähris och Dennis och ska spela Terraria :3 Så nu har jag inte tråk mer! Woop woop! 

Hejdå!

Try to act like I don't care

Längsta fyra timmarna i mitt liv, det går såååå långsamt. Ligger här och typ... Dör känns det som. Lyssnar på Ray's nya låt om och om igen. Hahahahah den är så fin...


En hel dag som jag kunde ha pluggat på. Men jag är för trött för det. Och jag måste sova i min lillasysters säng igen... Hon har en gäst som självklart måste sova i mitt rum. Varför? Why would you do this to me? 
Jaja... Om någon själ kunde vara social ikväll skulle det uppskattas? Plz? Det roliga är att varenda gång jag frågar om någon vill vara social slutar det alltid med att jag blir dissad... 

Ska btw på Lejonkungen imorgon kväll med Alle! Så att jag får något kul den här helgen iaf. Som tur är. Yay!
Ska dö lite nu, baiiii.

Jävla skit.

Schemat är ute. Och fy faaaaaaaaaan vad dåligt det är. Jag orkar inte börja tidigt varenda dag och inte sluta tidigare än två. Jag ORKAR INTE HA KEMI TRE FUCKING GÅNGER I VECKAN MED PISS-ÅSA!!!!! JAG VILL INTE!!!!!!!!
Jag vill heller inte ha håltimma tre dagar i veckan, totalt FEM TIMMARS HÅL. Om de jävlarna hade kunnat trycka in lektionerna där istället kunde jag ha slutat tidigare typ ALLA dagar. Jävla SKIIIIIT. 


Ursäkta mitt språk. Men det här är fan inte okej. Vi har redan mycket som vi har och de ger oss något av det sämsta jag har sett i hela mitt liv. De kan ta sig någonstans. Och det värsta av ALLT är att ha Åsa tre gånger i veckan. Fyfan vad jag hatar henne, hon behandlar mig som om jag vore mentalt efterbliven. Jag hatar allt som har med henne att göra, hon är genomrutten. 

Ska spy galla på allt och alla nu. Hejdå. 


Fyra dagar. Wow.

Hemma igen

Wow vad trött jag är... Vi gick och lade oss typ klockan fem imorse och så blev vi väckta när mamma ringde klockan elva... Pfwoooo vad trött jag är!!! 

Vi hade det i alla fall extremt roligt igår! Har mååånga bilder också! Men det orkar jag inte lägga upp nu. Jag ska ta och äta frukost och sen bara lägga mig i sängen och dega hela dagen. Har absolut inga planer, så jäääävla skönt... 


Om någon vill vara social idag (INTE träffas, det pallar jag inte), så får ni gärna typ... Messa eller något ;__; 
Hejdå for now!!

Hos Liljan!

Woop woop! Har med mig datorn ikväll eftersom det krävs mycket arbete med datorerna för att boka resan och hotellet! Efter det ger vi oss på pokern! 



Nu ska jag fortsätta med mitt, baaiiii!!

Jag idag :3

Nu drar jag iväg till Kungsbacka för att träffa upp Alle-Balle! Alla ni får ha en underbar kväll, önska mitt pokerface lycka till!! ;) 


Dagen till ära: EGOPICS! Enjoy~

Från max duckface ----> vackert face! 







I would never give up for something that's so strong

Jag Älskar Er.


Ville bara ha det sagt. Säger det alldeles för sällan till de jag bryr mig om. Alldeles för sällan... 
Älskar alla mina vänner. Speciellt mina bästa vänner. Speciellt Jonathan. Speciellt Johanna, Sofia och Alexandra. Alla betyder så jävla mycket. 


Jag har en dum tendens att bli emotionell när jag pluggar. Dumdum. 
Jag ska fortsätta med mitt tråkiga nu, ville bara säga det där jag sa rätt ur hjärtat. Det kändes bra. Hejdå.

Ingen motivation...

Jag vill inte plugga... Orkar bara inte, det är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå tråkigt...

Jag har: matte, kemi, fysik (de tre är inför kursproven), biologi (som ska vara inne på fredag) och religion (som ska vara klart nästa vecka). Dessutom måste jag börja läsa i körboken så att jag har någolunda koll inför provet jag tänkt göra typ direkt efter jag fyllt år! Woo fucking hoo. Jag orkar inte! Jag kommer i alla fall ha roligt ikväll, kan trösta mig med det. Undrar bara vad jag ska prioritera... Skulle vara så jäääävla gött att se uttrycket på min kemilärares face om jag får MVG. Chansen är iofs väldigt liten, men om det händer så kommer hon typ tro att jag fuskat. Jag har liksom fått IG på... tre av fem prov eller något? Därför vore det extra skönt att klara av det. Nu fick jag helt plötsligt massa motivation!! O.O

HHahaha... Mycket snack om skolan där. Men det börjar ju faktiskt dra ihop sig!!
JAG ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! Ska ta mig en dusch nu och sen sätta mig med böckerna. Hade velat lyssna på Mylo Xyloto också men momma har den med sig i bilen >_> Aja, farewell, friends!!

Det vankas pokerkväll!

Yalla! 

Precis som alltid, vaken halv tio! It's a curse... Men jag är pigg, så det är okej! 
Idag ska jag plugga. I alla fall i några timmar. Sen åker jag in till Kungsbacka och äter middag med några kompisar innan det är dags för pokerkväll! Kommer bli lyckat känner jag! Inte för att jag har spelat poker tidigare, men någon gång måste ju vara första, eller hur? ;) 


Ska titta på Vampire Diaries (nostalgi!) nu, sen ska jag äta frukost :3 DAMP vad det stormar ute btw...
Aja, kisses! <3

Bilder från idaaaaag :3

Vår lunch för dagen! Det var faktiskt grymt gott! Vi tittade på Avatar samtidigt, såååå mys!!





En närmare titt på maten! Egengjord wook, erkänn det ser gott ut?!





Miiiiiww, så söööt! Hennes strumpisar gör att det ser ut som hon har SUPERSMALA ben!





... HAHAHHAHAH!! OMFG!! "Kan du inte bara be Jonathan att våldta dig!! Alltså slita av dig kläderna och ta dig hårt?" Detta sa Kristina till mig någon gång i nian, och självklart skrev Miww ner det på en lapp! Herrejävlar vad jag skrattade när jag såg det!! (Ni behöver inte läsa det jag sa under det *vinkar bort det med handen*)





Mitt snygga porträtt av Miww. Kom igen, ser ni inte likheten med nedastående bild?





Sa ju det, HUR LIKT SOM HELST!! 





Som alltid så nördade vi oss framför kameran! Tog massa bilder, åhåhåhåhhåhå! Bästa dagen med syster :3

BLÅSIGT.

Oj herrejävlar vad det blåser och regnar ute! Helt sjukt! Tydligen ska det komma in en orkan mot kusten inatt, så jag får hålla mig fast i något! 

Jag hade det förresten jättemysigt hos Miww! Vi pratade och flummade loss, kollade på film och målade! Ska lägga upp bilderna senare hade jag tänkt mig, orkar inte nu! Men det kommer, jag lovar! 


Imorgon ska jag träffa Alexandra. Innan det ska jag dock plugga... Typ mycket... Och på kvällen drar jag på pokerkväll! Woop woop! Kommer bli sjukt roligt! 
Nu ska jag göra något vettigare än att sitta här och skriva av mig, ciaaoaooaoaoaoaoaaoooo!! <3

Tuesday of epicosity

Sååååååå, som vanligt vaknar jag alltid innan alla andra ;__; förstår inte varför, men jag kan inte sova till längre än halv tio! And it sucks balls! 

Idag ska jag i alla fall vara med Miww! ... Om hon nu kommer ihåg att vi ska träffas, hon glömde det sist >> 
Det kommer iaf bli kul! 


Ska typ ta det lugnt fram tills dess. Spela lite Terraria (JAAA jag är en nörd!) och göra mig iordning. 
Hejdå!

Spelnörden attackerar.

På lördag ska jag på överraskningsgrej för en tjej som fyllde arton igår! Det dumma är att hon precis messade och frågade om jag ville med på tjejmiddag nu i helgen... Fan då, hur ska vi klara oss ur det här?! 


På tal om ingenting så har jag suttit heeeeeela kvällen och spelat Terraria med undantag då jag var hos min tränare i en timma. Skönt att vara själv iofs, men i längden är det rätt tråkigt! Men resten av veckan ska det bli ändring på det, ska troligtvis på bio på fredag med en kär vän också!! Frågan är hur och när jag ska kunna klämma in plugget! Jag är inte redo att komma tillbaka till det! 

I alla fall, jag önskar eder en god kväll! 

Baaah! Såhär ser mitt hus ut hittils :3 I notice the careface, men det här spelet är skitkul :3 
(och typ det enda spelet någon av mina datorer kan klara av...)




A change of plans...

Jag ska gå ner till min tränare snart. Vi ska tydligen göra en ny förening för taekwon-do i Särö och då måste tydligen jag vara med... På min lediga dag... Fan då... =.=




TITTUT! 
Jag vet, jag är lättroad. Ska sitta här och spela Terraria tills han ringer, sen får vi se hur mycket jag faktiskt får gjort idag. I alla fall, ciao! <3

Vilodagen

Idag ska jag bara vara hemma, ta det lugnt, städa (jävligt mycket) och plugga (inte lika mycket). Liksom ha en dag bara för mig själv. Så skönt. Imorgon ska jag träffa Miww, så jag får passa på att vila upp mig idag, hahahah.


På onsdag drar jag iväg på pokerkväll! Kommer bli så kul! Tror jag stannar över hos personen jag ska till också, orka komma hem lite för sent liksom.. (a) I vilket fall som helst så längtar jag, det var ett tag sen jag var ute nu! Ska se om jag kan få några bilder också! 

Ska ta och äta frukost nu, baii :3

Lögnare och svekfulla människor

Åh gud, jag saknar en människa så mycket just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så jävla mycket jag vill säga, men det går inte. Det är något förbjudet över det hela. Men de djupa ögonen... Hur fingrarna långsamt rörde sig över min rygg... Hur vi låg där och tittade på varandra...


Nä nu ska jag sluta. Jag kan inte skriva det här, för många skulle kunna lista ut vem det är. Det är lite obvious, och det vill jag inte. Det skulle bara förvärra allt än mer. 



Men en annan person kan ta sig någonstans hårt. Och ja, välkommen 2012. Känner på mig att du kommer med många överraskningar...

Första kvällen

Har precis köpt Terraria. Ska sitta och spela det hela kvällen i brist på bättre saker att göra. Hatar verkligen mig själv när jag är arg. Verkligen. 


Ska inte förpesta er mer ikväll. Hejdå

fml.

Jävligt bra början på det nya året. Igår hade jag verkligen jätteroligt, men idag känner jag inte för att leva alls. Värdelöst. Man gör en sak men får inget socialt tillbaka alls. Då undrar jag varför jag gör det jag gör över huvud taget. Ingen mening med någonting. 


Ska lägga mig och gråta eller något nu.

RSS 2.0