Every day and every night!

Jag är sååå fast på Fight To Win! <3
-
Dagen i helhet har varit rätt lugn! Började med några timmar film på morgonen och dagen, och senare kom söta Melanie och tog hand om mig! Var så jädra skönt att träffa lite folk igen efter den här miserabla veckan bakom lås och bom!
-
Prickarna håller på att försvinna också! Under dagen har många prickar i ansiktet försvunnit! Eller ah, de har torkat i alla fall, men skorporna är kvar och bildar en matta över hela fejset. Vackert.
Resten av kroppen börjar också återhämta sig, men det dröjer nog till måndag innan jag är helt återställd igen! Men så fan vad jag längtar tills jag får komma ut igen, det är helt otroligt!
-
Slutligen vill jag bara säga: PRUTT!
Okej, jag är extremt barnslig atm, men måste vara det. Speciellt när syrran precis sa att jag borde börja uppföra mig som en 17 åring? Wtf menas med det? Finns vuxna män och kvinnor som beter sig som 15 åringar också? Och alla vet ju att jag inte är personen som tycker om att spela vuxen :3 Jag är ett barn ända in i själen. Alltid varit! :3
Nu ska jag kolla på Poseidon! Gick på 6an igår, men missade den så kollar nu istället!
Natti älsklingar<3

FIGHT TO WIN

YFM's nya låt har kommit!!!! REDAN?! Omfg jag dör! Jag är så kär i Ray asså, han är så freakkin awesome!
Som vanligt har jag fortfarande inte färdigheten att kunna lägga upp en freakkin video i bloggen, så länk + en screenshot får duga som alltid!
-
http://www.youtube.com/watch?v=glHXhgqPRzQ

-
Jag tror helt klart att det här är en av Ray's bästa låtar hittills! Den sätter sig verkligen på hjärnan! :D Nog för att jag redan är så crushad, men ändå! Jag kommer så lära mig den här utantill! Och ladda ner, host.
Hur länge sen var det Tig ol' Bitties kom ut egentligen? Var det redan 2 veckor sen..? Gawd tiden går way för fort!
Men i alla fall. Congratzzz Ray, ännu en lyckad låt! :D
-
Strömstad nästa vecka kanske? Båstad efter det? Stockholm igen? Kanske Danmark också?
Mycket på schemat nu! Men huvudsaken är att bli frisk, men jag mår redan bra! Lite svårt att svälja fortfarande, men antibiotikan gör ett jävla bra jobb! Kunde äta för första gången på 3 dagar :'> tomatsoppa och makaroner, och sen lite av päronens musselpasta :'> Men prickarna håller på att torka in! Tidigare än jag räknat med! Så snart helt frisk igen!! WOO-FUCKING-HOO!
-
Har Fight To Win på replay nu, börjar kunna lite redan <3 Asså så kär i låten <3
Gonatt folket! Ha en jävligt underbar, härlig, fantastisk fortsättning på kvällen! <3

Infektion

Hahah jag är så gnällig med att jag är sjuk, men tydligen har jag en infektion i munnen... Vilket gör att jag är fail. Fick ett bedövningsmedel förut, men det funkade bara i munnen, inte halsen. Jag kunde inte känna tungan!
Och jag typ överproducerar saliv atm, hahhahha. Good t'know, right?
Och när jag sväljer så är det som någon tar tar om halsen och trycker så hårt de kan. Gör ont när jag pratar och tar djupa andetag. HATAR att vara sjuk!!!!!!!
Har faktiskt ingenting vettigt att skriva ikväll, mår jättedåligt över mina prickar och infektionen, så ligger bara i sängen och tittar på film...
-
Hoppas ni haft det underbart ute i solen idag!

ouch, my face õ.õ

Pappa åker snart iväg till apoteket för att köpa ut lite antibiotika och smärtstillande för halsen. Så att jag äntligen kan äta igen -.- Kan inte ens svälja nu, vaknade (bokstavligt talat) VARJE kvart inatt! Tydligen fick jag så ont när jag skulle svälja att jag vaknade! Fuckk.
Var ju på sjukhuset imorse. Fick gå in ambulansvägen eftersom jag smittar som en jävla häst, hahaha. Sen fick jag ligga där en stund medan de kollade på mig. Att jag hör dåligt också beror på viruset. Det har gjort så att hela öronen svullnat upp på insidan õ.õ
-
Det är även underbart väder ute! Och vad passar bättre då än att vara inne och inte bli brun?!
Nä, men jag skulle ju ändå inte kunna solat, så ingen biggie. Men det hade varit härligt att få vara ute ändå, kanske gå en promenad. Men noes, strikt förbjudet!
Skulle gärna visa en bild på mig, men då skulle ni väl trilla av stolen, hahahah<3 Älskar tydligen att klia av blåsorna. Ingen bra idé. Jag har i alla fall nått klimax med sjukdomen nu, så jag har... 4-5 dagar kvar med skiten. Är inne på min 5e dag nu, halva tiden kvar! TAGGELITAGGELI!!
-
Jag ska i alla fall fortsätta klaga på min JÄVLA PISSHALS nu, jag har så cp ont asså, har inte ätit något alls på ett dygn... Bara en proteindryck, vatten och 3 isglassar.
-
Aja, ha en härlig dag alla otroligt, extremt, enormt underbara människor...
Hejdå

Not happy.

Jag har ont i ansiktet. Väldigt ont. Medicinen som skulle vara smärtstillande (ibumetin) fick man tydligen absolut inte ta när man har vattkoppor, och nu är smärtan så intense att jag gråter. Srsly, det här är inte roligt. Och det roliga med historien: Apotekspersonalen sa att jag skulle ta ibumetinen... Ska stämma dem, promise.
-
Och jag har ont på resten av kroppen med. Och i hjärtat.
Jag är så töntig. Men personen vet vem den är...
Åh gud jag är så pateeeeetisk.
-
Ska... göra något nu. Hejdå

Uttråkad och sjuk... ;____;

Någon som vill underhålla en stackars liten sjukling? :< Har ingenting att göra, ligger bara i sängen med feber och skit :< Har svårt att äta med... Blåsorna i halsen gör att jag inte kan svälja utan att kvida av smärta :< Sucks balls :<
-
Såååå... Om någon vill kan man gärna vara social<3

Mer röd än vit O.o

Nu är jag officiellt totalinvaderad av kopporna :o Vaknade imorse med mer rött i ansiktet än "hudfärgat" O.o och det gör ONT i pannan! Eller på pannan blir det. De andra kopporna kliar inte så mycket, kanske lite på magen just nu, och nu på benet... Men annars är det i pannan som det är värst!! Ser ut som jag har finnar -.-
-
Pappa är också hemma just nu, vilket suger! Eller ah, som många vet så älskar jag ju att vara ensam hemma, trots att jag är förkyld! Men pappa sa att han ska till jobbet på onsdag om han är tillräckligt frisk, och då hoppas jag att en speciell person kommer hit (a)
-
Känner mig för övrigt för jävlig som inte hälsade på bästis när han var hemma... Srsly, längesen jag kände mig så kass som kompis ;___; Asså... Jag ville, mer än något annat. Men asså... GWEEEHHH! Börjar nästan gråta. Trodde jag trängde mig på om jag bjöd in mig själv ;_____; fuckface <--- jag! Men jag ville! Vill blåsah på handen så den blir bra igen! Eller som du gör mot mig: OGABOGA.
Jag är kass på att lätta stämningen, hahah... Men värt ett försök... Åh, längesen jag träffade dig nu ;___; Saknar dig mest av allt!
-
Nog om min loneliness! Jag ska ligga i sängen hela dagen idag, känner mig inte jättefrisk! Jag har ont i halsen eftersom jag fått blåsor där med! D: Och vaknade 2 inatt med näsblod... Så jag får byta lakan igen -.- Bytte i förrgår... -.-
Aja! Jag får försöka komma på något att göra fram tills onsdag (om han nu vill .__.)
Hejdåeh! <3

HA FUCKING HA.

Jag får inte gå ut ;____; ligger i min säng och försöker bli frisk, men man kan inte bli frisk från det här genom att bara ligga still hemma -.-
Och blåsorna är överallt!! Har skitmånga på ryggen, och nu bara den senaste timmen har över 30 st poppat upp på magen!! Har i hårbottnen, i munnen, på brösten, på benen och armarna! D: Och bakom öronen, det är skitjobbigt ;___;
-
Sugigt att jag fick det här på sommaren, hade hellre haft det på vintern! Men glad att jag får det när inget viktigt händer i alla fall! Men risken är enorm att jag smittat lillasyrran. Dvs hon kommer få utslagen på sin konfirmation... (a) hahah hon kommer slå ner mig om hon får det.. XD Oh shit, känns som jag har en blåsa i halsen... DAMN THIS SHIT!!!!!!!
-
Vill ha hit någon kompis i veckan! Som haft vattkoppor såklart o: hoppas pappa blir frisk från sin förkylning så han drar till jobbet. Då kan Jonathan eller Melanie komma hit och underhålla mig... Hoppas verkligen på det (a)
Ligger förövrigt och chattar med honom nu! Kan ju inte gå ut, och lyckligtvis sitter han vid datorn! :D
Annars.. Vad har jag för planer i veckan? Det ska bli ca 30+ ute, och ah... Fuck. Jag ska väl ligga hemma eller något! :D
-
Pallar inte skriva mer, hejdå!

FUCK MY LIFE.

Jag har FUCKING VATTKOPPOR.
Blev inget "vänta och bekräfta", nä! Nu har jag ett flertal JÄVLA blåsor över kroppen som kliar så satans mycket att jag nästan börjar gråta!!! Och på toppen av det SÅ FICK JAG MENS IDAG. Så, nu vet ni det. Förbannad jävel är jag just nu för det. Jävla idiotiska SKITVIRUS!!!!
-
Har heller absolut ingenting att göra!! ALLA är tråkiga ikväll!!! Och jag kan inte dra hem till de jag tänkt vara med den här veckan som kommer nu!?! KUUUUUUUUUUUUUUUUUK!
Yeah, jag som inte kan säga sånna ord till vardags har uppenbarligen inga problem med det när jag är förbannad. Men jag bryr mig ärligt inte, för det här är HELT JÄVLA MOBBAT!!!
-
Nu verkar jag säkert som en psykopat, men tänk er själva att få ett satvirus när ni är 17 år. Begränsas totalt, kan inte göra någonting. Och på toppen är det sommarlov, och ni får mens samma dag, vilket gör er ännu mer irriterad på omvärlden. Alla är dumma i huvudet, allting ser ut som skit. Typ så känner jag just nu.
-
MMMMMMMMMH VAD MYSIGT DET HÄR SER UT VA!!! Det är tydligen det här som väntar mig den närmsta SKITVECKAN!!!!

This is mah head atm.

-
Vackert, huh? Fuck mah brain, I'm outta here...!

Midsommardagen, den tunga dagen.

Jag skulle lika väl kunna vara bakis just nu. Så rolig känner jag mig. Är astrött och har ont i huvudet. Och jag börjar frukta det värsta. Hoppas fan i helvete inte att jag har fått N's vattkoppor... Jag har hittat några vätskefyllda blåsor på mig nämnligen... Och läste om symptom förut, och det visar sig tydligen att feber, lätt huvudvärk och trötthet är tidiga symptom. Så ah, jag verkar vara fett körd. Fy i helvete, jag som har planerat saker i veckan!! Väntar 2 dagar till innan det är bekräftat, håller alla tummar och tår och hårstrån och lemmar för att det inte ska vara något annat än biverkningar från mina piller... Men verkar inte som om min tur kommer hålla i sig den här gången... Jävla SKIT!!
-
Jag har i alla fall haft en jävligt underbar midsommar! Drog med Johanna till David och var med några från gänget! Väldigt många som inte kunde komma, vilket var synd. Men vi hade kul i alla fall! Misstolkande, chokladdoppande, underbart umgänge och 6 timmars pusselläggande! Jag nickade till när jag satt vid väggen runt 2, var riktigt trött! Kan inte säga att det är bättre idag, nejnej! Men man får se hur allt går! Jag ska i alla fall ladda ner en film eller något ikväll så jag kan kurera min stackars kropp. Är dessutom förkyld? Fuck?
-
Långt och tråkigt inlägg, men bilderna ligger på min telefon! Annars har Cissi alla bilder från gårdagen!
Nu ska jag sova (halv 5...)
Hejdåeh! <3

Glad midsommar! :3

Hur mår alla underbara idag? Själv mår jag riktigt bra! Sovit runt 8 timmar, räcker gott och väl för mig!
Och det är ju faktiskt midsommar idag! Sommarsolståndet var i tisdags, så vi håller redan på att gå mot vintern! Hemskt enligt mig, för jag älskar ju sommaren! Men man får göra det bästa utav det, vi har ju trots allt hela juli och augusti kvar!
-
Planerna för dagen är att först vara med familjen och åka ner till Bassängbacken för att dansa runt midsommarstången, sen åker jag hem till en kompis på kvällen! Kommer bli helt underbart! Dock så är det några som inte kommer med dit, vilket suger. Men man får göra det bästa utav det!
-
Hoppas alla ni får en helt underbar midsommar!! Och kom ihåg, lägg 7 sorters blommor under kudden så drömmer ni om er käraste! ;)
Puss på er!

hörselskada och shopping!

Heeeeej alla goa och glada!
Jag har varit med Melanie idag, vet inte om jag sagt det innan men nu vet ni! Hade i alla fall asroligt med henne, vi sprang runt på Kungsmässan och shoppade, skvallrade och var allmänt bäst! Så nu ligger jag hemma i min säng och har ont i min fot! Men det var helt klart värt det! Kan ju inte heller bara ligga och handikappa mig själv pga det!
-
Juste! Det är midsommar imorgon! Jag ska hem till David på kvällen och ha kul med gänget efter att jag varit hemma och haft det härligt med mami! Undrar vilka som kommer! Hoppas på de flesta, ahahha!
-
Nu ska den här hörselskadade lilla flickan gå och hitta på något kul! Igår när jag var med Kähris fick jag lock för örat, så jag hör ungefär lika bra som om någon skulle trycka in fingret där. I örat asså, inget annat! Ahahaha <3
Men i alla fall, ha en härlig kväll!

Assassin's Creed LITERAL

Kärlek. Kärlek. Kärlek. Toby. Kärlek.
-
Yeaaaah... Tobys nya Literal är ute, och jag dör. Som alltid när jag kollar på hans videor. Jag har börjat fnissa som en liten flicka när jag tittar... Var tvungen att bita mig i läppen idag så Kähris inte skulle märka det, hahah!
Nämen han är underbar, no doubt. Toby asså (Kähris kan med vara det, men syftar ju på Toby i det här inlägget^^).
-
Jag veeeeeeeet, jag är totalt dorky som inte fattar hur man lägger upp en video! Men en snapshot och en länk kan jag i alla fall ge :3 Hahahh åh jag dör <3
-
http://www.youtube.com/watch?v=zJjJY5YpKRI&feature=feedu

Sushi mania w/ Kähris

Mission Accomplished. Jag har fått Kähris att förälska sig i sushi idag :D
Efter min exxxxtremt mysiga (och läskiga) kväll med Miww så drog jag imorse in till Kungsbacka! Träffade doktorn innan jag var med Kähris, sen drog vi in till stan och gick runt och åt sushi på drottninggatan! Såååå gott! :D Vi hade också en liten tävling, hahahah. Äta wasabi, sen ska man hålla sig så länge som möjligt utan att dricka vatten :D Jag vann säger vi :3 <3
-
Sen när vi dragit hem till honom, varit ute och gått en timma med hans söta hund och totalnjutit av Portal 2 och Toby så åkte jag hem! Så freakkin awesome, I tell ya. Förrutom att jag hör ett ringande ljud i mitt vänstra öra... XD Jag hoppas att det är borta imorgon, för det här är väldigt jobbigt O.o
-
I alla fall, ska försöka komma på hur och vad jag ska göra på midsommar nu! :D Har 3 olika gäng/personer som tagit upp frågan, och jag vet allvarligt inte hur jag ska göra! GWEEEEEH!!
Men nu ska jag... vila ut i min nybäddade säng och se vad jag ska göra imorgon :3
Hejdååå <3

Tight med tiden!

Okej, jag misstolkade det rätt grovt, men det är det enda jag kan säga, för jag har 1.5 h på mig att städa mitt rum, duscha, packa och ta mig till Kullavik! Hahaha, jag + tid = </3
Men jag kommer hinna, är jag säker på! :D Kommer i vilket fall som helst ha en jävligt go kväll kan jag lova! :D
-
Hum ti dum... Har nog inget speciellt vettigt att säga faktiskt, bara... Ha en härlig kväll :3
-
Från förra sommaren med syster. Hahah vi hade jättekul! Undrar om det blir smink idag igen? Kommer även ihåg en viss persons reaktion på sminket, hahah naw<3

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road

dygning och sexfantasier ;)

ahahah, mina snack med Jonathan A håller på att gå ur kontroll!! <3
Vi pratade om vad han gjorde i skolan efter kl 17, vilket i sin tur ledde till att vi började prata om att jag ska ta med mig ett eller annat "redskap" för att joina honom och lärarna! Hahahah asså jag dör!! 8DD
Jag har väldigt konstiga konversationer emellanåt :3 Det roliga med det här är att vi skriver det öppet på ett inlägg så alla ser, hahah omfg<3
-
Ahahah, i alla fall! Idag ska jag (MÅSTE) städa mitt rum! :D Efter det drar jag hem till Miww och sover över där med chips och skräckfilm! Vi ska gå och handla lite också :3 Och imorgon blir det upp tidigt för att dra till doktorn! ... Sen måste jag vänta en timma där för att Kähris ska komma dit.. XD sen drar vi in till Göteborg och vandrar runt :3 Kommer bli eeeeepic! :D
-
Funderar på att äta frukost, men jag är inte hungrig :o kanske kan göra lunch istället? Eller en go härlig brunch? Klockan är ju ändå 12... Hum ti dum, jag får se! Pallar inte skriva mer i alla fall! :D
Hejdååååå! <3

Mixrade känslor

Försöker vara så bra jag kan, men jag vet inte om det uppskattas... Slår emot stenvägg när jag skriver... Vill inte vara social, spelar, upptagen... Alltid är det något, så varför fortsätter jag..?
-
Visst, smärtan är där, jag vet det. Men ändå, när min största skatt stänger kistan plockar jag efter småmynt för att klara mig. Det är ingen behaglig känsla. Och idag försökte jag förklara något nytt som händer... Som jag själv är exalterad över... Men det fick jag inte...
-
So tell me, dear Jonathan. What should I do?

Nostalgitripp tillbaka till minnen

Kollade igenom alla mina gamla inlägg från förra sommaren... Och asså, många minnen som jag glömt bort kom tillbaka, det var en jättekonstig känsla. En härlig känsla, som att mitt liv den sommaren spelades upp allt eftersom jag läste texten... Några väldigt minnesvärda kvällar sparade jag på min "närminnes hårddisk". Behöver absolut inte dra upp allt här! Men om jag någon gång skulle glömma är det bara att kolla tillbaka igen eftersom allt jag skriver blir som en levande dagbok. Min dagbok <3
-
Ahahahaha, åh gawd, finns ju saker som jag vill glömma med, men det går inte! Men det som jag vill ha, speciellt några bilder från juni och juli... Det finns lagrat i huvudet precis så jag kan ta fram de när jag vill <3
-
Chattar med Mellie om midsommar nu, får se hur vi löser allt :3
Hejdå alla otroligt underbara människor<3

Two melons in a shirt

Ahahahah, Ray William Johnson<3 Hans låtar gör mig så otroligt glad! Så oseriösa men ändå så bra!
"Like my balls, real big"... En bit från refrängen i Tig ol' Bitties. Tror det är hans bästa so far faktiskt! Liksom... Äh ingen idé att försöka förklara!
-
Jag var ju som sagt ute och körde förut. Gick åt helvete eftersom pappa tvingade ut mig på 158:an (den stoooora vägen), och det var bara 3e gången jag körde... Så ah, det blev rätt mycket skrik hit och dit, vilket slutade med att jag svängde av till en parkering, gick ur bilen och vägrade köra pga att han skriker åt allt jag gör -.- så nu måste JAG be honom om ursäkt? My ass. -.-
-
NOOOOG om det! 8D Känner mig mer eller mindre frisk, så imorgon kväll drar jag hem till Miww och tjockar mig! Regel hos henne: ALLTID mycket chips! Alltid varit så, vi är cp tjocka! :3 Och kollar skräckfilm följt av anime! Ahahahah saknar syster<3
-
Jag ska mjoffsa ner mig nu, börjar bli gottesugen :3 (dietskiten går inte bra -.-) HEJDÅEH!<3
Ååh, kom på att det är 3 veckor tills jag är i Båstad :3 Kommer inte hinna bli fit tills dess så kan lika gärna lägga ner det nu XD baiibaii :3 <3

På bättringsvägen? :o

Det är nog ganska nyttigt att bara ligga i sängen och soffan när man är sjuk. Eller ligga under ett parasoll och bara njuta. Men det kan jag inte göra idag, nejnej! Måste städa mitt rum, måste bädda om, måste dammsuga och vika kläder! Men vad passar bättre till det än musik! :D Och när man är ensam hemma så vet vissa personer vad jag alltid gör ;) vrider upp högtalarna till max och dunkar!! Allt blir så mycket roligare då!!
-
Har precis kollat på Avatar för typ fjärde gången. Den är ju så bra! Gick på den vintern 2009 med Jonathan på vår 3 månadersdate. Ahahahh those good ol' times! Kommer bara ihåg att jag typ dog av alla specialeffekter, och den är fortfarande min absoluta favoritfilm (plus alla gamla Disneyfilmer såklart<3)! Btw, saknar dig JB! Måste ses snart! :DD<3
-
Nä, nu måste jag börja städelistäda! Ha en härlig dag även om den är kall! Jag ska i alla fall se fram emot i eftermiddag då jag får köra igen, ehe! <3
Pusssss!! <3

I can't remind your eyes, your face

Godmorgon!
Jag vakna aningen tidigare idag, så jag är inte utvilad... Lade mig 2 inatt också, kollade på Just go with it, som är en romantisk komedi. Den var helt okej faktiskt, trots att jag egentligen inte tycker om den genren. Men hade ändå inget bättre på datorn!
Åh, jag kan kolla på Ringaren i Notre Dame om och om igen... Absolut bästa filmen ever. No doubt. Sångerna, karaktärerna, allt är bara ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH i mina ögon och öron! <3
-
Idag ska jag vara en lathäst och bara stanna hemma. Dra på riktigt hög musik eftersom ingen är hemma och städa mitt rum som är mindre rent... Pappa skulle komma hem rätt tidigt idag också, så vi ska ge oss ut på vägen idag igen! Asså jag lovar, det finns inget roligare än att köra bil! Hela jag var bara en stor smile igår, och jag kommer troligen vara det idag igen! Det enda jag inte gillar är att backa, FUUUUUUU!!! Speciellt från min parkering, srsly, den lutar och går supersnett! Men det får man gå med på!!
-
Nu ska jag ner och äta frukost, är hungrig :3 (tänker äta nyttigt, nu närmar det sig Båstad...)
Hejdåeh! :D<3

doki doki...

Gillar inte den känslan, men den går inte att kontrollera.
Allt jag tänker är: Inte igen...
Men ändå, det är en härlig känsla. När hjärtat bara slår snabbare med varje slag och man känner hur blodet rör sig i kroppen, varmt och tungt. Som att en mening bildas i en...
-
Jag pratar bara strunt, jag vet. Men ändå... Kan det vara...?

Nya simpla designen! :D

Blev asnöjd, Melanie är hur duktig som helst! :DD Jag försökte hela kvällen igår och failade så hårt att jag blev sur! :D Men hon skötte det riktigt bra ju :3
-
Jag ska krya på mig med en film nu, ska in till Göteborg med Kähris på onsdag och måste bli frisk tills dess :3 har även återbesök på morgonen i Kungsbacka (runt halv 11..?) Kanske kan åka direkt till honom efter det :3 men Krya krya krya krya!!! >_>
-
Aja, har inget mer att säga ikväll! :D Ha bara en cp bra kväll/natt! hahahha... Lolface<3
Godnatteh! <3

Ny design på ingång!

Min kära Melanie håller på att fixa till min bloggdesign nu eftersom jag fick ragequit igår och bara lade ner skiten! :D
Så idag eller imorgon kommer nya designen upp! Headern är egengjord, extremt simpel, men ändå gullig tycker jag :3 resten har Mellie fixat!! Efter det som hände med förra designen hoppas jag att den här headern inte bestämmer sig för att mystiskt lämna mig! Men vi får se!!
-
Jag ska i alla fall fortsätta med min bild på stordatorn i väntan på designen, är lite nyfiken själv på resultatet faktiskt XD
-
Ha i alla fall en jävligt underbar kväll!! :DD

Omotiverad prick.

Ligger i sängen och får absolut ingenting vettigt gjort. Känner mig så otroligt omotiverad!! Men det är väl bra när man är sjuk, då blir man nog frisk snabbare, vilket är bra för min del!! Vill träffa kompisar nästa vecka och ha skräckkväll med Miww!! o3O Hon åker för övrigt hem från Japannnnnn idag, så finally får jag träffa henne igen! Vi sågs kvällen innan hon drog iväg, men då hann vi inte göra så mycket eftersom jag mer eller mindre missade 4 bussar till henne... XD (a)
-
Hahah nämen. Nu ska jag rita klart en bild i PH. Kommer nog ta mer än kvällen, men ajaaaaa, jag kämpar på!! :D Får kramp emellanåt bara O.o
Ni får ha en underbar kväll! Hejdåeh!! <3

ZOMG ZOMG ZOMG <3 o3O

Jag var ute och körde för andra gången evaaaahhhh idag!
Så freakkin nice var det! Var cp nervös, så spände mig aningen, men assååååååå, jag är helt hyper!! Var ute och körde med pappa :3 först ner till båten, sen till macken för att tanka, sen till Blomstermåla och sen hem igen :3 Första gången jag är ute på en vanlig väg, moooooh o3O
-
Ahahahahahahahahaha<3333
Nä, nu ska vi inte vara sånna... FAST JO, OOHHOHOHOHOO<3333
Vaknade 12 idag, helt utvilad för första gången på hela sommarlovet! Så skönt var det! Gjorde mig en ordentlig frukost med massa gottgottigt, som en fruktsallad med mango, papaya, jordgubbar och ananas... *dreggel*
Jag ska städa mitt rum idag, alternativt lägga mig i skuggan där ute och läsa en härlig bok!! ... Om jag har någon. *ATCHOO*
-
Förkylningen håller på att ta kål på mig också, hahah. Jag nyser hela tiden. Kan bero på kvalster också, men jaja!
Oh gawd, jag är hyper... Måste lugna ner mig, kan gå ner och äta lunch eller något... Klockan är redan 3 O.o Tiden går snabbt när man har roligt, var ute i typ en timma med bilen!!
Drar ner nu, haaaaa det gööötttttttttttttttttttttttttttttttttt!!! <3

ta dig själv...

Jag hatar min syster.
Så, nu har jag sagt det. Efter allt hon gör mot min älskade mamma så är jag trött. Helt slut. Orkar inte med människan mer. Vill ALDRIG se henne igen!! Och min pappa som inte bryr sig ett skit. Han kan lika gärna flytta och ta Claudia med sig. För jag vill inte att mamma ska vara ledsen pga allt jävla skrik.
Jag älskar min mamma. Men jag kan inte försvara henne från min syster som samtidigt slänger kommentarer på mig. Ville hela kvällen bara slå till henne. Så jävla hårt för att hon fick mamma att gråta. Hon kan fan dö på grund av det.
-
Ha en jävligt underbar kväll, och kom ihåg vad ni har, och ta hand om det. Gör inte alla mina jävla misstag, det leder bara till ensamhet. Så fan, ta hand om de personer i älskar...
-
Och en sak till. Älskar dig.

bort med det gamla, in med det nya

Försöker förblindat som en jävla idiot att få upp min header på bloggen! Men nooooooo, det vill sig inte!! FUUUCCCKK!!!!
Nä, nu ska vi inte vara sånna! Jag ska komma på ett sätt!! JAG SKA!!! ... Men vet inte hur. Snälla, hjälp någon? .____.
-
Kommer ha en vit, ful jävla sak sålänge tills allt är klart. Så jag kan fixa till allt i lugn och ro. Men jag är så förbannad på att jag gjorde headern för stor!! FUCKING DUBBELT SÅ STOR SOM DEN SKA VARA!!!!
jag har rage<3 jag är förkyld <3 jag vill kastrera en stockholmare <3 ... och jag vill få bästis att må bra...<3
-
Lägger ner skiten för ikväll, orkar inte. Tappade lusten totalt precis. den som kom på att allt ska stå som en KOD, kan ta sig själv där bak.
-
Tills dess: Ha det gött.

Lite foton från min Exilim :3

Hittade mitt minneskort någonstans och förde över alla bilder till min minidator! Lägger upp några här! :D
Kan redan nu påpeka att de flesta av bilderna är aningen... Speciella! Bilder från skolan, nyår, hos kompisar och så vidare!! Men alla mina kompisar (och jag själv inkluderad) är underbart konstiga!<3
-













-
Det här var några bilder helt randomized! Kan ju inte ta så många foton längre efterom kameran är sönder, så de flesta är gamla -.- Men ändå! :D



Snuva, tårar och en jävla massa papper

Ligger och chattar på MSN nu och funderar på i vilken stil jag ska göra min fina bild. Fick igång min gamla dator igen, men bara för korta perioder och utan att några andra oviktiga processer är igång... Failface <--- jag.
Men det funkar! Försökte få igång PS2an förut... Det gick bokstavligt talat åt HELVETE. Jävla maskin som inte kan göra det den är till för! Såååå jag är är uppe för att hitta några nin64 spel. Kom också på att jag vill ha Spore på den här datorn, och även Sims 3! Men det tar för mycket, den här är ju inte gjord för att spela tunga spel! Så får väl helt enkelt skaffa en kraftfull dator!! Har kollat runt lite på nätet, mohahahaha jag ska köpa en fiiiin en<3
-
Mycket om spel där! Men bara en kort update: Jag hatar att vara sjuk.
Så, nu var det klart, ska ner och spela nu!
Haaaaaaa det gött! *snörvel*

Lördagsmorgon!

Gomorroneh alla glada, friska, härliga och underbara människor!
Hoppas ni har det bättre än mig, jag ser ut som en zombie eller något. Förkyld som satan, rinner ur näsan hela tiden och ögonen rinner också... Jag bara måste vara frisk nästa vecka, MÅSTE!! Har så många jag tänkt träffa, så mycket jag tänkt göra!! Kanske även åka till Varberg och äta sushi tills jag spyr..?
-
Emma, Kristin och Kähris är bestämt, kanske Kristoffer, kanske Jonathan (?), kanske Melanie, kanske... Ah många! Vill sova hos mormor nästa vecka också, Baaaaajjjsss!!! <//3 Måååååste bli frisk, måste!! :<
-
Idag ska jag ligga i sängen och vila mig! Ska spela lite Nintendo 64 med pappa också, var så längesen! Nostalgi på hög nivå, finns inget bättre :3
Men aja, nu ska jag dra! Hejdååå!<3

Lindome!

Kom precis hem efter en helkväll i Lindome med härliga tjejer! Hade sjukt kul!! Vi skrattade som galningar, satte nästan eld på en gräsplätt vid en strand när vi grillade, och fryste (frös?) under en filt! Men jag hade askul i alla fall! Måste helt klart göras om snart, väldigt snart :D
-
Jag ska lägga mig nu, håller på att bli sjuk! Måste krya på mig till nästa vecka... Typ verkligen krya på mig, ska träffa några då, kan ju inte heller ligga i sängen hela sommaren med alla planer som jag har!! Hahaha, väldigt många planer... ;)
Aja, gonatt på er! :D

face to face and cheek to cheek

Jag ska dra iväg mot Kungsbacka och träffa Melanie snart! Vi ska köpa lite saker inför grillningen ikväll i Lindome! Kommer bli epiccc! :D Längtar efter att komma ut!! Vill ha på mig högklackat, men de jag har får jag så ont i fötterna av! :o får väl se hur jag gör ;)
-
Jag ska bara ta det lugnt fram tills att jag åker! :D Bussen går 16.50, så jag har gott om tid ^^ Undrar vilka som kommer dit ikväll? :o massa nytt folk i alla fall! :D Gah I love that <3 Bondar väldigt lätt med personer jag träffar (syftar inte aaaalls på några speciella personer)!
I alla fall, jag får se hur allt blir! Kanske snor syrrans kamera..? Låter som en bra idé!! Funderar på om jag ska köpa en köttbit eller något, vet inte än :3
-
Ha en fortsatt underbart härlig dag!! :D
-
På vilket sätt som helst, vart som helst, hur som helst, så vill jag bara se dig happy <3. Men jag kommer aldrig amputera din arm!<3

Förkyld? Neeeeeeeeeeeeeeeeej tack?!

Ligger i sängen nu. Känner mig inte jättebra... Fan, jag ska ju bort ikväll!! Får knarka panodil eller något D:
-
Jag förstår inte varför jag vaknar runt 9 VAAARJE dag oavsett hur sent jag lägger mig? D: inte kul alls! Vill sova längre, inte vakna upp när det fortfarande är lite kyligt ute... Tydligen så har det regnat inatt, vilket jag inte märkte av alls :o Många som inte kunde sova, men jag är inte en av dem, sov som en sten! :o Drömde om bästis också, kommer inte ihåg vad, bara att jag såg hans ansikte :o
-
Humtidum... Jag ska typ kolla youtube eller något, har inget bättre för mig XD sen ska jag väl ringa Melanie och kolla av för ikväll! Och messa och kolla om Jonathan mår bättre idag<3
Gawd... Vilka problem jag har... Funderar väldigt intensivt på vad jag ska ha på mig ikväll! XD
OCH jag måste göra om bloggdesignen seriöst nu! Får försöka ta igång hemdatorn igen, bara för att kunna göra färdigt och ladda upp headern... Den är fiiiin tycker jag :3 Men det kommer ta mycket från min dator, den började lukta lite bränt sist jag hade igång den :DD
-
Ajjaaaa, ha en härlig (molnig...) dag! :D hejdåeh!<3

Tig ol' bitties

Yao, Rays nya låt handlar om precis vad som står i rubriken. Kollade på kommentarerna i videon, verkar som halva publiken är IQ befriad eller något eftersom de UPPENBARLIGEN inte förstår att Tig ol' Bitties står för Big ol' Titties. Srsly? No? Man börjar ju undra vart världen är påväg...
-
Jag är väldigt trött btw! Fia och jag hade det jättemysigt, var ute och gick, bakade, kollade på en elefant som målade bättre med sin snabel än Fia gör (Hahahaha åh gud, jag skrattade så hårt åt det<3) och bara tog det lugnt! Var så roligt, saknar alla andra mysiga människor i klassen!!
Jag vill tyyyyyp sova nu, jag är så trött!! Ska träffa Emma typ i helgen, träffa Kristin snart, och sen ska jag vara med Kähris innan han åker iväg till Båstad och väntar på mig där :D Ska också vara med Kristoffer snart, var så jävla längesen vi var med varandra... ooooch imorgon ska jag på grillkväll hos Alle. Bjöd med mig Melanie också, kommer bli gryyyymt!
-
Ska sova nu i alla fall! Kolla lite på TB och TT först, hihihi<3 Tobyyyyyy är kärlek<3
Natti!! :D
-
Krya på dig bästis. Love you<3

I am a soldier on my own

Vaknade av att bästis messade mig imorse... Han har brutit handleden, så nu när jag skriver det här är han inne på operation... Mår lite halvdåligt på grund av det här, hoppas det går bra för honom <3
-
Idag ska jag i alla fall träffa söta Fia! Hahahh vi ska baka cupcakes typ, så vi ska ta en promenad till affären sen och handla lite smått och gott till det! Känner mig så otroligt onyttig, har bara ätit snabbmat i Stockholm... Får äta frukt i en vecka nu!! Näh, men det går nog bra ändå! Vill bara vara lite i trimm i Båstad, det är det viktigaste atm XDD
OCH ATT JAG INTE FÅR VATTKOPPOR!!! Hoppas inte N smittade mig... ;_____; får reda på om det är så om typ 10 dagar .__.
-
Imorgon är jag bjuden på grillkväll i Lindome. Vad jag vet ska Mellie följa med (YAY<3), men Kähris är förkyld så vet inte om han kan! Eyy, boy. Messa mig ikväll, okej?<3
-
Ska typ ta det lite lugnt tills Fia ringer mig, sen ska jag hoppa in i duschen och möta henne vid hållplatsen! Passar på att ta hem cykeln då :3
Haaaa det gött! <3
-
You and I.

Linkin Park! <3

SRRSSSLLYYY, så JÄVLA awesome var det!! Globen, 17'000 (eller något sånt) personer, ett grymt band, och en het publik!! Jag fick daaaamp! :D Vill berätta allt, men det skulle ta way för lång tid! Den som vill höra får fråga IRL! :D
-
Jag är i alla fall hemma igen efter ett VÄLDIGT hektiskt dygn! Jag ska lägga mig och sova nu, jag håller på att somna när jag skriver det här!! XD
Men i alla fall, så awesome, så grymt, så underbart!
Dock var det några jävla stockholmare som gjorde en Moshpit precis där vi var (2 sidor mot varandra, typ slagsmål...), och en kille bokstavligt tryckte ner sin fot med all kraft på min hälsena... Trodde jag skulle vända mig om och ta tag i hans bollar och slita loss dem, så jävla ont fick jag -.-
-
Nog om det! Jag skriver lite mer om allt imorgon, nu ska jag sova!!
NATTIII!! :DD
-
Btw, varför ignorerar du mig?!

This is for you

Jag tycker om dig
-
De smileybombaderade chattarna på msn som livade upp min vardag,
Var det som fick upp mig när jag inte hade någon annan.
Den jag kunde prata med om allt,
Oavsett väder eller vind,
Var bara du.
-
Hemma, i skolan,
I luften, i vattnet,
Uppåt, neråt,
Hit, dit.
Du finns där inne,
Där inne i min hjärna,
Och mitt hjärta.
-
Men att börja där man slutade är ingen bra idé.
Då hamnar man i samma grop, samma fälla igen.
Att börja om på nytt, bygga tårtan från botten istället för att lägga grädden först,
Det bygger upp verket på rätt sätt.
-
Så egentligen, du vet redan vad jag fortfarande känner,
Alltid har känt,
Alltid kommer känna.
-
Pictures of you, Pictures of me,
Hung upon my wall, for the world to see


I feel so abused, I'm gonna make it up to you tonight

Tjaaao, ligger i sängen nu när jag egentligen borde packa (höll på att säga plugga.. *puke*)
-
Låg bara och tänkte massor, typ hur komplicerat mitt liv är på ett visst stadie (Mellie vet precis vad jag pratar om), och hur jag varken kan lösa det eller ignorera det! :o sjukt irriterande, för vill ju liksom prata om det, men vafasen ska man säga? Nä det går ju inte... o.o
Fläsk, jag kan inte heller skriva av mig det här, för jag vet vilka som läser det här och är inblandade, så ah.. BAJSKORVAR! Jag får väl prata av mig det för mig själv, eller på telefon med melliesmellie... Men hon kommer tröttna, jag säger samma saker om och om igen, nog för att få in allt i huvudet själv om vad som händer runt mig! XD
Det här lät som ett helt annat ämne såg jag nu, men det är det inte! :o Det är något som ingen annan vet förrutom de inblandade och jag själv då :o
-
Aja, jag ska inte gå in mer på det ämnet, även om jag är en person som ÄLSKAR uppmärksamhet! :o men det här vill jag nog inte ha uppmärksamhet om... XD
Det löser sig, mina handlingar definerar det jag gör!

rageattack õ.õ

Jag får bokstavligt talat DAMPPPPP på min dator/TV/HDMI kabel!! FUUUUUCCCK säger jag!! När man provat allt som går men ingenting funkar så får man nästan lust att slänga ut något genom fönstret -.- imbecilla TV fan!!! Det flyter bara runt en text på skärmen som säger "Ej tillgängligt läge". Vadå tillgängligt? Är den upptagen på något sätt?!?! Är den ihop med någon?! NEJ DEN ÄR EN LONER, MEANT TO BE ALONE OCH BLI UPPKOPPLAD MED APPARATERNA JAG VILL!!
-
Hum, ja. Rage där, väldigt vackert. Men jag blir cp förbannad på det här, för jag kan inte spela portal på den här pyttelilla skärmen -.- Förstör ju upplevelsen... Jag måste väl skaffa antingen en ny jävla kabel eller ny TV -.- men också en ny hemdator... Kanske kan skippa sladden och TV'n då och bara köpa en bigass dataskärm som jag kan ha? Det blir väl bra?! ELLER?!?!
-
Hahahha åh gawd, jag är sur nu. Men jag ska spela vidare lite till, ignorera min systers skrik att jag ska göra iordning köket och så vidare... För imooooorgon ska jag till Stockholm!!
HEJDÅ!

men asså... nej.

Jocke ringde precis och sa att biljettskiten hade fuckat upp sig när de bokade tåget till Stockholm och hem, och betalade istället TVÅ resor till Stockholm istället för tur och retur... Så nu måste jag betala 551 spänn för en resa hem... Jävla SKIT!!! Det är inte ens kul!! Det var mina studiebidragspengar som jag skulle ha med ner till Båstad! Får verkligen ringa och tjata på att få min lön nu, för srsly, pank <---- jag.
-
Var bara det jag skulle säga -.- Riktigt förbannad nu -.-
Hejdå -.-

Sådär, hemma igen!!

Update efter 3 dagars härligt umgänge!!

Sedan i fredags har jag varit borta i princip!!
JAG HADE SKOLAVSLUTNIIIING!!<3333
Sen åkte jag till Skåne för att fira en barndomsväns student! Var jättetrevligt även om jag inte kände hälften av alla som var där! Var även lite svårt att förstå vad vissa sa, men det är ju skåningar, så vad gör man? ;)
-
Jag har varit hemma hos David och firat 17x3 också! Var jättetrevligt, hade så kul! Första gången jag pratade med Kristoffer på typ 2 månader med... Hahhah vi hade lite att prata om, blev några timmar när alla hade lagt sig!! :D Men verkligen, hur mysigt som helst! (funderar på att ha filmkväll hos mig snart..?)
Åh åhåhåhåhåhhåhh!! När jag kom hem igår så åkte pappa och jag och KÖRDE BIIIL! Första gången jag satt i förarsätet, var så jävla kul!! Åkte inte bara runt på parkeringen, utan även runt på småvägar! :D Jag bah WIIIIEH!H!!H!H!H!!! Men failade lite med kopplingen emellanåt, men vad gör man? :o Jag är i alla fall asbra! :D
Träffade Melliesmellie efter det, vi skulle sova över hos henne... Men så upptäckte hennes mamma att lillebrorsan hade Vattkoppor som jag inte har haft, så vi åkte hem till mig istället! Usch... Jag hoppas inte jag får det innan jag åker till Båstad... Nä fyfan då blir jag deppad .____. MÅSTE ju dit lxm!! :o
Nä, men idag är jag ensam hemma! Jonathan tar risktvåan idag
(eller som Melanie sa: det är riskigt att ta den i tvåan), så han kunde inte komma hit! Typ tråkigt ;__;
Lika bra att vara själv kanske, jag ska packa lite smått, ladda iPoden och ladda ner ny musik, fixa kläder och ta fram en detaljerad rutt hur vi ska ta oss fram i Stockholm! (Kanske träffar på Emma där, hihi<3)

Men nu ska jag i alla fall.. spela spel eller något, jag vet inte. Det är inte överdrivet fint väder ute idag heller, så jag kan inte sola eller något sånt... Inte heller träna konditionen eftersom hälsenan, ni vet. OCH jag har fått ett skavsår av att ha på mig Compeed?!?! INTE RÄTT?!
Aja, ha det gött, hejdå!! :D

Efter allt mitt slit, det var mödan värt

Imorgon ska jag samlas med klassen i aulan klockan 9! Sen ska vi upp till hemklassrummet och ha fika och tävling! Kan ju säga att mitt lag är det sexigaste, bästa, snyggaste och smartaste, och vi kommer TA HEM LASERSVÄRDET i år!!  Det är en liten trofé som vi har i klassen, så awesome? I know!
-
Efter avslutningen drar jag hem och packar inför Helsingborg för att fira student! Kommer hem på lördagseftermiddagen, droppas av hos David direkt, får väl se vilken tid jag kommer!! :D Men det kommer bli så kul, längtar så mycket!!
-
Och idag fick jag reda på alla mina betyg! Jag har MVG och VG i nästan allt, har bara 1 G! Lycklig chey, med tanke på mitt jobbiga år. Trodde inte jag skulle klara det i vintras, men så stark som jag är; Jag klarade det. Bara jag.
-
Nu ska jag i alla fall lägga mig och drömma mina förbjudna drömmar...<3
Godnatt alla!<3

Here innocences burn in flames
A million mile from home, I'm walking ahead
I'm frozen to the bones, I am¨
A soldier on my own, I don't know the way
I'm riding up the heights of shame
I'm waiting for the call, the hand on the chest
I'm ready for the fight, and fate

The sound of iron shocks is stuck in my head,
The thunder of the drums dictates
The rhythm of the falls, the
number of deads
The rising of the horns, ahead
From the dawn of time to the end of days
I will have to run, away
I want to feel the pain and the bitter taste
Of the blood on my lips, again

This deadly burst of snow is burning my hands,
I'm frozen to the bones, I am
A million mile from home, I'm walking away
I can't remind your eyes, your face

Highway Unicorn

Jag känner att jag gillar Lady Gagas nya album o.o Heavy Metal Lover, Highway Unicorn, Americano och typ alla dem! Tur att jag har lagt över de till mobilen :3 Älskar även Pendulums album Immersion, det är Eargasm så det skriker om det! ;)
-
Btw, I look like an assfucked person! Jag går hur jävla snett som helst, ser ju inte klokt ut! Õ.õ Träningsvärk <3
-
Juste, min dator har typ gått sönder! :DD Fläkten är så paj så kontakten som man laddar med nästan börja smälta av värmen... Inthe kul... o.o Så nu får jag använda min skoldator istället! Ska bara starta igång den en gång till för att föra över lite musik till mobilen, sen får det vara nog! Får ha av den, sen ska jag skaffa mig en ny dator, och den ska jag aldrig någonsin ha i sängen... och den ska man kunna spela spel på o: finns EN bra laptop på marknaden för spel, och den kostar... lite för mycket, typ 22'000 eller något..? kommer inte ihåg, men jag har INTE råd med den!!
-
Nu ska jag försöka ta mig ner för trappan utan att snubbla över mina halvt paralyserade ben och ta något att dricka!!
NAtti!!! :DD
(Btw, hittade världens sötaste bild på Kähris med rosett... Kan inte lägga upp den här än eftersom den ska användas till ett projekt av en person i klassen (Inte jag!))

Förlorat kampen om hälsenan -.-

Jao, mina föräldrar har nu också förbjudit mig att träna efter min runda igår... Min hälsena tar för mycket stryk, och om jag fortsätter så... Ah då går den av och jag får spendera 8-10 veckor med gips. Kul?
Får börja äta mindre istället..? + göra saker som inte alls har med fuckfoten att göra. Får väl leta runt efter bra övningar! För jag SKA vara snygg i Båstad!!!!
-
Har absolut inget att göra. Ville hänga med Alle till Kungsbacka och spela brännboll med några av Antons kompisar... Men näpp, fotjäveln och grov träningsvärk i låren gjorde så jag fick ställa in det. (hur i hela... hur ska jag ta mig upp för trapporna i skolan imorgon?!?!)
-
Yaya, ska väl bara ligga i sängen och deppa ner mig över min viktuppgång sen i April då kroppen shuttade ner. WOOOH!
-
BTW!! OMG OMG OMG, JAG HAR FÅTT MITT KÖRKORTSINTYG NU!!! IMORGON GER JAG MIG UT PÅ VÄGARNA :DDDD

sommarvärme

Det har varit en väldigt lugn dag i skolan idag, inte en enda seriös lektion, och jag behöver inte heller göra provet imorgon! Hur härligt som helst!
Satt och kollade på anime med Kähris när vi slutat, sen drog jag till Lindälv och träffade Alle. Sen när jag skulle hem igen träffade jag Erik, David och Cissi. Awesome. Men nu är jag hemma i alla fall och ska spendera all tid jag kan med att vara ute och bara ta det lugnt...
-
han pratar fortfarande inte med mig...

Höga berg och djupa hav

Smakar lök i munnen :3
Ligger i sängen nu och däckar snart. Kähris har uppenbarligen somnat från mig, för han svarar inte. Stackaren kunde inte somna inatt, så han har dygnat. Jag mår allmänt awesome efter min springinsats, men jag tror min fot måste vila upp sig, så kan nog inte springa imorgon igen. Kanske varannan dag? Jag får vänta och se hur den reagerar!!
-
2 skoldagar kvar... Sen har jag frihet. Mamma påminde mig om att jag ska till sjukhuset och ta prover nu på måndag, och jag är inget stort fan av tjocka nålar som suger blod från mig ;_____; men det måste väl göras, slår vad om att mitt kolestrol är typ 188525092348209348 nu. Och man ska ha max 5. Wooooh<3
-
Ska youtuba lite, försöka få Kähris att vakna, vänta och se om Jonathaneh skriver...
Ha en bra kväll, baiibaii

The countdown has begun!

Om en vecka irrar jag runt i Stockholm i väntan på Linkin Park konserten!!
ÅH GUUUUD va jag längtar!! :D
-
Jag är typ så extremt trött efter att ha sprungit att jag nästan trillar ihop :o det var sjukt jobbigt, men man känner sig så härlig efteråt!! Riktigt träningspass för min del :D Alternerade Powerwalk och att springa eftersom mina hälsenor pajade efter typ halva sträckan! (sprang/gick 5.6 km)
Det var faktiskt väldigt bra med tanke på att jag inte kunnat röra mig på 2 månader + att jag är sjuk i fötterna! :D Så jag är nöjd!!
-
Jag hatar mer än allt när jag bråkar med honom... ;____; mådde så kasst idag att jag mer eller mindre stängde ut alla, för jag ville bara inte. Fucktard som jag är så gör jag alltid samma misstag.
Hoppas du pratar med mig snart... Och även om jag inte kan be dig om något så önskar jag ändå att du kan säga till när jag blir sån, för hatar det där...
-
du är den enda som aldrig får dö, för du är den enda jag inte klarar mig utan...

phoo phoo phoo!

Ska ut och springa nu! Blir en entimmesrunda eller något, jag får se vart jag springer! Måste i alla fall ut och röra på mig, kan inte vara en soffpotatis på sommaren!
Nä nu jävlar ska jag köra för fullt! Förbränner jag 500 kalorier idag försvinner ca ett kilo fett! (lite mindre, typ 0.8) Men ska göra det varje dag nu innan jag åker till Båstad, måste ju vara lite fin ;D
-
Loggade egentligen bara in på datorn för att föra över lite tempolåtar, men så kommer man på att sladden ligger i mammas bil... Så ah, får bli gamla goingar!
HEJDÅ NU!

.


I'm doomed to hell.

Jag har fysikprov imorgon och borde istället för att skriva det här inlägget och chatta med Jonathan plugga som en jävla naturare. Men jag vill inte, jag vill ha sommarlov! Men jag måste göra den här ansträningen, men jag VILL INTE!! Gud jag ska sätta provet imorgon, promiisseeee!!!
-
Kähris ringde förut också, men han däckade typ :DD Fick faktiskt lite gjort när jag hade det samtalet uppkopplat!
-
Nä nu ska jag försöka plugga faktiskt. Måste... Håller på att bli trött bara, så min energi drainar. Tack och lov så är det bara G delen imorgon, så jag har extra tid på mig för VG/MVG. Tagga dagar/nätter med plugg innan skolavslutningen? YES. vill man det? NO.
-
Ha en bra kväll ni som har lov/inga prov kvar... TT-TT
Godnatt!

Rekordvärme på nationaldagen! :D

Det är supervarmt ute, jag ligger i mitt rum med min fläkt på högsta styrkan och bara degar mig. Åh GUUUUD jag dör av värmen! Men hellre det än kyla måste jag säga ;) man kan klä av sig då :D (LOLface)
-
Jag har tagit det lugnt i trädgården idag :D pluggat LITE fysik, solat, åkt med mamma och badat, varit och handlat glass och sånt :D Kähris är online, men Y U NO ANSWER? D: Han skulle hjälpa mig med fysiken ikväll, typ vara min sporre till att komma igång, men han fullkomligt dissar mig TT-TT
-
Ligger och chattar med Jonathaneh på skype nu, blev asförvånad när han skrev XD typ lolwhut på mig o: Men ska fortsätta med det nu och hoppas att lilla Carl <--- inte okej... skriver till mig snart!!
Ha en underbar måndagskväll! :D
FÖRRESTEN!! Metrologerna hade fel med vädret, vi fick sol hela dagen!! :DDD
-
så flaggar vi för Sveriges Nationaldag :D

trött på allt..?

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra längre.
-
Ja jag vet, jag är en gnällspik. Men jag bryr mig inte ett SKIT. Min blogg, jag säger precis vad jag vill, när jag vill, hur jag vill.
-
När jag är såhär så saknar jag Jonathan. Han vet om det, så jag bryr mig inte om jag säger det här, för nu måste jag skriva av mig. FyFAAAAN vad jag saknar honom. Hatar att han inte är i Kullavik när jag behöver honom som mest. Då skulle jag bett honom möta upp mig så vi kunde sätta oss vid en klippa ut mot havet så jag kunde prata. För srsly, han är den enda killen (personen alls?) som vet exakt allt om mig. Känner mig utantill. Whinar inte över att vi inte är ihop längre, det har jag kommit över, även om jag älskar honom genom alla universum, från botten av mitt hjärta. Saknar ändå den där närheten liksom som man har när man hade honom. Nu lämnar vi det, han vet vad jag snackar om. Menar i alla fall att jag önskar han var här nu så jag hade honom nära att prata med, som bästa vän.
(fattar nästan inte själv vad jag skrev där, hoppas han förstod ändå)
-
Det var det viktigaste jag hade att säga. Kändes bra att säga det också.
-
Ett inlägg tillägnat mest min bästa vän med andra ord. Jag är i krig med en annan person. Jag vill få ur en person ur huvudet. Jag saknar en annan person.
Välkommen till mitt komplicerade liv. Jag vill inte leva här.
Var min knight in shining armor och rädda mig

oh gawd...

Jag är på så underbart humör!
-
Dagen igår var bara sjukt awesome! Vaknade först tidigt för att ge mig ut på havet med pappa och sjösätta farfars båt, och då fick jag väldigt mycket färg på benen! Sen drog jag vidare till Kristin och hade en jävla go kväll med några! Ett och annat blev avslöjat? ;)
-
Kom hem för drygt en halvtimma sen och ska nu lägga mig under parasollet i trädgården och plugga fysik inför tisdag! Jag ska sätta det här provet, tro mig! BÄST är jag!
-
Ha en underbar dag, gå ut och njut av vädret, ska bli kallt nästa vecka igen!!
HEJDÅEH!

åh gud va jobbig...

asså det är inte ens värt att prata om det .____. en jobbig kille som bara pratar om hur mycket han gillar en tjej och om att jag är ihop med en viss person... FUCCCK, klarar snart inte av att vara snäll mot honom längre, han går mig på nerverna med sitt jävla prat om att övertala henne. Det andra om jag och den andra personen är bara att förneka, även om han fortsätter... Woooh<3
-
I alla fall! Skypade med Kähris ikväll, det var la kul! Han visade mig området han bor i när han är i Båstad :D Jag ska dit med honom i sommar och bo där typ en vecka! Kommer bli sååååå awesome! Bada, sola, bada, bada, festa, bli visad runt i området, flumma, bada, flumma, bada, bada. Och kolla Swedish Open! :D
Ah jag taggar nu. Först om 1.5 v är jag i Stockholm! Sen om en månad är jag i Båstad, sen resten av sommarlovet ligger jag i havet och på stranden!! :D
-
Men berättar mer om allt när det är dags, för nu måste lilla Felicia (lol... Liten?) sova, så GODNATT! :DD
RAGE PÅ DEN JÄVLA KILLEN NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Borde jag verkligen bry mig så mycket om den personen...?

Solbränna och födelsedagsfirande

Hej alla! :D
Dagen som idag varit så har jag varit i Onsala med några underbara vänner och firat Emma! :D Sjuuukt kul, tog även mitt första dopp för i år! Det var satans kallt i vattnet kan jag säga, men det måste göras om snart igen!
-
Åkte hem ganska tidigt därifrån eftersom jag ville hem tidigt, men så kommer man till Kungsbacka Station och ser att BLÅ inte går förrän 45 min efter att jag kommer dit... Failface!! Men det var lugnt, kollade på Shutter Island på telefonen som underhållning!
-
Imorgon ska jag ut på havet tidigt med familjen, sen ska jag hem till Kristin och feezzzta! Kommer bli bäst ju! Vill komma ut och ha lite kul ;)
Fick också världens solbränna på ena axeln idag, kan inte röra den!! Men det får man ta om man ska bli brun? ;)
-
Ska kolla på Duke Nukem Demot nu på Youtube, sen kanske spela lite Majoras Mask eller Ocarina of Time? Får se! Om någon vill vara social ikväll uppskattas det (a)
Btw, förlåt att jag inte messade mitt hår imorse, Mellie D: Glömde helt av det! Ingen annan såg att jag klippt mig ändå, så du ligger likadant till som alla andra fortfarande! Älskar dig ändå mest :D <33
-
Time to go, puss gullungar! ;*

Hey Jude! <3

Whatcha doing, boy? Or girl? Or other? Or... both?
JaaAAaAaAg laddar ner Call Of Duty: Black Ops till min dator XD Den kommer krascha, eftersom fläkten redan är sönder och den håller på att brinna upp ;___; men jag vill försöka i alla fall :D Har rensat lite också, hade bara 35 MB minne kvar förut, nu har jag 14.1 GB...
'Gud, vad har jag på min hårddisk egentligen? Eller som Melanie säger: Hårddick ;)


Hon kunde förresten inte komma idag D: Blev typ ledsen ;___; Får vara hemma själv med päronen, syrran och hennes kompis. Och min katt såklart!
Nä, men jag ska nog slappa ikväll, mhm. Ladda ner någon film eller något..? Mysa ner mig lite? Verkar som en bra idé! :D

Oh, förresten... Vet ni vilken film "Across the Universe" är? Den är så bra, så fin (huvudpersonen är snyyygg också, vilket är ett plus!), och jag bara typ dör! :D Eddie Izzard är med, Bono från U2, och en massa andra! Värd att kolla på!!







Nämen nu ska jag skynda på nedladdningen av Black Ops till stordatorn, sen ska jag stänga av den en timma innan jag kör!! Ska då lägga några isklampar under, ha den på låg ljusstyrka och stänga av ALLA andra processer som är igång XD

Ha en underbar torsdags och Kristihimmelfärdskväll alla! :D Kom ihåg att vi är lediga på grund av just den här dagen ;)
HEJDÅEH! :D<3


Ledig dag = tråkig dag?

Nog för att det är härligt att vara ledig, men det händer ju typ inget? õ.õ
Jag har ingenting att göra på hela dagen!!! Asså shiet, hjälp?
-
Åker nog med pappa och handlar mat till ikväll, kanske kan ringa hit Mellie också... Tror jag ska göra det, så får jag något kul! Usch va konstigt det lät, hahaha. Men hon är så underbar att vara med!! <3
Sen åker vi ut med båten.. Vilket jag redan sagt... hum hum, hur ska jag klara av 10 veckor sommarlov, jag som varit igång hela tiden? :o Båstad? Stockholm? Awesomeness? Stockholm= Bokat. Båstad= Låter så awesome att jag inte kan eller vill säga nej :33
-
Nesch, nu ska jag tydligen in till Göteborg! :D
Hejdåeh! <3

Grandma got a facebook

AaAaaaahhaahhah, Ray William Johnson. Srsly, jag får damp på hans låtar! Jag måste säga att jag gillar den nya, den är lite annorlunda, men wtf det är alla hans låtar!! *favoritmarkerar*
-
Jag däckade framför datorn igår :D Vaknade upp kl 4 av att mitt rum var hur varmt som helst, sänglampan på, datorn nästan brinnande framför mig och massor med meddelanden om vart jag var någonstans, ehe (a) det började bli ljust ute då också... Jag var tyyyp trött efter den där dagen! :D Men måste göras om, för jag hade så jävla roligt<3
-
Hum ti dumdum. Idag ska jaaaaag... Inte göra någonting. Om solen vill titta fram senare, vilket den SKA göra, så ska jag gå ut och läsa fysik samtidigt som jag solar! Bästa combon ever, I know. Sen ska jag se om Melanie kan komma hit ikväll om vi ska ut på havet imorgon. Vi åker ju ut rätt tidigt liksom :3 Vi ska på fezzzt efter det också! :D
-
Jag ska schlappa nu, är cp trött... 
Yaaoo, hejdå!

WHEEEOOOWWW!!!!

FYFAN VA VI ÄR BRA!!!
... Ska jag sjunga om 2 år! Men fyfan va härlig dag jag har haft!! :DDD Kommer bli ett långt inlägg, men den här dagen var så sjukt awesome, jag har nog inte mått såhär bra (faktiskt, K, RIKTIGT bra!!) på länge :D
-
Började med att jag imorse (på min lediga, underbara dag...) gick upp kl 6! Drog med mamma in till Göteborg och tog en Chailatte på fransk bageriet med henne innan jag drog vidare för att klippa mig (blev jättefint!)! Sedan efter det mötte jag upp med Alexandra och flummade runt i Kungsbacka :D Efter att ha sett Aranäs studenternas avgång så träffade jag på Kähris av alla människor! :D Han, jag och Alle drog till Lindälv för att titta när Anton sprang ut! Fick till och med en kram.. o.o
-
Men så försvann Alle upp på ett flak (hon fick med sig min iPod...), så Kähris och jag drog vidare själva :O fick en Ramlösa av honom, sen satt vi och kollade på studentflaken vid ett träd :D... Men... då... hittade vi... EN KUNDVAGN!! Öhöhöhö, så han körde runt med mig i halva innerstaden, det var sjukt roligt! ^^ <3
-
SeeeEEeEEeEEEen när han och jag skiljts åt så messade Jonathaneh mig och frågade om jag ville komma över! :o och som den sociala bomben jag är så var jag ju tvungen att säga ja ;) Men viii hade det jätteroligt! :D
Så nu är jag hemma!! Ska senare mysa ner mig med en stor kopp te, (vill ha chai.. :<), ansiktsmask och en go film! <3
-
-
Hahahah nu ska jag inte plåga er med mitt inlägg! :D Ha en JÄÄÄVLIGT UNDERBAR KVÄLL!!!<3333
HEJDÅEH!!:D<3333 (WOOOOH; CAPSLOCK FTW!!!!)

RSS 2.0