Träningskväll!

Kom hem för en halvtimma sen från träningen! Var riktigt jobbigt idag, mycket benövningar! Men jag har blivit supervig, rawwr! Händigt i många situationer, hahahah! <3
Sen fick jag i alla fall skjuts hem av en av mina tränare och nu ligger jag död i soffan!

Och imorgon ska jag på bio med Kähris! Friends With Benefits står på listan, kommer bli skitkul! Sen får vi väl se om vi går ut och äter eller om vi åker hem direkt, beror på hans kusiner! Men hoppas ändå på middag! 

Ska titta på TV innan jag lägger mig, puss på er! <3
Sexig rödnäsa idag asså... Men jag har tränat så jag får vara ful!

Studiedag~

Så härligt, vaknade idag och insåg att jag bara kan ta det lugnt! Inget plugg, ingenting! Måste bara öva inför redovisningen i religion imorgon, men annars är det cool! 

Mellie kommer hit idag också, kommer bli myyys! Vi får väl se vad vi hittar på, brukar alltid bli något kul! Men jag måste åka och handla middagsmat idag eftersom att ingen förrutom syrran är hemma ikväll (ska och träna vid 6 så måste äta tidigt.. Ugh)! 

Inget speciellt intressant att säga just nu, ska klämma i mig lite frukost och titta på Smallville eller något! Ha en grym dag alla ni som är i skolan! PUSS! <3

ARTONÅRINGEN SOM GILLAR GULA FÖTTER!

IDAAAAAAAAAAAAAAAAG FYLLER BEYOTCHIS OCH HENNES TVILLINGSYSTER 18 ÅR!
Nu får du fan ta och köpa ut asså! Eller vänta, det är 20 års gräns på systemet... FAN!
I ALLA FALL! Ha en totally awesome dag, okej!? Hört om nya datorer och annat, är inte alls avis, nejnej!
-
Btw. På födelsedagar ska man skämma ut personen, såååå varsågod! En bild från... Typ januari!


Hahahahahaha så jävla schnögggggg!!!


Btw, helvetesdygnet har fortsatt :o det var ju att jag försov mig imorse på grund av lack av info, dessutom hade jag matteprov och hittade en möglig banan i min väska!!!!
Men annars har dagen varit bra! Åkte hem till bästis efter skolan, var jättemys :3 Vi spelade Dead Island (ett zombie spel för er som inte vet). ASKUL! Sen fick jag massage också... Åh det var skönt :3

Nu ska jag titta på TV och gotta mig över att jag är ledig imorgon!! PUSS PÅ ER!! <333

Nä nu JÄVLAR

Sååååå dålig planering. Alla var inställda på att det var IDAG som vi hade sovmorgon. Men NEEEEEEEEEEEEEEHEEEEE det har vi inte alls! Och jag vaknade precis och hinner inte med bussfan. Skolan kan dö. Jag kommer en halvtimma försent. Tack och lov ska vi dissekera fiskar så jag missar inget roligt. Men ändå, vafan hände med framförhållningen? Nu är jag veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkligen på bra humör och så!!! FUUUUUUUUUUUUCK

Nu ska jag göra mig iordning klart, tar bussen om en timma eftersom jag inte hinner gå hemifrån om 5 min... PISS SKOLA!

Eheheheheeh... (a)

I'm sexy and I know it

Titta på den! Jag har en Melanie och två Jonathans som har tittat på den redan, åh herregud va roligt! <3

Det var verkligen allt för mig idag, men var bara tvungen att dela med mig! Gonatt!

Kvällsplugg i mörkret!

Sitter vid mitt skrivbord och skypar med Melliiiie <3 Vi har matteprov imorgon så vi pluggar huvuderna av oss (okej, inte riktigt). Jag är egentligen inte speciellt förberedd, men det får gå som det går, jag ska i alla fall träffa Fåerhet imorgon! 

Btw så ska jag träffa en väldigt speciell människa nästa fredag. Längtar JÄTTEMYCKET <3 Det var alldeles för längesen vi sågs sådär, bara du och jag. Kommer bli hur mysigt som helst, det är jag säker på!

Sen ska jag på bio med Kähris på fredag! Det kommer också bli jättemysigt! Vi ska se The rise of the planets of the apes (troligen)! Vi ska boka biljetter imorgon :3

Nu ska jag prata vidare, känner att jag inte riktigt hänger med på vad hon säger, hihih <3
Puss och gonatt my loved ones! :D <3

Fan. Ta. Mitt. Liv. Och min jävla cykel.

Ja. Jag stiger av bussen, rätt glad liksom. Nynnar på en låt och är lite sådär drömmande som man kan vara. Sen får jag världens aggroutbrott. Seriöst. Jag. Kan. Döda. Någon. Nu.
Kommer fram för att ta min cykel från stället där man har cyklarna vid bussen? Ser då att någon jävla kuksugare har skurit upp mitt däck samt sparkat sönder alla ekrarna så att det inte går att ens sätta sig eller flytta cykeln. Dessutom har personen stulit en del av min växel.
Jag är så jävla förbannad nu att jag kan slänga något genom fönstret. Orkar. Inte.

Matteprov imorgon också. Jag är inte taggad precis, plus att jag inte har någon stor ork att plugga nu. Även om jag måste. Tack och lov att jag ska träffa bästis imorgon, behöver någon att bli uppmuntrad av. 

Ska sätta mig med matten nu. Hejdå

Så mycket bryr jag mig att jag är fin idag. SÅÅÅÅ jävla mycket.

Okej, jag har tråkigt...

... Så jag ska göra en sak jag hittade på Annas blogg (som hon hittade på Emmas blogg osv!)
Men först lite info om dagen! : Helt meningslös. Eller nä, men det var totalt onödigt att gå i skolan idag! Min lärare i biologi är dock så JÄÄÄVLA skön att prata med, hon typ kan prata om allt och alla liksom!
I alla fall, inte mycket mer att säga där! Här kommer dagens alla saker!

DAGENS VILL HA: Cupcakes och annat sött och gott som gör att man får sockerchocker!
DAGENS KLÄDSEL: Svarta jeans, blåvitrandig skjorta och skinnjacka. + Converse! (jävligt sexigt faktiskt)
DAGENS FRISYR: Slarvigt uppsatt i en tofs, väldoftande av schampoo!
DAGENS LÅT: Marry The Night - Lady GaGa. (JAO, jag tycker hon är asbra faktiskt!)
DAGENS PLANER: plugga inför matteprovet samt baka med Emmsi!
DAGENS SAKNAD: Morfar.. :<
DAGENS DUMMASTE: När min fysiklärare hittade mig och Melanie när vi gömde oss bakom en gardin i hopp att inte bli hittade för att tvingas jobba... (a)

*update, missade några!*
DAGENS MISSLYCKANDE: Mitt galna skratt när en viss bästa vän drog sitt hår åt den andra benan!
DAGENS DROG: SOCKER!!!!
DAGENS KÖP: Vispgrädde, blockchoklad och ost! (glömt det jävla namnet just nu, men det var till bak!)
DAGENS GODIS: Marsipan :3
DAGENS HUMÖR: Överhypad, dvs jävligt glad!
DAGENS CITAT: "May The force be with you"
DAGENS ROLIGASTE: Att träffa mina underbaraste :D
-
Visst är mitt liv intressant! :D Nu ska jag titta på min älsklingsToby innan jag domnar bort av total trötthet! (Är det bara jag eller är texten längst upp och här nere i olika stilar?
Aja, Puss och gonatt på er sötnosaaaaar! :D <3

This is what I'm made of!

Heeeeeeej alla :3
Sitter i skolan med Linn och "pluggar" just nu! Dvs jag sitter och spelar The Sims Social! Måste säga att det är extremt kul 8D Nästa lektion börjar inte förrän om en halvtimma ändå, så jag kan slappa lite till! Sen ska jag vänta på skolan tills klockan blir 4, sen åker jag hem till Emma (hon slutar då... jävla språkdag)! Vi ska göra klart våra kreationer inför imorgon, ååh jag är awesome på att göra dem nu! WOoOOOH!
-
Imorgon är det pluggdag hela dagen till matteprovet, sen på onsdag drar jag till bästhäst och är med honom ett tag :3 inte träffat honom på två veckor, saknar den grisen, GAAH! (Kom precis att tänka på att han klippt sig... Kommer väl få en mental chock när jag ser honom... Usch jag saknar hans långa svallande hår!!!)
Nu ska jag spela vidare och vara allmänt awesome på msn :3 hejdååå beiiibz!

You're my paradise...

Ligger och lyssnar på världens underbaraste låt. Fan i helvete vad jag älskar den. Paradise med Coldplay. Asså jag ryser, han sjunger så fiiiint!
Har haft en extremt härlig dag idag, fick precis hög puls när jag såg vem som kommenterat ett inlägg... Och ja, jag är trött i armarna. Vi hade en helvetesträning idag rent ut sagt. Oh faaaan mina armar asså. Erik är helt otrolig när det kommer till att vara sträng! Jag ser honom liksom som den där lilla mjukisen, hahah! Men han är awesome ändå, förklarar bra och tränar oss jättebra! Världens bästa tillskott!
-
Ska slå mig ner framför stordatorn med mitt täcke och titta på Dexter. Jag orkar inte vänta till tio för ett avsnitt ikväll så jag fuskar (a) Men man får göra det ibland, speciellt när man är trött! Imorgon drar jag till Emmsi, fram tills dess... Ha det gött folket <3
-
Usch vad lost jag känner mig just nu...

Söndag :<

Gomorron underbara!
Jag fattar inte. För andra dagen i rad vaknar jag tidigt. PÅ. EN. HELG. Det är inte okej, srsly! Jag vill sova till minst elva eller något, inte kvart över åtta! Det kan iofs ha att göra med att jag somnade framför datorn igår när jag tittade på Toby? Han är så mysig, hiihihi <3 då var klockan också bara typ halv 11... Geez.
-
Träning och plugg står på schemat idag! Hinner inte till Onsala, får ta det imorgon! Idag är även min sista dag med gottgott... fuuuu~
Ska titta lite till på min underbara pojke (man? han är ju ändå... 26 eller ngt!) innan det är dags att gå upp! PUSS.

Lover...fish?

Heeej bloggen!
Har precis kommit hem från en helt awesome eftermiddag hos Emma! Vi bakade. VÄLDIGT. MYCKET. Asså vi snackar tre satser (omg..) muffins och FYRA satser frosting (ni vet det man har på muffinsen så det blir en cupcake?
I alla fall, ska tillbaka till henne imorgon eller på måndag för att göra klart kreationerna då det blev väldigt ont om tid! Dessa ska nämnligen agera fika åt hela vår klass på tisdagens redovisning i religion! Jag lovar, alla kommer älska oss!
-
Ska passa på att gå ner och umgås lite med pappi som kom hem från Paris inatt! Vi ska äta sushi ikväll också, höhö omnomnom! Puss på er!

Lördaaaaag <3

Gomorron underbaraste!
Jag vakna rätt tidigt idag, typ tio över åtta... Men jag drömde att pappa dog i en bilolycka och att bästis försvann. Asså försvann som i någon hade kidnappat honom. Usch asså jag var glad när jag vaknade! Tack och lov att det bara var en dröm, annars skulle jag dött av sorg!
-
Idag ska jag hem till Emma som sagt! Ska nog köra dit med pappi, ska försöka övertala honom att hämta mig sen också, höhöhö!
Ska läsa Dexter nu, usch jag halvsover fortfarande... nyah~
Hejdåeh!

Kvällsmums i Mölndal!

Har spenderat kvällen i Mölndal med några kompisar och har precis kommit hem! Var asmysigt må jag säga, dock fick jag skynda till pendeln, och med högklackade skor... Ja, låt oss säga att det gjorde ganska ont!
-
Men anledningen till att jag hade dessa klackar var för skolfotot! :D Jag ville inte vara så kort att jag skulle vara tvungen att sitta ner, så jag tog helt enkelt på mig dem! Och ser man på, jag fick en ståplats! Känner faktiskt att jag blev väldigt snygg, höhöhöhö!
-
Imorgon drar jag till Emma och pluggar/bakar/har det awesome! Vi har redovisning på tisdag som vi måste jobba med och jag måste ha hjälp med matten (vi går olika matte)! Men det kommer bli asmys!
Ska titta på min älsklingsToby nu, puss och gonatt sötisar!
Finns inget bättre än att ligga i sin sköna 140cm säng efter en lång dag med högklackat! (och vem känner inte igen sig i *förutom killar* känslan att ta av sig en BH efter en lång dag?

SALSA

Jag måste faktiskt säga att jag hade jätteroligt på idrotten idag! Vi behövde inte byta om (tur att jag inte hade med mig kläder då), utan vi skulle dansa salsa! Jag ÄLSKADE det! Hittade tillbaka till mina latino-rötter! Läraren sa att det bara var en tjej som rörde på höfterna, ohohohohoho jag uuuuuundrar vem det var? (a)
I alla fall, dansade med typ 5 olika killar, däribland Kähris och Dennis! De var nog de två bästa tror jag, Dennis förde jättebra och Kähris var... Otroligt manlig! Verkligen, på riktigt!
-
Iväg till träningen om en halvtimma, kommer köra slut mig känner jag... Men när jag kommer hem ska jag äta hamburgare så det är lugnt :3 Skolfoto imorgon också, paniken utbryter sakta men säkert! Och jag ska från och med måndag sluta med allt som har med snacks, socker, chips, kakor, muffins, cupcakes... Ja ni fattar. Nu när jag tränar kan jag inte fortsätta lägga på mig lika mycket som jag gör av med, jag måste bli lika snygg som jag var i våras :3 Nog för att brösten med kommer krympa, vilket jag inte vill. Gillar mina bröst (hahaha jag är extremt öppen känner jag)!
-
Nog med mitt pladder, ska läsa lite skvaller! (WOOOH RIM)
HEJDÅEH!! <3
-
Juste, fysikprovet hade jag ju idag! Känner mig jättenöjd faktiskt, jätteglad tjej! <3

If I fall here, atleast you knew my name

Gomorron alla underbara! Sovit nio timmar inatt, hur skönt som helst med sovmorgon måste jag säga... Dessutom gick jag upp en halvtimma innan jag egentligen skulle, så jag har lite tid till annat!
-
Idag är det fysikprov. Jag är INTE taggad. Nog för att det är G, men jag har en tendens att faila på fysik, hahahah <3 Men jag får väl se hur det går! Dessutom är halva klassen ledig efter fysiken för att deras idrottslärare är bortrest... Sorligt nog ingår jag inte i den halvan. Och jag tar livet av mig själv om jag måste ut och orientera för 4e veckan i rad. Okej, inte på riktigt kanske, men jag kör upp en bandyklubba där solen inte skiner på min lärare.
Visst är jag busig :3
-
Ska göra mig en smoothie nu och bara sitta och filosofera eller något, ta det lugnt liksom. Bussen går inte förrän om 1.5 h ändå! Och mamma körde upp min cykel från hållplatsen igår eftersom det pissregnade :3 (det ser ut att bli fint väder idag!!)
Puss på er! Dagens lilla jag får ni inth nu, jag ser ut som jag sovit ett dygn eller nåt!

Fysikprov och en massa sånt...

Det var skitjobbigt med Tigers idag, det var en liten kille som... Åh jag dör. Han var jobbig i alla fall. Men det var skönt att komma ut, fick massor med energi när jag märkte att det var typ 11 fler i nybörjargruppen än förra gången! Älskar det!
-
I alla fall, slut på det roliga. Sitter med fysiken nu. Provet är imorgon, är lite SÅDÄÄÄÄR förberedd... Men det är okej. Jag kommer klara mig liksom. Dessutom är det bara ett G prov imorgon, det kommer gå jääättebra! *egoboost...*
Ska plugga vidare nu! Puss på rumpestumpen! <3

"Om Sverige var en person skulle jag döda honom"

Så sa min gode vän Mattias idag... Hahahha jag måste faktiskt hålla med honom, vädret vi hade idag på havsexcusionen SÖG SÅ JÄVLA HÅRT!! Det regnade konstant, inte ett enda uppehåll liksom. Sen pissblåste det sjukt mycket och jag har frusit häcken av mig. Och på toppen av allt slutade det både regna och blåsa när vi kom tillbaka därifrån. Solen tittade till och med fram och jag svär på att den sjöng Trolololo och hade ett U mad ansikte. Fuckface.
-
Och när vi kom tillbaka till skolan fick vi analysera allt vi hade samlat in! OH VA KUL! Not. Men det är helt okej, inga vanliga lektioner ändå... Och jag måste plugga fysik, har prov imorgon... Hu... Men hinner bara vara hemma i en timma nu, sen åker jag iväg och tränar Tigers även om jag känner mig trött och eländig... Humöret på topp idag!
-
Ska vara allmänt awesome den sista timman. Typ lata mig så mycket jag kan! Hejdååå :3
-
Jag och mina torra läppar... Dessutom hade jag inget smink på mig i skolan idag, åh gud det var så jävla skönt...

DÖD ÅT FYSIK A.

Ville bara säga: DÖD åt fysik.
Så, det var klart, hejdå! :D (och jag har faktiskt pluggat klart!)

Yo baby!

I'm just chillin, with my bud. Ska börja plugga fysik nu, precis plockat fram böckerna och ska känna mig smart! Lyssnar även på NRJ's webbradio, något kul måste man ha när man gör något såhär tråkigt va? :D Dessutom spelar de en asbra låt just nu! Hot Chelle Rae- Tonight Tonight! :D
-
Hittade mammis gamla glasögon från typ 10 år sedan, kände mig så snygg i dem! :D Plugg nu, baiii!
(vinkeln framhäver verkligen min haka ser jag nu... Men jag såg inte ett PISS i de glasögonen när jag tog korten eftersom det var skärpa på dem!)

Mycket bättre idag!

Idag är jag på totalt bra humör igen! Hade verkligen en svacka igår! Men idag slutar jag också halv ett så jag är glad! Ska hem och plugga inför fysikprovet och baka chokladbollar till morgondagens studie"resa" :3
Nu ska jag plugga religion med några i klassen! Kommer bli episkt, vi ska framföra en debatt om djurförsök (jaaa, jag vet att det inte är religion, men det är etik, och etik har vi i det här ämnet :3).
PUSS.

Du får passa dig som satan...

Nu ska jag titta på Idol och glömma allt jobbigt i världen. Det här har varit en extremt påfrestande dag, hoppas på en bättre imorgon... För fan, såhär dåligt får man bara inte må. Och jag har en förmåga att skriva av mig saker som egentligen aldrig borde sägas, ens TÄNKAS! Inte tänkt det på ett tag faktiskt, men idag fick jag bara ett totalt deppanfall. Så kan det gå.
Puss på my darlings!
-
Det är otroligt vad man kan tänka när man mår dåligt, va? Vilka tankar som svävar runt... Faschinerad på ett vänster. Hejdå nu.

Ursäkta mig.

Förlåt att jag lät mitt extremt dåliga humör gå ut över er förut. Hahah. Jag är patetisk. Men ibland får man sånna svackor liksom när man inte vet vad man ska göra med allt. Och jag är i väldigt stort behov av kärlek just nu måste jag erkänna... Den där varma kärleken. Gud jag saknar den för jävla mycket. HELVETE vad det suger att vara kär... Usch jag börjar nästan gråta...
-
Jag ska försöka få bort tankarna från det i några timmar åtminstone. Plugga lite, kanske rita. Jag får se. Men jag kan ändå inte sluta tänka på honom. Piss.
Hejdå...

Allt var svävande men nu ser jag klart

Den här låten bär väldigt många minnen av en väldigt svår tid. En tid som rivs upp gång på gång.
Jag vill inte att du är mitt beroende. Men jag kan inte låta bli, det är för lockande, som att se paradiset framför sig. Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig... Jävla skitkänslor.
-
Varje gång är som den första gång vi sågs. Även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar. Allt var svävande men nu ser jag klart...
Jag gav aldrig upp dig när du försvann. Långa dagar blev till nätter, sen till år.

Jävla skitmorgon.

Jag har en extremt dålig dag idag. Ingenting går som jag vill. Vill liksom trilla ner och dö. Finns människor jag inte orkar med. Oh, jag är opålitlig, glöm fan inte det. Känns gött att höra ni vet.
-
Ska ha fysik nu och plugga inför provet på torsdag. Hejdå.
-
I still miss you, darling.

Det blir en sommar i Sverige med dig!

Det är lite katchy när man hör tv'n i bakgrunden måste jag säga :3 men jag tittar inte på Ensam mamma söker! LOVAR!
-
Känner att jag har typ suuuuupertråkigt! Försöker spela onlinespel men datorn hänger sig hela tiden! Kan läsa, kan titta på film, kan spela spel, men jag tröttnar efter typ några minuter bara! Inget funkar, damn!!
FÖRRESTEN! Rays nya låt kom ut i veckan! Den är bara 4 dagar gammal, har fått 6.4 MILJONER träffar! Redan?! Iofs är den så jävla fucking bra! Den heter Puppet Break-Up! Det här är nog en av hans bättre låtar faktiskt. Förrutom sticket, det suger sönder! SIGH!
-
Åh, Alle vill att jag ska följa med till Halmstad nästa helg. Låter otroligt lockande måste jag säga... Men jag har matteprov veckan efter det så jag får inte följa med >_> plus att jag inte kommer in någonstans eftersom jag är omyndig! Your face, god dammit!!
Ska försöka spela lite Terraria nu, hejdå :3
-
Ett litet leende <3

AWESOME kväll med AWESOME personer :3

Precis. AWESOME med versaler ska det vara. Mhhhhm!
Hade det sjukt roligt igår! Vi åt gott, skratta jättemycket och hade askul tillsammans! Älskar er!
Och nästa gång någon fyller 18 år i gänget, vet ni vem som fyller år dååååå? JAG! Bara fem månader kvar! Nu ska jag inte bli glad i förtid, men jag vill verkligen bli 18 så jag får mitt körkort och kan bli utbjuden av Johanna! XD Då blir jag en stor flicka :3
-
Trött efter en jävligt härlig träning också! Precis tagit en dusch och längtar efter min sköna säng <3 Men innan det ska jag titta på Dexter och mysa ner mig ordentligt! Nästa vecka har jag prov och en havsexcusion som ska ta plats i Vallda! Fuuuu! Måste vara pigg inför det, mhmm!
Hejdå nu! :D
(ingen bild på mig idag, jag ser jävligt schleten ut!)
-
En blick..?

Livet är en räkmacka med lax på!!

Iiiingen update igår, hade way för mycket att göra :3 i alla fall så hade jag ASKUUUUL med Mellie!
Vi failade rätt mycket faktiskt... Efter orienteringen så glömde hon sina nycklar i vår lärares väska. Detta kom hon på när vi redan hade KOMMIT HEM! Ååååh asså nej det är inte okej <3
Sen gick vi runt i hela Kungsbacka för diverse ärenden, höhöhö! Vi gick/sprang över 6 km igår! Så åkte vi hem till hennes pappa i Onsala och gjorde sushi (det tog typ 3 timmar!!!), skrattade, flummade loss, åt glass, hade ännu mer kul och lite sånt! Nästa gång ska vi ha italienskt tema, det kommer bli jättemysigt :3 Love wooouuuu <3
-
Nu har jag i alla fall kommit hem och gjort mig iordning. Ska inte åka förrän om typ... två timmar? Men ändå, gör jag det inte nu kommer jag stressa lite väl mycket sen... Ehe (a)
Ska uppdatera min Toby lite nu och sen får jag väl se vad jag gör! Äter i alla fall en räkmacka nu! PUSS! <3
(ska inte ha den här frisyren dock... Men den är skön :3

KemilektionsomsugerBAJS!

Har kemi nu. SÅ JÄVLA TRIST! Känns dumt att jag MÅSTE jobba för att få högre än G. Min lärare är missnöjd med att jag får det medan jag är superstolt över mig själv. Ååååh jag orkar inte!
-
Jag och mellie ska fortsätta "koncentrera" oss nu... Puss!
(datasladden hamnade i mitt ansikte så jag fick inte till det idag!)

Biologi, nej tack...

Hemsk bild, men jag kunde inte bry mig mindre! Har precis kommit hem från min första träning för säsongen med Tigers! Ååååh alla barnen är så gulliga! Vissa har börjat kaxa till sig nu efter sommaren, men då får man ta i med hårdhandskarna! :D
Nyduschad och fräsch! Inget smink heller, jag kan klia mig i ögonen! Imorgon: träning. Fredag: 2 h träning (orientering i Kungsbacka skogen), följt av 2 dagars intensivt socialiserande med BÄSTA personerna! :D
Puss på er, nu måste jag plugga på en MINST 4 sidor lång uppsats i biologi!
-
Ligger i syrrans rum och hjälper henne med matte och SO. Såhär fin ser jag ut då :3

Lilla jag idag!

Ha en underbar dag säger blåsfisktjejen!! 8D <3

09.31

och jag sitter i skolan. Har inte börjat än, men på grund av att vi börjar 10 ynka minuter tidigare måste jag gå upp en hel halvtimma tidigare. Wtf face...
Jag är allmänt seg idag, pallar ingenting! Och ändå börjar Tigers idag! Har saknat mina småglin, så det kommer bli skitkul (och jobbigt!).
-
Längtar för övrigt till fredag! Ska hem till Mellie och sova över, höhö! Men innan dess har jag orientering... I TVÅ FUCKING TIMMAR! Fuuuu, det är det tråkigaste som finns. Och jobbigaste, kommer typ dö av tristess?
Ska vara ett socialt svin nu, hejdå :3

Mackor är omnomnom!

Fåerhet (Jonathan) har precis gått hem, följde honom till bussen och sen flög jag hem! Det blåser ju så sjukt mycket ute? Omg! Pratade med Mellie under tiden, hon är verkligen bäst <3
Vi hade i alla fall awesome som alltid! Dock var han inte här speciellt länge... Fuuu! D: Men vi ses igen på lördag ju, mjoffs på dig!
-
Så ikväll. Jag ska slappa. Borde plugga, men har varken tid eller ork för det. Varför valde jag natur? Skitlinje säger jag bara D:
Ska titta på tv och äta mackooooor nu, pusss :3
-
Är det fel att sakna en person så jävla mycket?

Home sweet sweeeeeet home :3

Jag har precis kommit hem! Tog en uppfriskande dusch, var alldeles genomsvett! Jonathan kommer hit om typ en halvtimma, kommer bli awesome :3
Ganska händelselös dag i skolan idag, slutade tidigt! :D Fick även reda på att havsexcursionen är inställd imorgon pga det kassa vädret, så vi ska göra det nästa vecka! Betyder att jag kommer få sovmorgon imorgon! Och sovmorgon på fredag också! Men då ska jag orientera i Kungsbackaskogen i två timmar... Men det är lugnt, efteråt så ska jag till Melanie och sova över! :D
-
Ska passa på att titta på tv eller göra något som Jonathan inte tycker om innan han kommer hit! Puss! <3
-
Vilken hidious bild! Men jag är lite stressad atm, och min katt jamar hela tiden! Pffft!

Lol u mad?

Kul att man skriver ett glatt inlägg om hur glad man är (på facebook) och får tillbaka att man är en pure bitch? Vart kom det ifrån liksom? O.o Uttryckte min glädje över att ett fysikprov blev framflyttat bara och får skit över mig för det? Lolz much?
Tar faktiskt inte ens åt mig, det här är ju bara absurdt! I'm no bitch, u are :3 Nämen seriöst, om någon har problem med mig så är det ju inte mitt problem, det är deras eget, right? Sånt självförtroende har jag idag! Orka ta åt sig av vad någon säger när det är rent ut sagt korkat?
-
Nä usch. Nu ska jag återgå till min underbara säng! Åh den är så myyyys <3 Ska upp om 7.5 h... Palla äpplen, gonatt och sov gott! Ska messa med Koffe L och bästis :3

Jag är världens snyggaste!

Självförtroendet är på TOPP! Har nyss kommit hem och mjukiskläderna är redan på! Åhåhåh så mysigt, jöh!
Så kul på matten idag. Fick en förfrågan från en person som har gjort ett fakekonto, och så börjar en historia om igen! Riktigt roligt asså, zomg! Fattar inte att det händer igen bara :o
-
Åh juste, ska träffa bästis imorgon :3 Dock slutar jag 2 timmar tidigare så jag drar hem emellan och "pluggar" lite! Men det kommer bli trevligt, hoppas jag inte blir genomblöt när jag ska hoppa på bussen bara! Vill inte se ut som en panda i ansiktet!
-
Jaaaaaaaag ska... Titta på tv eller något nu! Har världens träningsvärk i armarna också, fuu! Vill träna NU!
Puss på er!

På biologilektionen!

Sitter här nu i skolan och har precis börjat biologin! Det är nog en av mina favoritlektioner faktiskt, vår lärare är så underbart chill! Mellie och jag sitter längst bak, vi håller på att prata om vår havsexcursion på onsdag! Tydligen ska det ösregna hela dagen, så massa regnkläder och sånt får det bli! Tyvärr!
-
Här är fina vi idag! Ska försöka koncentrera mig nu och störa mig på att jag inte ser vad det står på skärmen! Pusssgurka! <3 (jag har märkt att jag har en tendens att göra en blåsmin på mina bilder! Men vi blir ju så schnögga! <3)

Michael C. Hall <3

Gud. Han är så otroligt jävla snygg! Sitter och tittar på första säsongen där han spelar Dexter, och asså jag sitter och ler hela tiden! MUMSSSSS!! <3
-
Ville bara säga det! Han är en riktig goding! :D Speciellt i första säsongen! ASSÅ GUUUUUUUUUUUUUUD! <3
Puss!! (a)

hemma igeeenn...

Trött. Väldigt trött.
Jobbig träning idag. Eller egentligen inte, men av någon jävla anledning svettades jag som en gris. Fräscht va? Couldn't care less. Jag är trött ändå. Precis tagit en härlig dusch och hällt upp ett glas kall rosé. Bästa sättet att påbörja en kväll enligt mig.
Usch vad deprimerad jag låter idag. Pallar inte skriva smiles just nu. För trött. Och en person jag känner är en total idiot. Faktiskt. Men säger inte vem det är, men jag vet att personen inte läser bloggen i alla fall. Den personen är så otroligt jävla dum. Hatar den. Fast på ett väldigt komplicerat sätt. Fy i helvete. Kan inte heller skriva av mig här eftersom jag vet att det finns andra som läser bloggen. Och det här har jag bara typ berättat för en nära person. Hoppas personen vet vem jag pratar om.
-
Nu låter det bara för jävliga komplicerat. Men helvete.
Jag ska titta på Dexter ikväll. Så nu vet ni det. Ha en skön kväll.
Hejdå.

Playstation2kvällmedawesomeperson!!

Jag hade så jävla underbart roligt igår va?! Hela dagen var bara ett stoooort <3 från min sida!
Först in till Kungsmässan med Mellie vid typ... 12 tiden! Var där enda tills det stängde, och när man har högklackat på sig kan man få väldigt ont! Upptäckte en blåsa på stortån idag pga det!! FUUUUUUUU. Men vi hade askul i alla fall!! :D Åt sushi till lunch också, omnomnom <3
-
Ooooch sen på kvällen drog jag till Johanna. Asså jävlar. Jag hade så JÄÄÄÄVLA roligt! Nu svär jag lite väl mycket, men det var så sjukt! Vi skrattade okontrollerat när vi låg och spelade Sitting Ducks. Åååh det var så kul! Plus andra spel såklart, vi avslutade med Pirates innan vi somnade! Hahahha åh det måste göras om <3
-
Om ungefär två timmar drar jag iväg till träningen! Kommer bli tufft idag eftersom jag har Erik igen... Han är hur skön som helst, men hans träningar? Inte lika sköna!
Ska spela Nin64 nu :3 Puss! <3

Lite för tidigt att gå upp egentligen...

Jag vaknade åtta idag! INTE okej! Somnade dock innan elva igår när jag tittade på tv så det är väl förståeligt att jag vakna så jävla tidigt... Har legat och läst Dexter i en timma och fick precis igång internet på min lilla skitdator (ansluter inte alls till grannens nätverk... *host*)!
-
Snart (typ om två timmar) ska jag in till Kungsbacka och köpa kläder! Mellie ska vara mitt lilla klädråd i dagens bravader, och på kvällen drar jag hem till Lilja för en spelkväll bortom det vanliga! Guacamole, majs-tacosauce-ananas-gräddfilsdipp, tortillachips och cola är måsten. Och självklart en hög med spel!
-
Jag ska lata mig lite nu och titta på de klipp med Toby som jag missade inatt. Pussss sötisar! <3

iiiiiiit's.... FRIDAY FRIDAY!

I'm a happy horse!
Slutade skolan för en timma sen och nu är jag hemma i min sköna soffa! Åkte buss med Edwin hem... Det var intressant, som vanligt. Den pojken asså, blir trött!
I alla fall! Ikväll ska jag bara slappa! Pappa hämtar mig snart och då ska vi åka iväg och handla middagsmaten och hämta syrran. Jag ska köra, ohohohohoh~ <3
-
Sen måste jag hinna tvätta mammas skor som jag totalförstörde igår vid orienteringen i skogen innan hon kommer hem ikväll!! Leriga? Nah... Fast jo!
-
Ska kolla lite på Family Guy nu och bara njuta av den här underbara dagen! Puss på er!
-
Nä, faktiskt. Jag orkar inte vara superseriös på en fredagsbild! Nu får ni avnjuta en vacker blåsfisk. HEJDÅ.

I can feel a sixpack coming on!

Åh dear lord! Jag har tränat... 45 min orientering i skog + 1 h 15 min taekwon-do idag! Åh gud jag DÖR!! Träningen nu ikväll var så otroligt skön. Vi hade musik, körde styrketräning och massa sånt! I slutet fick vi göra 200 sidsparkar (när man håller upp hela benet horisontellt eller högre och sparkar rätt ut)!! Det var otroligt jobbigt men samtidigt otroligt skönt! Åh GUD! Bästa träningen på länge måste jag säga! :D Älskar nya tränaren också (även om jag känner honom sen innan). Woooooh <3
-
Nu ska jag lata mig. Sova efter jag tittat på Toby. Gonatt älsks! <3
-
Jag bryr mig inte att jag är ful på den här bilden med en jävla finne mitt i pannan! Jag är en duktig flicka som tränat länge och hårt idag! Plus att jag är osminkad och nyduschad just nu! Palla förklara sig? Ni vet hur söt jag är annars ändå! :D Puss!! <3

Förkylningar borde inte finnas!

Jag har världens lock för ena örat. Det suger bajs! Eftersom jag inte har fullgod hörsel där pga min jeffla förkylning så har jag typ "mini" tinitus! Fuuuuuck, jag står inte ut med det konstanta pipet! Borde kanske sluta lyssna på hög musik i öronen..? Hehehe (a)
-
Växlar mellan att titta på Efterlyst och lite youtube klipp... Zomg brutala mord är hemska .___. och detta ska jag jobba med i framtiden? Mordroteln är det jag vill in på, men det här verkar ju faktiskt fett läskigt!
-
Oooh juste! Jag och en kompis kanske ska ansöka om att göra högskoleprovet :D Jag måste ändå ha gjort det för att komma in på polishögskolan, oavsett resultat! Och det kan vara intressant att se hur det är liksom!
-
Ska titta vidare nu, pusssss! <3

GÄLBEBISAR FINNS!

Ungefär så låter det på våra biologilektioner! Isac drog förra året igång hela historien om gälbebisar. Hade aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, och nu är det liksom en grej! Vår lärare är så chill också så hon skrattar minst lika mycket åt det! Åh underbara tider! <3
-
Det har hänt absolut ingenting idag! Pratade lite med Edwin angående imorgon så nu vet jag typ vilka som ska följa med! Kommer bli... intressant. Väldigt intressant. JAJA nu släpper vi det så mah boys inte märker något! :DD
-
Förresten. Det är så skönt att sluta tidigt och komma hem innan halv tre! Det betyder att man är ensam hemma och vet att ingen kommer hem förrän typ fem! Åh härliga frihet <3
Nu ska jag titta på tv och vara allmänt tjock på livet. Tugga i mig luften. Omnomnom. Pusssss!!
-
Jag är hemma, jag är förkyld. Jag får se ut som en blåsfisk, OKEJ?!

KOM IGEN NU SVERIGEEEEE!

Fotbollsfantast much? :3
Sverige vs. San Marino just nu! Efter typ två minuter gjorde Zlatan mål... Offside. Fucking FAIL! Vi får hoppas att de tar igen det misstaget, höhö!
-
Jag har varit duktig idag, pluggat en heeeeeel (halv) sida etik! Dvs jag håller på att skriva ett föredrag om ondska. Jag är ond. Eller? Är det tanken bakom handligen som gör ondskan? Eller är det enda jag tänker på enhörningar och regnbågar med en stor kruka guld vid änden? Nobody knows...
-
Nu ska jag... titta vidare antar jag? Vi växlar mellan matchen och Idol. Det suger egentligen, de dömer alla efter sitt jävla utseende. Pissprogram. Messar även med bästis, så får fortsätta med det med!
Dags för mig att draaa, puss!
-
Skeptisk och osminkad tjej som älskar att ha på sig pappas stora tröjor! Höö!

Åh du härliga eftermiddags...sömn?

Jag har nyss vaknat från en härlig tupplur! Verkligen, jag var heeeeelt slut! Somnade till tv'n i bakgrunden men vaknade hastigt en och en halv timma senare av att syrran skriker på mig. Wooh där tog det underbara slut! Men att ha varit hemma själv i fyra timmar är absolut inte fel det heller!
-
I alla fall! På torsdag ska jag vara med Edwin! ZOMG tänker ni säkert nu, men vi ska gå iväg och köpa presenter till ett par killar! Vad säger jag inte eftersom en av de läser bloggen! Men det kommer nog bli intressant! Lite awesome att gå med en kille när man ska köpa present till en kille. Helt otroligt, jag är hopplös på det där med presenter!!
-
Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen och domna bort! Ska försöka börja på ett etikarbete som ska vara inne på fredag. Vill ju liksom inte sitta (som jag alltid gör) den sista halvtimman kvällen som arbetet ska in och stressa som fan! Nu ska jag vara lite bättre, höhö!
Puss på er mah darlings!

Mattelektion..!

Sitter i ett grupprum nu och ska börja med matten :3 DÖÖÖTRIST tycker jag egentligen, men idag är det bara lätta grejer, och jag slutar skolan om 25 minuter! Så jävla skönt att sluta tidigt, det behövs liksom! Längtar tills jag är ur mina tajta jeans och converse!
-
Dags för mig att pluggeliplugga! Puss på er!

Jag är en kväll!?

Ligger i min säng och chattar med Liljan! Vi planerar en awesome spelkväll framför hemmabion med guacamole, multiplayer, tortillachips och TON med cola! Hahha det är så awesome, det är inte många tjejer jag känner som gillar tv-spel! Och killarna är för mesiga för att spela med mig! Jag vinner ju liksom? Första gången jag körde COD satte jag en headshot efter typ två minuter. Gissa om Alexander blev sur? Snuttigull! <3
-
Dags för mig att fortsätta vara episkt awesome. Sen ska jag läsa Dexter som ett freak, puss på er!
-
Det här är jag när jag är uttråkad *JAAA JAG HAR TRÅKIGT JUST NU*
-
ZOMG jag upptäcker något!
-
Ååååh, det är min Dexterbok?!
-
Felicia klad hest! (lyckades sätta nageln i hakan inatt, därav det fina märket!)

Sverigeväder suger. <--- punkt

Jao. Det har regnat HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELA dagen! Och precis när jag ska gå hem så slutar det. Iofs rätt bra, men jag har konkat runt på världens fetaste paraply idag och så får jag inte ens använda det? Vad är det här? Fy.
-
Jag ska bara ta det lugnt nu i eftermiddag. Är så utmattad av lågtrycket! Dessutom får jag världens kramp i magen när jag hostar pga träningsvärk i magen. Fyyy... Inte kul, skrattar för att det gör ont, då gör det ännu mer ont och så vidare! Hata!
-
Jaja, Family Guy är på sexan nu, får väl ligga här i min ensamhet. Pusss(y)

Goodmorning Vietnam!!... eller?

Jag sitter på fysiklektionen nu. Redan jobbat klart med alla mina uppgifter, höhö jag är så duktig! Spenderat typ en kvart till att leta efter bilderna som finns på den här datorn när man använder camen... ÄNTLIGEN hittade jag!! Så ni får en väldigt vacker bild på lilla jag idag!
-
Trött tjej och rufsigt hår! RAWWR. Men äntligen har jag hittat det i alla fall så nu blir det bilder oftare, wooh :3
Lektionen slutar förövrigt snart så jag ska stänga av nu! Puuusss!! <3

Söndagskväll...

Jag är jättetrött! På ett bra sätt! Träningen var helt underbart härlig, kände inte av mina fötter alls! Precis tagit en avslappnande dusch och ätit melon med parmaskinka, ååh så gottigt, omnomnom!
-
Ikväll ska jag bara titta på en film, läsa min fina bok, slappa och förbereda mig inför morgondagen. Händer ingenting av värde nästa vecka, så jag har inte precis något att se fram emot... Kan se fram emot fredag! Även om inget händer då så blir det i alla fall helg, vilket är awesome?
Jag ska ner nu och steka mig ett par ägg till morgondagens frukost (älskar kalla vändstekta ägg med MYCKET allroundkrydda). Puss på er! <3

Taekwon-do!!! <33

Yao folket! Idag ska jag ha min terminsstart i taekwon-do! Fan va taggad jag är! Helt sinnessjukt asså! Nu har jag inte tränat på ungefär 5 månader. Fick ju en väldigt kraftig hälseneinflammation i början på april och blev beordrad (bokstavligen) att ta det lugnt hela sommaren. Men nu jävlar. Jag ska vara med i tävlingar och gradera mig. Men kondisen, musklerna och teknikerna måste upp på topp igen!
-
Hahahha nu är jag kanske lite overkill. Men Åååååååh jag vill verkligen träna nuuU! <3
-
Fram tills dess ska jag läsa min Dexter bok. Den är så fin, hihi <3
Förövrigt är jag lite nedstämd idag, men skit samma...
-
Puss på er! <3
-
Såhär ser den ut! De tre första böckerna i en enda stor bok! Åååh mycket att läsa, omnomnom <3

gääääsp!

Kom nyss hem från bowlingen! Jag förlorade stenhårt mot de andra! Eller ah, jag kom trea, men ville högre upp! Det var dock riktigt roligt, skrattade såååå mycket med Johanna att jag fick ont i magen, Oscar tittade på mig som om jag var korkad och Annie typ... Visste inte hur hon skulle reagera!!
Sen pratade jag med bästis hela vägen hem, han var verkligen en ängel! För de som inte vet så är jag livrädd för allt som har med mörker att göra. Jag freakar loss! Men hade honom i luren hela vägen, det var underbart härligt! Dock fortfarande för mörkt för min smak, men vad gör man liksom?
-
Imorgon ska jag försöka ta mig till träningen! Övertala mammi att jag är tillräckligt frisk liksom! Sen ska jag börja på en uppsats i etik och livsfrågor... Inte lika kul kanske, men jag tänker då fan inte sitta sista dagen. Det är ändring på det nu. Vill liksom slippa ångesten man har när man börjar på arbetet en halvtimma innan det ska in ;)
-
Nuuuuu ska jag börja läsa på min DEXTER bok! Mammi hämtade ut den idag på posten, och guuuud den är så fin! Hade inte tid att läsa den ikväll eftersom jag inte var hemma, men imorgon, då satan kommer jag läsa hela dagen! Med undantag från det andra jag ska göra! Ååååååh my loverbook! <33
Puss och gonatt älsklingar! <3

Jag ikväll!

Såhär blev sminket och bla bla bla bla ikväll! Hinner inte ta kort på meh clothes eftersom syrran dampar på mig, men i alla fall, ha en trevlig kväll lovers! <3

Impulsiv bowlingkväll!

Om en timma tar jag bussen in till Kungsbacka för att bowla med några kompisar! Lite sådär spontant ringde Johanna mig och frågade om jag ville hänga med, klart man är på! Kommer krossa dem!
Var allt jag ville säga, ska börja göra mig iordning nu! *panik över vad jag ska ha på mig*
Puss! <3

SlappedagN!

Gomorrrooooon älsklingar! :D <33
Jag har sovit ut inatt, så himla skönt! Somnade ett och vaknade elva. Inte vaknat på hela natten, men dock så drömde jag väldigt konstiga saker... Typ att Aranäs översvämmades och att bästis hatade mig D: FUUUUUU. (så glad att han inte gör det!<3) Kommer inte ihåg typ alla detaljer, men som alltid i mina drömmar så händer det annorlunda saker, mhmm!
-
Idag ska jag bara typ ta det lugnt och göra vad jag vill. Kommer såååå att ändra mig om typ en timma. Kanske kan fråga Johanna vad hon gör idag? Jaaaaa jag tror jag ska det! Eller näh, hon vill vara med sin kille idag D:
-
Bilder på cupcakes som Emma och jag bakade igår! Det tog jättelång tid att göra dehär, men det var så värt det, och vi hade grymt roligt! Vi gjorde två olika sorter också, en med banankaka och choklad-lavendel frosting, den andra med yoghurtkaka och honungs-fluff frosting! Ska göras om med lite andra grejer nästa gång! Puss på er! <3

Seriöst trött tjej!

Heeeeej sötnosar!
Jag kom precis hem från Emma. Guuuuud va trött jag är! Vi har stått i köket hela kvällen och bakat! Resultatet är helt underbart, men jag har inte tillgång till bilderna än! Så jag lägger upp någon imorgon tror jag! :D
-
För trött för att skriva, kan ju säga att det här var en grym dag i alla fall! Massa fullisar på bussen hem, men det får man leva med! Gonatt älsklingar! <3

Om du vaknar med ett stående problem...

... Ta tag i saken, dra några snabba slutsatser och ni har lösningen i handen!
-
Vackert? Indeed it is! :3
Har varit en rätt chill dag i skolan idag! Började klockan tio och slutade tjugo i fem, men vafan det är ju askul ändå!
På idrotten gick Kisse, Sofia, Alexander och jag till Lindälv och tillbaka eftersom vi inte hade kläder med oss. Satan i helvete va varmt det var med jeans. Trodde jag skulle dö! Pallade päron på vägen också, busig som jag är (a)
Sen gick jag till banken och hämtade ut mitt ID kort. Fan va sexig jag är på kortet asså, bah RAWWR!
-
Pizza till middag, känner mig som en uppblåst fisk nu! Och imorgon ska jag tjocka mig ännu mer eftersom jag ska vara med gulleEmma! <3 Kan ju bara säga att vi är bäst? Tyyyyyp på riktigt? Bah så ni vet.
-
Ska kolla på någon film nu, sen lägger jag mig! Upp tidigt imorgon ni vet... Puss! <3

In school

Jag sitter i skolan och snörvlar. Har egentligen engelska, men pallar bara inte att jobba just nu! Mycket roligare att sitta här och ta det lugnt!
Jag och Emma ska dra till henne eller mig imorgon efter skolan och typ... Flumma :3 Vi ska baka cupcakes också eftersom vår lärare i kemi typ lockade oss till det, hahah! Vi ska leta upp några bra recept och typ prova oss fram. I vilket fall som helst kommer det bli skitroligt!
-
Inget mer att rapportera! Ska titta på film nu :3 hejdå! <3

RSS 2.0