Parrrty hard

Tonight we gonna live! Yolo and fish haha ❤ nämen ärligt. Hoppas alla har en underbar fredag kväll!! Peace!



Recept Kycklingschnizel!

Okej, jag lägger upp det här ändå, bara för att!

Till detta behövs (för 4 pers):
• 4 kycklingfiléer, stora
• 2 ägg
• mjöl
• ströbröd
• salt
• svartpeppar
• valfri ost
• rökt skinka
• smör att steka i


Börja med att dela kycklingen så att de blir hälften så tjocka. Vispa äggen och häll upp på en tallrik. Häll upp mjölet respektive ströbrödet i likadana tallrikar och krydda sedan mjölet med salt och peppar efter behag.

Lägg en skiva ost och skinka emellan kycklinghalvorna, och doppa sedan hela "mackan" i mjölet tills den är helt täckt. Lägg den sedan i tallriken med ägg tills den även denna gången är täckt och avsluta sedan med samma procedur med ströbrödet.

Kom ihåg att doppa kycklingen i ströbrödet precis innan den läggs i stekpannan, annars kan det bli segt och kletigt.

Häll rikligt med smör i en varm stekpanna och stek sedan tills genomstekt. Servera med valfritt tillbehör.


Till min schnizel hade jag bara en mangosallad gjord på kruksallat, kidneybönor, en hel mango och gurka och kryddade med olivolja, balsamvinäger, salt och peppar!

Hoppas det smakar ❤



Fastedagen

hej och godmorgon alla fina, underbara människor. Idag gör jag något extremt jobbigt haha, jag ska fasta! Än  så länge har det gått bra, jag dricker te och försöker lägga tankarna på annat. Och don't paniC, detta är bara periodisk fasta, jag har koll på vad jag håller på med! :3 skulle aldrig ge upp mat haha...!
 
sitter i min lilla lägenhet och pluggar fysik nu i alla fall, jobbigt på tom mage men vad gör man! Lysnar på musik också, tänkte gå och träna ikväll också för att få kroppen igång lite! Så skönt att gymmet bara ligger tio minuters gångväg hemifrån, perfekt även för mitt lata as haha! Ikväll ska jag också bjuda min man på kycklingschnizel med stekt potatis och fetaostsallad! Älskar att laga mat, och tro mig. Detta är to die for. kanske lägger upp ett recept sen eller något, för detta är billigt och för jävla gott! 
 
 
Jag får ta och plugga vidare nu, kanske tar en paus för att måla lite, glömma hungern! Och fan vad jag stör mig på  att skriva på iPaden. Den ändrar alla ord skriver typ, blir galen. GaAAAAH. 
 
hihihi i aDalhalla, (se? Vafan hände där? I ALLA FALL ska det stå) jag hoppas ni alla får en underbar dag! Puss och kram! 
 
 
Hahaha hittade denna bilden, hur sexig är inte den liksom? Min heta man!! <3
 
 

När man inte orkar

Usch jag har städat hela morgonen och ligger i sängen nu och vilar ut. Fick en allergisk reaktion när jag städade ut en garderob på kläder, och nu ser jag ut som jag gråtit tre dagar i sträck pga snuvan och de rinnande ögonen som kom på köpet. Så ah, här ligger jag. 

Jag ska ut och äta med Rasmus, pappa och hans tjej ikväll. Kommer bli jättetrevligt, även om jag just nu mer känner för att äta glass hela dagen och titta på film. Nä, damm är inget för mig. 


Ibland drömmer jag mig tillbaka till det varma vattnet och brännan på mina ben. 



 

Kärlek

Ville bara kika in och säga att jag älskar min Rasmus! Livet är verkligen underbart ibland, och även när jag saknar honom så vet jag att han alltid är nära. Perfektion, den killen!!


Dessutom: en vecka nu ensam i lägenheten, perfffffekt! Imorgon ska jag upp fyra på morgonen för att köra mamma och Kent till Landvetter så de kan åka på semester, därefter har jag bil och eget boende en vecka, haha. Bortskämt värre ;)


Ha en mysig kväll❤


Bild från solnedgång i Stenvik med Rasmus för några veckor sedan. Så vackert!!



Photobomb: brännheta bilder

Jag lovar, allt är roligare när man inte vill plugga. Heta bilder nedanför, proceed with caution!!!


 

Fysik nej tack

Idag började min fysikkurs, och haha jag är redan trött på den. Har suttit hela morgonen och bara räknat, räknat räknat, läst, skrivit och räknat ännu mer. Just nu vill jag bara mysa ner mig i soffan med min älskling, en kopp te och nyaste avsnittet av Dexter, men det får vänta. 


Vad händer i veckan då? Inget speciellt, ska plugga. Och plugga lite till. Ska dock iväg och träna ikväll, få tankarna på annat håll än fysiken! Nästa vecka bor jag ensam hemma i lägenheten så då kanske jag kan få lite mer gjort! Jag har räknat lite på det där med plugget, och jag behöver läsa ett halvt kapitel per dag för att hinna med mitt tidsschema. På söndag ska första uppgiften in, och även om jag har gott om tid känns det stressigt! Får lösa det på något sätt, hehe...

Hoppas skolan blir kul nu för alla ni som också börjar på nya skolor, kurser, linjer och år! Hard work work! 


Har jag ändrats något på tre år? Ja och nej? Mitt face är detsamma i alla fall, kan inte vara seriös för en enda sekund. Var smalare dock, får gå tillbaka till det! Tack och lov för gymkort <3 

 

Träning träning TRÄNING

Måndag kväll. Livet flyter på långsamt men säkert. Känner mig starkare och friskare för varje dag. Förkylningen har släppt, mina nya träningskläder används flitigt och jag har en så grov träningsvärk i rumpan och benen. Men det är så skönt ändå, pusha mig själv!

Imorgon ska jag träna MRL pass på gymmet, dvs kondition och styrka. Känns så jävla bra, så otroligt rätt! Äter inga kolhydrater, inget socker, ingen alkohol och inget snacks! Grönsaker, kött, bönor och annat gott ersätter istället (äter ju klart snacks, men nötter och grönsaker med dipp istället i så fall!) , och visst det är jobbigt i början, men jag mår faktiskt bra av det. Jag känner mig piggare! Och att ha en träningspartner är så härligt, vi pushar varandra till våra maximum ❤


Haha ni vill väl inte höra om mina träningsvanor, men jag ville bara dela med mig! Bästa beslutet jag någonsin gjort, och detta går jag in helhjärtat för!

Jag hoppas ni har en underbar kväll, en underbar vecka, ett underbart liv!! ❤


Godaste mellanmålet jag någonsin gjort... Sallad med honung, soltorkade tomater och getost. LOTS of love!!!


Having the time of my life

Så. Jag kom hem för en vecka sedan från Kemer och Turkiet!
Herregud vilken underbar resa, en sån otrolig hetta, ett sånt fantastiskt boende! Det var 47 grader i skuggan varje dag, solen stekte verkligen så fort man klev utanför hotellet eller ur det varma havet. Helt galet vad varmt det var, vi kunde inte ens gå till marknaden en dag för att solen stekte på som fan. Ändå går de som bor där nere runt i vanliga jeans medan jag tampades med endast en tunn klänning och ändå svettades som aldrig förr? Like what?

Älskade verkligen varje sekund ändå, njöt av all sol jag kunde få, proppade mig full med D-vitamin och 650 bilder på kameran haha. Maten var fantastisk, en sån kulturkrock! Ingen fläsk serverades alls, jag smakade min första riktiga kebab (och auberginekebab, gud den var out of this world!!!), åt en massa konstiga saker, moussaka, smördeg med ost inlindat, majskyckling stekt i underbara kryddor, och efterrätterna flödade! Helt insane skillnad från de matvanor vi har här hemma i Sverige. 
Det gick ju runt någon magsjuka i Turkiet samtidigt som vi var där, men detta märkte vi inget av alls (min kusin som var där en vecka innan låg dock på hotellrummet 4 dagar pga detta...)!! Vi hade tur! 

Och åh, på vårt hotell bodde det typ 90% ryssar haha. Verkligen invasion, vi var kanske tre svenska familjer där, en norsk och en engelsk? De drack som galningar också, när vi skulle gå ner till havet en morgon satt det några killar i baren vid poolen helt dyngraka efter att ha druckit hela natten! Tro fan att de vinglade till sina rum sedan och åkte på en redig baksmälla? ;) 


Men det är ändå härligt att vara hemma igen. Jag har spenderat så mycket tid med Rasmus (som jag för övrigt var ihop med i 16 månader igår!), blivit antagen till min fysikkurs och livet faller verkligen på plats! Jag älskar allt!! Grattis i efterskott också till min bästa vän som fyllde 19 igår! Love you Melanie!

Ha en jävligt härlig dag! 


 

RSS 2.0