Idag: Sverige. Imorgon: Turkiet!

Imorgon gäller det, jag ska äntligen besöka turklandet! Har så mycket som måste göras innan, packa allt (inte börjat hehe), tvätta kläder, städa så att det ser någorlunda sådär okej ut när jag kommer hem igen. Jag är så exalterad att äntligen få åka iväg att jag nästan spricker hehe!


Men kommer sakna min älskling något så in i helvete. Alla mina vänner med såklart men Rasmus mest. Usch mah! :(

Hoppas ni alla får en fantastiskt solig söndagseftermiddag! Uppstigning halv fyra inatt, planet går sju. Kul och så ja. Ha det extremt jävla bra här hemma!! ❤


Bye bye bästa vänner, älskling och den svenska kusten. Ses om en vecka :3


Vuxenliveeeet

Hej alla goa och glaaaaaada! 

Idag körde jag mamma och Kent till Landvetter för deras resa till Holland och Junior OS! Min styvbror har kommit med i svenska landslaget i handboll, så de är där nere och ska heja honom till svenskt guld! Extremt duktig kille :). Medan de roar sig i utlandet har jag lägenheten i stan helt för mig själv och min andra hälft tills fredag. Otroligt skönt, vara ensamma lite, njuta av vuxenlivet :3 verkligen en helt perfekt vecka innan jag själv drar till utlandet! Tagga på, en vecka kvar bara! 


Jag hoppas ni alla får en lika fantastisk helg/början på veckan som jag har! Puss och kram! 


Ibland blir det såhär. Speciellt om man är inne på datorn och alla selfies bara kommer av sig själva haha. Enjoy my fucky face :D 

 
 
 

TURKLANDET

Idag bokade pappa en resa till Turkiet! Om 12 dagar åker jag iväg till 33 grader, sol och kristallklart vatten! Gud jag längtar asså, nästan 10 år sedan jag var utomlands, låg på stranden, kände brännan och bara lapade sol!

Ska sååå hänga på gymmet non stop dessa dagar som är kvar nu haha.


Anyways, ha en fantastisk dag! ❤

Min älskling och jag igår. Så härligt väder, åt frusen yoghurt och jordgubbar, solade, spelade spel, hade vattenkrig, haha bästa tiden i mitt liv är med min man❤


Sting ❤

Ikväll ska jag och Rasmus på Sting när han uppträder på Liseberg! Kan ju bara hålla tummarna för att han spelar våran låt hihi. Lite halvtaskigt väder, men kan inte klaga alls, för varmt är det och på heaven23 är det alltid varmt och gott på hihi!

Hoppas alla får en fantastisk kväll!! ❤



I'm the beast

Är påväg till gymmet nu, höga mål idag, två timmar och jävlar vad jag ska svettas. Summertime is my time!! Älskar livet verkligen, kanske går ut på promenad ikväll om vädret tillåter med Rasmus också hehe.

Get out and move, it's freaking summer!


RSS 2.0