Mot Kungsbacka

Påväg till stan för att se på The Dark Knight Rises med Rasmus<3 önskar er alla en underbar kväll och natt!!


Sommarregn

Från strålande solsken till regn lika kraftfullt som en dusch. Från varma sydvindar till iskalla nordvindar. Från torrt till vått. Vill ha sommaren tillbaka. Spontanresa till Grekland, någon? 

Heeej! :D

Ah, vädret är ju som det är! Suger så hårt. Men jag ska göra det bästa utav situationen! Båda mina föräldrar och min syster är borta hela eftermiddagen och kvällen, så jag ska ladda upp med dröser av snacks och mysmys, sätta mig till rätta i en varm filt, öppna en kall burk cider och sätta på Grey's Anatomy. Behöver verkligen det, bara lite tid för mig själv, göra vad jag vill och hur jag vill det. Hade så gärna velat ha min prins med mig, men bussarna går inte från där han bor idag. :(


Ha det i alla fall så mysigt i regnet! Och vet du Rasmus? Jag älskar dig <3


En sommarbild dagen till ära! Saknar den där varma känslan mot kroppen redan... 


Solar!

Man måste bara älska när det är fint väder!!:D ska ligga ute en timme till. Sen ska jag göra mig iordning för att åka in till stan:) kommer avsluta kvällen med att ha myskväll med min man hihi:) Hoppas ni får en fortsatt underbar dag! Sexigt värre;)


Poet hej?

I want to live my life,
I want to be free.
I want to do this without a strife,
I want to be able to shape my own destiny.

Every day, i cry to you, 
that I can't deal with those thoughts no more.
I pray to God that you'll understand it's true,
that you'll forever be the one I adore. 

I love you more than you'll ever understand,
it's deep in my heart you see,
that the love I have for you will forever expand,
and you'll always belong to me.

So baby, have no disbelief or fear,
and you'll finally be able to feel,
that you are the only one i keep very near,
that the feelings for you are real.

- Felicia Schroeder 

Pluggar på lovet?

In to the deed!! Sitter vid mitt kära skrivbord och jobbar på en uppsats som ska in lagom till att skolan börjar igen (vissa kurser går över läsår, ni vet (och lite specialgrejer)) och ah, det funkar! Har skrivit en halv sida hittils, rätt bra ändå för att bara ha jobbat en kvart, me gusta gustaa! 

Imorgon ska jag ta tag i jobbgrejer! Skriva CV, personliga brev hit och dit (min man ska hjälpa mig. Hur awesome är han inte?), och sen bara söka överallt typ. Nu ska jag ha jobb i höst. Det blir alltså: två jobb (har ju Tigers nästa termin med, plus en nybörjargrupp, dvs två dagar..) och något annat. Sen skolan på det... Jag ska dock spara varenda öre som jag får in på mina pengar (förutom studiebidraget!), och sen när jag har råd: flytta! Nästa vår ska jag ju dessutom söka in till polisen så måste börja träna som ett as i höst, eller redan nu? Vi snackar stenhård diet och typ löprundan om jag ska få godkänt på de fystesterna. För haha som jag är nu så kommer jag aldrig in! Tack och lov att jag har taekwon-don med, får ju lite gratis där. Kom på att jag ska ha körkort med... Aaaah det är mycket nu asså.


Det var då fan vad man kan babbla på om en jävla massa skit. Nu vet ni mina planer för i år, haha! Om några år ska jag försöka komma med i landslaget och tävla i SM också, haha det är mycket nu. Men man lever ju bara en gång för fan. I vilket fall som helst så pratade jag precis med min kära vän Carl, also known as Kähris, jag ska ner till honom i Båstad om två veckor (troligen) och bo där två eller tre nätter! Fuck värt!! Varken pratat eller sett honom på en månad, we need to patch things up! Och hallå, det är liksom Båstad. Fina stränder och härlig miljö liksom! Mysigt ställe att vandra runt på i tre timmar med flip flops så man får sår mellan tårna, aaah skönt det där :D förhoppningsvis är vädret inte som förra året, regn och åska alla tre dagar. Härligt.

Hahah fuck me vad långt jag skrev. Deal with it. Godnatt folket! :D 

Yeah.


The Shift

Jag saknar en nära vän till mig, hoppas verkligen jag får se honom snart igen. Kind of need it.

Annars då? Ligger i en välbekant säng i fjärran land. Har ingenting för mig. Ska sätta på en film eller något tror jag. Låter som en bra idé. Fryser gör jag också, ett helvete det där. Aja, hejdå.

Rush

Dat feeling när man ligger i sängen en härligt regnig morgon och lyssnar på kärlekslåtar. Och liksom bara rullar in sig som en tortillawrap i sitt täcke och drömmer sig bort lite sådär casual. Me gusta. 

God morgon! Underbar dag idag va? Regnet bara öser ner, det finns absolut inget vettigt man kan göra, wohoo! Förkylningen är i alla fall bättre, jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att min kära mamma släpper iväg mig utanför huset idag. Så jag kan åka till Anneberg. Och sova med Rasmus. Bara ligga där liksom och inte vira mig själv som en tortillawrap. Jag får se vad hon säger när jag pratar med henne sen. 


Btw så ska jag på bio nästa fredag! Inte vilken som helst, utan Abraham Lincoln: Vampire Slayer! Så värt! Dessutom ska jag se The Dark Knight Rises med Rasmus så fort den har premiär. I'm, like, so excited! 

Har inget vettigt att skriva. Kollade igenom mina gamla inlägg igår och imorse. Fan vad totalt mentalt efterbliven jag lät för två år sen, till och med för bara ett år sen. För i helvete, skäms ju. Hejdå. 

Arkivbild från den 12 mars 2012. 


Gnistrande ögon under en stjärnklar himmel

Det vill jag göra någon gång. Gå på en konsert med Kent. Bara för att jag kan. Sen vill jag ju se Muse också! Herregud, jag surfade in på Live Nation imorse. Det finns fucking biljetter kvar till deras spelning i Ericsson Globe i december! Jag bara MÅSTE GÅ. Om någon vill gå med mig? Jag har liksom råd att köpa de, men så måste jag ta ledigt från skolan igen och mina föräldrar kommer slå mig rätt i halsen! Men om någon snäll underbar själ vill gå med mig så skulle jag typ uppskatta det åta helvete!! MUSE! <33


Hej förresten! Vandrade runt i mina fantankar där, haha men det får man göra! Jag har haft en rätt slapp dag, händer inte så mycket när man är sjuk. Jag mår dock bättre idag, har nästan inte ont i halsen alls, mina mandlar har krympit tillbaka till näst intill normal storlek och jag kan nätt och jämt andas med näsan när jag sprutat in ett halvt kilo nässpray! Är påväg åt rätt håll i alla fall, tummen upp för den! Saknar att vara med min älskling och mina vänner! När man får mms från sina bästisar om hur underbart det varit på dagen så blir man än mer abstinent! 

Fick träffat Rasmus en liten stund idag trots min sjukdom :) det var underbart, bara få krama om honom, se hans vackra leende! Jag mår som bäst när jag är med honom, känns som att jag blir friskare fortare! Me gusta<3 

Nu ska jag i alla fall kurva in mig i mitt täcke och se på någon mysig film! Ha en underbar kväll<3 


Såhär såg jag ut för ett år sen. Ser... Likadan ut? Nästan? Något är olikt men kan inte sätta fingret på vad..!



Tre månader med världens finaste!

Rasmus Eliasson, jag älskar dig! 

Okej, så det är nu jag ska bli, like, superromantisk! Tro mig, om jag kunde så skulle jag skriva värsta romanen för att försöka förklara alla känslor jag har för den killen, men det går ju inte. För liksom, vem skulle orka läsa den? 


Älskling, de här tre månaderna med dig har utan tvekan varit de bästa i mitt arton år långa liv! Imorgon är dagen som vi för fyra månader sen träffades för första gången. Och damn, den turen säger jag bara. Vilken otrolig slump. Att sätta sig där på pressbyrån på kvällen, plocka upp sminket för att bättra på utsidan för första utekvällen och helt plötsligt höra, på andra sidan Johanna, en röst som frågar mig vad kletet jag lägger på ansiktet är för något. Sen tittar ett huvud fram framför henne. Jag skrattar till lite, vet inte vad jag ska svara. Sen av bara farten blev ju allt som det blev. Tittar tillbaka på den kvällen och ler världens bredaste leende. Mina läppar typ trillar av ansiktet! 

I alla fall, the basic shit: Du är det finaste jag har, det bästa som hänt mig, den underbaraste killen på planeten, min älskade Rasmus! :D Jag älskar dig över allt! <3 

Hihihi sådär, nu ska jag fortsätta snörvla i min ensamhet och dagdrömma om dejten vi skulle haft ikväll. Puss på er! :D 


This is love! <3 


Sjuke jävel

Trött. Sjuk. Saknar min älskling. Ska ligga i min säng hela kvällen och önska att han var här<33 Tre månader med honom imorgon, har aldrig varit lyckligare!!<3 skriver mer imorgon, ska fortsätta kolla på min film nu. Digga iPhone, skriva inlägg på mobilen hihi!!


Regnoväder?

Why oh why?

Jag ska ta det dåliga vädret till nytta och sätta mig framför datorn ett tag! Photoshop ska öppnas och en ny bild ska skapas. Sen måste jag trots min ovilja ut i denna storm för att bege mig till Kungsbacka och min underbara älskling! Nä nu jävlar vad det regnar! I alla fall, ciao :3






RSS 2.0