Hot Tamale, hot hot tamale

Uuuh. Jag är proppmätt. Varit vrålhungrig i två timmar, fick middag kvart i nio. Åh så gott... 

Jag ska ta och lägga mig med min fysikbok nu. Plugga litegrann sådär. Ska ta mig tidigt till skolan imorgon också. Fuck sovmorgonen, jag ska plugga. Det vill säga: Jag kommer vara i skolan i nio timmar imorgon. För att komma hem, äta en macka, byta om, åka till träningen och komma hem igen två timmar senare. Wow. Mina torsdagar är helt sjuka. 


Jag hatar prov </3 Nu ska jag plugga, älskar ereeeerererrerrerrrrrrrrrr!

HUGS AND KISSES

Idag är jag på bra humör! Det känns liksom bara allmänt... bra! Sovmorgon, träffade bästis på bussen OCH slutade tidigt! Kan inte bli bättre!! 

Om en timma åker jag och tränar småbarnen, efter det blir det en kalldusch uppe i mitt badrum och sen plugga tills ögonen blöder! Kanske lika bra, jag vill faktiskt klara de här proven! Och jag ska se till att få VG på kursprovet. Det är faktiskt svårt, okej? Fysik är inte min starka gren! Eller matte. Eller kemi. Eller biologi. Okej, biologi klarar jag, men resten av naturämnena, INTE ALLS. En kompis till mig ska gå om ettan nu. Byta linje totalt, personen orkar inte plugga utan motivation! Förstår det iofs, jag orkar egentligen inte heller! Men jag är ju halvvägs igenom det här nu, och att lämna klassen och gå ett TILL år i skolan, det är inget som lockar mig alls! Så jag gör mitt bästa!! 


Wooh, skrev mycket om skolan där~ Ska lata mig lite nu innan jag drar på mig dräkten och ger mig ut i jungeln med tigrarna! Älskar er! <3

Hööö, mina ögon är väldigt blå på den här bilden :3


HÄRSKARE ÖVER VÄRLDEN, MOHAHAHA

Ungefär så pratar Jonathan och jag nu! Vi föreställer oss hur vår värld skulle se ut om han och jag var härskare över allt! Vårt hus skulle vara hela Europa och alla skulle vara våra slavar! Tycker det låter som en bra idé, vi har något på gång här! <3


Och plugget. Det går inte så bra. Jag orkar inte göra uppgiften ALLS XD Så jag ligger och chattar istället. Mycket bättre om du frågar mig! 

Ska kanske kolla på film senare! Om jag orkar. Och hinner. Ska göra en uppgift faktiskt. Eller en del av en. Inte den som ska in ikväll dock utan den som skulle in i förrgår!! Asså min framförhållning är på topp... Eller? Sovmorgon imorgon i alla fall!!
Ska dra tillbaka uppmärksamheten till bästis nu, hejdå! <3

ANTIDOTE

HeeEEEEEeeeEEeeEEEj. <3

Jag har precis kommit hem! Det var mysiga två timmar hos mormor, vi tittade på gamla kort, drack julmust och åt lussebullar! Synd att jag inte hinner vara där oftare nu för tiden... Vill så gärna, det är liksom där jag vill vara när jag är stressad! Men mysigt var det iaf! På tal om lussebullar, Johanna och jag ska baka det på fredag, wiiieh! Känner att jag sagt det många gånger nu, men jag är så sugen på lussebulls-deg. Så det så. Älskar hur det sväller i magen efteråt! Hahahah... Jag är konstig.


Sååå. Nu ska jag sätta mig fram till midnatt och jobba med ett arbete som ska in. Som jag trodde skulle in på söndag. Som jag därför inte börjat med. FML. Musik får vara min underhållning! Eller något... 
Pwah. Hejdå! <3

Where'd you go?

Hääääääääi. Sitter i ett grupprum med Fia. Vårt fokus ligger inte riktigt där det ska då vi har ett arbete som ska in ikväll. Hon har skrivit lite på det, jag har inte ens börjat. Fan jag trodde det skulle in på söndag så jag trodde jag hade tid! Men NOOOOOOOOOH, inte det. Kul! 

På fredag ska jag träffa Johanna! Dissar en viss människa, vågar inte träffa honom än! Hahahah... Så ah, vi ska typ julbaka och äta majs-ananas-salsa (classic). Kommer bli awesome! 


... Jag har glömt mina glasögon hemma idag. Jättekul att vara halvblind tycker jag. Eller? Får se om jag hittar till mormor med min dåliga syn!
Jaja, puss på er! <3

Godnatt!

Ligger i min sköna säng nu! Ska stänga av datorn och lägga mig och läsa en stund innan jag släcker för natten! Har spenderat kvällen med att titta på Batman Begins, så sjukt bra film! Ska se den tredje och sista filmen när den kommer ut på bio i maj nästa år!  WIIIIIIIEH! <3

I alla fall, hem till Moshi imorgon (kallade mormor för det när jag var liten :D<3), bjuda på lussebullar! Annars får jag väl plugga inför alla prov! Gonatt på er, älskar eeeer! <3

Hihi stooooor poster...



Londonprat och äckliga mackor med dill

Heeeej. Har precis kommit hem från Kungsbacka! Varit med Alexandra och Johanna, fy jävlar vad vi skrattade. Typ hela tiden. Folk tittade på oss som om vi vore dumma i huvudet! Men roligt var det, vi pratade om typ London och varför Alle och jag inte ska sova i samma rum när vi är där!! Längtar typ jättemycket, att kunna få åka ut och resa för första gången utan vuxna! Kunna leva livet utan att en enda jävla människa säger till mig vad jag får och inte får göra! SÅ DET SÅ! <3


Ikväll ska jag nog plugga. Eller? Jag vet inte, jag vill titta på film. Typ Batman Begins. Det blir bra. Ska även komma på en ursäkt till att inte träffa en viss person i helgen... Jag löser det på något sätt. 

Ska göra något icke-vettigt nu! Ska överraska mormor imorgon med nybakta lussebullar och julmust! Visst är jag världens bästa barnbarn?! <3
Älskar er!

Ägd.

Hahaha din sluge jävel. You going down.

Can you hear me now?

Gomorron. Sitter i ett grupprum med Mellie, vi "skolkar" lite från fysiken, det är såååå tråkigt och jobbigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vi har biologi snart, det funkar väl rätt bra skulle jag säga! 

Idag ska jag plugga. Plugga plugga plugga. Plugga lite till. Jag har två prov på torsdag och en inlämning att göra klart. Och ännu en inlämning som ska in på söndag. Jag förstår inte varför jag går natur. Helvete. 


Aja, ska fortsätta med mitt nu! På onsdag ska jag träffa damerna och prata om London! Puss på er! <3

I GOT A SAFETY TORCH!!!!

Hothothothothothothothothot<3

Well excuuuuuuuuuuuuuuuse me, men den här mannen är faktiskt extremt snygg! 




Hahahah damp. Toby är cp snygg på den här bilden >_> Usch jag börjar nästan fnissa! HIhihi <3
Jag försöker plugga! Det går inte så bra, vilket ni kanske märker! Om jag inte hinner klart kör jag på en liten vit lögn, det skadar inte eller? Eller..? (a) 

Ha en fortsatt blåsig kväll, love u! <3

JAG KLARADE DET!!!

JAG HAR KLARAT MIN GRADERING!! JAG ÄR NU OFFICIELLT EN 5 KUP I TAEKWON-DO!!!!

... Dock var det inte mysigt när min co-tränare kom fram till mig efteråt och påpekade att nästa gradering är en av de svåraste man kan göra. Wow, nu är jag fan asnervös... Men det är ett halvår kvar, bara att börja springa, plugga och allt det där!! 


Något annat jag stör mig på är vinden! Det känns som huset ska flyga bort! :o Och jag måste plugga hela kvällen! Uschiiia mig då! Ska göra något vettigt nu, ÄLSKAR EEEEEEER! <3

Om två timmar är det dags...!

Åker snart iväg! Hem till mormor en liten sväng. TV4 har sagt att man ska hålla sig inomhus idag på grund av stormen (Birgit eller något hette den tror jag?), men det hindrar inte mig! Jag SKA ha mitt bälte! Träd kommer falla och en massa sånt, jag må dö, jag må leva. Jag ska oavsett vilket HA mitt bälte!! 

Cheer me on! I LOVE you! <3

Jaja. Ignorera finnen jag har i pannan, livet blir lite bättre för mig då. 




Taekwon-do gradering!! ZOMG NERVOSITETEN

Idag gäller det, gubbar! Idag tar jag mitt grönblåa bälte! Nu sätter nervositeten i på riktigt! Usch jag kommer dö! Graderingen börjar kvart i fem och håller på till halv sex, hoppas ni håller tummarna för mig! 

Fram tills dess ska jag plugga så jag slipper sitta ikväll efter jag kommit hem och göra det. Har ett arbete som ska in ikväll, så varför inte göra klart det nu?! :D Meeeeeen så håller jag ju på att fixa två filmer till datorn... Så jag lär ju bli distraherad... 


Men anyways! Pluuuugg nu (a) Älskar er över allt, hoppas jag ser några av er på Nygårdsskolan ikväll (a) <3

Blank

I'd go to the end of the earth for you, to make you feel my love

Jag är en duktig naturelev för en gångs skull. Jag må skriva extremt mycket på bloggen idag, men jag är så översocial att vad som helst duger. Men om man sitter med en engelskainlämning på en lördagkväll är man in serious shit. 

Imorgon ska jag be Mellie ta massa foton, lägger upp det som duger! Men om ett dygn är jag 5 KUP... Äntligen. Två och ett halvt år kvar innan jag är svartbältare. Underbart. 
Nu ska jag i alla fall fortsätta med mitt plugg, lyssna på Adele och smsa med bästis och Oskar. PUSS

Her life's a paradise

Wauuwwwww. Jag är så GLAD för Mellie <3 Asså usch jag typ dör! Eller njä inte så, men ååååh jag är så glad för hennes skull!! <333 

Det är kallt! På riktigt! Fyfan! Jag är typ jättetrött, det blev ingenting med mormor ikväll! Men jag ska åka hem till henne en stund på tisdag innan jag åker till bästis hade jag tänkt mig! Så får hon lite sällskap! 


Känslan man får när en tjej bjudit med sin kille på en tjejresa... Och nu är hon piiihihihiiissed! Hon lär inte följa med i den här takten! Kanske lika bra, hon är ändå bara 16. Tjejerna och jag ska träffas på måndag efter skolan och diskutera hur vi vill göra med resan, vad vi ska göra där och så vidare! Det kommer bli jättebra! Känner liksom hur alla mina pengar bara rinner iväg... </3 Plus presenten jag måste köpa till bästis. Damn i helvete det kommer bli dyrt det här. 

Och på tal om inget så vet jag inte vad jag vill göra på nyår. Jag är bortbjuden till två olika. På det ena stället: sprit som fan. På det andra stället: gänget. Jag vet inte hur jag ska göra. Det är långt kvar tills dess, jag kommer väl på något!!! 
Ska försöka värma mig lite nu, puss!! <3

Bestisarnas kväll!

Ååååh... Jag har precis kommit hem. Tagit en skön dusch och ligger nu utslagen i min säng. Det är SÅÅÅÅ skönt att vara hemma efter att ha varit hos bästis och sovit över med honom för första gången på EXAKT ett år! Scaaary. I alla fall: 

Jag hade det jättekul igår! Även om jag hade de 2.5 tråkigaste timmarna i mitt liv när bästis gjorde en viss sak! Kan inte säga än, det är en överraskning så att säga!! Men efter det så överraskade han och jag min lillasyster på sjukhuset! De verkade bli glada över besöket, höhö! Där en liten stund för att sen åka hem till honom ~ Vi låg och kollade på film. Eller ah, en halv film. Sen började jag må illa, fick typ jätteont i magen bara sådär! Tack och lov så gick det bort efter ungefär en halvtimma! Men jag är ändå jättetrött idag! (Kan ha och göra med att jag graderar mig imorgon och är nervös som FAN?!) Men det var jätteeeeekul där iaf ~ <3

Och btw. Bästis är allvarligt typ magisk. Vägde mig när jag kom hem: Har gått ner TRE kilo. Fattar ni? Tre mjölkpaket!!! FUCK YEAH! Iofs så åt jag nästan inget igår... Inte ens middag! Men ändå, underbart! <3

Långt och tråkigt inlägg! Jag är också för trött för att tänka! ... Och min dator har gått sönder. Den laddar inte upp batteriet. Allvarligt. Fuck.
Ska göra något vettigt nu, baaaiiii <33

PARTY AND PARTY AND YEAH!

It's friday, friday, gotta get down on friday! Everybody's looking forward to the weekend!!

Hahah jag kan bara inte låta bli att tänka på den låten, oavsett hur kass den är! Men idag är det fredag! Chill dag, har religion nu! Bara en lektion efter denna och sen åker jag in till Göteborg med bästis! Sen åker vi hem till honom och har en myskväll! 

GLAD TJEJ är jag! Allting känns bra, jag kan allt inför graderingen och ska träffa två underbara människor i helgen! Dessutom vill en viss kille att vi ska träffas nästa vecka, kommer bli kul! Älskar att träffa nytt folk! 

Ska gå nu, puss hej! <33

Graderingsträning!

Tjaaaao <3 Kom precis hem från en JOBBIG graderingsträning! Eller ah, inte sådär super uttröttande på det sättet så, men jobbigt med tanke på att det man gjorde idag är det som kommer på graderingen på söndag! Oh mah GOD! Jag börjar bli väldigt nervös nu, magen knyter sig! Men som tur är så har jag Mellie med mig, hon lugnar säkert ner mig <3 Fattar ni? Jag blir grön-blå-bältad? 5 KUP... Otroligt, om 2.5 år är jag svartbältare!!! NI MÅSTE KOMMA OCH TITTA NÄR JAG BLIR DET, LOVA!! <3


Sitter i soffan nu. Pappa lagar middag till mig och honom. Claudia och mamma sover på sjukhuset inatt, så det är lugnt hemma! Men saknar de ändå, det är tomt hemma när det väl gäller liksom. Och hon har så ont nu, usch tycker faktiskt synd om henne på riktigt... Krya syster <3

Ska vara social med pappa nu, hejdå! <3

Jag är bättre än detta.

Jag är ingens docka, ingen marionett man kan rycka i. 


Ikväll ska jag hälsa på syrran på sjukhuset! Ska ta med en såndär napp som man kan köpa på Liseberg till henne, den blir hon nog glad över! Träning efter det, kanske till och med hinner till tigrarna? Tror inte det, men man kan ju försöka.
Och åååh, ska vara med bästis imorgon. Usch vad jag längtar! Fast samtidigt så vill jag inte att det ska bli helg, ett steg närmre min gradering! Kommer typ sitta och plugga teori hela lördagen och öva så mycket på mina mönster att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!! FUUUUUUU.

PUSS PÅ ER <333

Och det är nu jag tar livet av mig.

FML. Jag vill bara dö.

Kväll med min syster

Hela kvällen ska jag spendera med att vara med min lillasyster. Något som inte händer ofta. Men imorgon ska hon in på operation, hon kommer inte hem igen förrän på lördagen. Don't worry, det är inget allvarligt, hon ska operera en missbildning i foten som gör att hon får ont när hon går. Men de håller ändå kvar henne på sjukhuset i två dygn då den sortens operation inte utförs väldigt ofta. Så nu ska jag vara snäll. Faktiskt, på riktigt. 

Imorgon: LÅNG DAG. Åker in till skolan tidigt har jag bestämt mig för, tänker sitta och plugga fysik och matte, duktig som jag är. Sen slutar jag 16.40 då pappa hämtar mig för att åka in till sjukhuset och hälsa på syster min. Direkt till träningen efter det och sen hem för att sova. Usch det kommer bli jobbigt att hålla sig vaken...


Nu ska jag gå ner igen! Men allvarligt, jag är i en Hans Zimmer period. Hans musik, åh jag älskar den så mycket. Fan vad jag älskar den, alla känslor som finns inuti bara kommer fram i en total våg. Så skönt det är ändå... 
NÄ NU SKA JAG FAKTISKT GÅ! HEJDÅ ÄLSKLINGAR, JAG ÄLSKAR ER ÖVER ALLT PÅ HELA JORDEN <33

Onsdag 23e November

Gomorron! Jag är en duktig liten elev och är i skolan en timma för tidigt! Sitter och tjötar med Kisse. Awesome. Har bara två lektioner idag också så det är chill! 

Hö, har inget speciellt att säga, hejdå!

Fan vad litet öra jag har...


Skola imorgon... wooh...

Ska sova nu, jag är verkligen dödstrött. Har inte haft något jävla vettigt att göra ikväll, känt mig så jävla lat. Fan va tråkigt. Och det blev ingen skype med Jonathan heller, han var för trött.

Orkar inte skriva smiles eller något, vill bara ha sömn nu. Godnatt.

True words from the heart

You can say no,
You can say yes,
I'll just let you know,
I love you the best.


Ligger och lyssnar på Hans Zimmer just nu, hans melodi Time (klicka på länken!) från Inception är så vacker, fin, dynamisk, otrolig, helt underbar. Kvällen har gått väldigt långsamt, men har målat en svår bild i alla fall. Tog mig ungefär två timmar. Otroligt, I know. Den blev väldigt fin i alla fall.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu dock. Ligger bara här och gör ingenting liksom. Skönt på sitt eget sätt, men samtidigt väldigt uttråkande då jag är en supersocial människa. Mwah..~ jag kommer väl på något...

Jag måste btw fota lite mer och ofta! Har inga nya och bra bilder! Dessutom har jag, som den enorma jävla klant jag är, tappat bort mitt minneskort. Underbart va? I think not. Får väl önska mig ett nytt... Fuck.
Jaja, hejdå <3

Vacker utan spackel

Ligger i min säng nu. Igen. Hahahah idag har jag tillåtelse att vara lat. Och då ska man vara lat hela dagen!!

Fick precis reda på att Mellie har en kombinerad laktos-mens-magsjuka. Fan hoppas du mår bättre snart, skolan är inte densamma utan dig! <3 Vila upp dig inför nästa vecka istället <3

Weeehehehehell. Jag har ingen aning vad jag ska göra nu. Ska skypa med bästis ikväll, men det är ju några timmar kvar... Jag KAAAAAN ju alltid plugga... Men jag orkar inte, VILL inte. Skriva om plastikoperationer på engelska, woop woop. Kanske borde börja dock... Så jag får det klart och inte sitter sista kvällen och dör av stress... Jag får se. Kommer jag inte på något så kan jag göra det. Men självklart vill jag spela nintendo 64 nu så jag låter nog bli. hihihih <3

Skola imorgon! Dock sovmorgon, wiiih <3 Puss älsklingar! <33

Wauuuw.. ;__;

Ohaaai <3
Igår var jag ju som sagt på bio med Johanna. Vi såg Breaking Dawn. Och asså åh. Jag har nog aldrig gråtit på bio förut, men den här filmen var bara så romantisk, så fin, så sorglig, så... Ah underbar helt enkelt. Kände mig rätt ensam när man såg massa kyssar och kramar, romantisk smekmånad och allt det där... <3 Grät typ halva filmen ;__;

IIIII ALLA FALL! Nog om min pojkväns-abstinens! (GUD vad jag längtar tills jag gifter mig!)(tittade dessutom på ett bröllop på youtube nu, åh började nästan gråta när de sa I Do...<3). Efter bion, precis när jag skulle säga hejdå till Liljan, så ser jag att Kähris står på tåget som rullar in på stationen. Och smart som jag är så skriker jag hans namn det högsta jag kan när han går av, alla tittar på mig. Höhöhöhö jag är smaaarrrrrt. Han tog typ halva min godisburk med sig när han gick sen! Men ah, trevligt att se honom och en annan klasskamrat där! ^^ 

Idag ska jag slappa som fan! Studiedag ju! Ingen bild på mig just nu, har på mig gårdagens smink... Yeeah, fresh. 
Yaoyao, ska göra något icke-vettigt nu iaf! Älskar er!! <3

I got a hangover, uooo-oooh!

Sitter in das grupprum med Mellie nu, det är grymt! Vi snackar om allt mellan himmel och jord utom det vi borde jobba med, fuck yeahhhaa! 
När jag slutar skolan sen drar jag hem till Liljan innan vi går på bio! Vi får väl äta thai eller något, annars får jag ingen middag ikväll! Bion slutar så att jag inte kommer hem förrän kvart över 11! PALLA. 

I vilket fall som helst, baaaai loverzz! <3

Jag passar faktiskt sjukt bra i mina glasögon. For realz.


MÅNDDAAAGG MORGGOGOGNGROGNRPG

Sånt humör är jag på idag! Dagen börjar som SKIIIIT när jag kommer till skolan och ser att jag glömt nyckeln hemma :DDDDD Min fysikbok ligger i skåpet, jag är ledig imorgon, och har prov på torsdag, bah WIIIIIEH!!!! 

Sån var jag i typ en halvtimma innan jag fick låna min lärares bok fram till torsdag. Oh thank heaven, det där behövdes! 
Bio med Johanna ikväll, hell yeah! Nu ska jag i alla fall plugga, BAAAAAAAAAAAAAI <3

Såhär kände jag mig imorse! Det är btw en bild från gårdagens SM! Yaaaai <3



Lasse Brandeby, vila i frid <3

Lasse, underbara du. Så mycket skratt du gett mig, både genom tv'n och i verkligheten. Hur jag som liten alltid lekte i ditt hus, sprang runt och hittade gömställen, badade i din bubbelpool. Du goa tjocka Lasse. 

Gud vad jag kommer sakna dig. Att säga gomorron till dig när du går ut och går med Ceasar. Att se ditt sådär superkrulliga gråsprängda hår vaja i vinden. Att sjunga allsång vid midsommarstången i Basängbacken. Allt det där. 

Jag hoppas du funnit frid nu. En av Sveriges största är du, och det kommer du för all framtid vara.
Ikväll tänder jag ett ljus för dig <3



SM i taekwon-do! GRATTIIIIS <3

MAH HOMIES!! JAG ÄR HEMMA EFTER SM! 

Tre jag känner fick SM-guld samt SM-silver! Så duktiga är dem, grattis som fan till er!! <3 Min uppvisning gick också jättebra, jag är så stolt över barnen, de har blivit så duktiga!!!
Ska ta mig en lång och härlig dusch nu, bilder kommer när Alle skickat över några! Tills vi hörs igen, jag älskar er!

What about us?

Ligger i min säng nu. Ska försöka sova, upp klockan sex imorgon! Egentligen pallar jag fan inte att gå upp så tidigt, men jag förlorar inget förrutom sömn på att göra det! Kan alltid lägga mig tidigt imorgon, plus att jag är ledig på tisdag så det är rätt chill! Kanske ska på bio på måndag med Johanna också, mysigt värre!!

Märker att jag babblar på som vanligt, hahaha. Men jag ska kolla på något youtubeklipp innan jag faller bort i mörkret. Älskar er, nattiiii! <3

Må jag få styrkan att ställa mig på scen imorgon...

Jul på Liseberg!

Morron! :D Jag har varit på Liseberg med momma och syrran idag, hur mysigt som helst! Sockerchock nu typ, har ätit allt möjligt! Men det var extremt kul i alla fall! Längesen jag umgicks med mamma känns det som! Usch! 

Hemmakväll ikväll, ska bara mysa mysa mysa! Hoppas ni har det underbart, puss på er!
OCH HÖRRNI, IMORGON GÄLLER DET, ÖNSKA MIG LYCKA TILL PÅ UPPVISNINGEN PÅ SM!!!!!

Okeeeeeej då, ni kan väl få lite egopics <3



IT'S FRIDAY, FRIDAY.

Såååå... Nu är jag hemma! Bytt om till mjukiskläder och lagt mig framför tv'n! Ikväll ska jag bara mysa så mycket jag kan! Ska hem till mormor en stund ikväll också, så ah det blir mysigt! 

Så glad att det är helg, kunde knappt hålla ögonen öppna sista lektionen! Men det är ju så tråkigt väder ute, man blir lite nere över det faktiskt! 


Meeeeen nu ska jag bara chilla på't! Älskar er över ALLT! :DD <333

Trött men glad flicka.

Heeeej. Det är freeeeeedag idag <3
Jag har ont i magen. Känns som nervknutan igen. Helvete, ska jag inte kunna äta förrän tävlingen är så tar jag fan livet av mig. Tro mig, jag vill äta. Men när jag väl gör det så blir min kropp så jävla anti. Detta händer väldigt ofta inför något stort event. TYYYYYP som SM. Mysigt värre. 

Väntar på att bamba ska bli någolunda sådär tom så att jag kan gå och ta mat. Får se hur mycket jag får i mig...
Annars har jag inget planerat i helgen! Jätteskönt. Ska bara ta det lugnt. Behöver det verkligen. Ska dock upp halv åtta på söndag pga SM. Om det nu är någon som skulle vilja spendera sin söndag med mig så får ni väldigt gärna komma in till Mölndal... Srsly, behöver något stöd. 

Annars... Har jag nog inte någon speciellt att säga. Förrutom att mina glasögon är jobbiga att ha, mina ögon spänner sig trots att de inte behöver längre. Piss. 

Aja. Älskar er <3

Hemma till slut...

... Och snart beger jag mig till sängen. Sjukt trött efter träningen trots att den inte var speciellt påfrestande. Nu har jag en till sak att plugga... Teori till min gradering som är om två veckor... Dessutom ska jag fram tills dess göra 60 armhävningar och 60 situps varje morgon och kväll. Plus 50 hoppande sparkar på varje ben, även detta morgon och kväll. Nu jävlar ska jag bli biff (det här ska jag såklart bara göra fram till graderingen, så fan heller att jag orkar göra det under en längre period.).

För trött för smiles. För trött för att tänka. Vill sova. Allt jag vet är att jag är vacker utan spackel. Så fucking det så. 
Godnatt. Älskar er.

Tired as foop.

Hej snyggingar <3 
Totalt meningslös dag. Eller ja, inte hela såklart, men början på den. Jag kommer liksom till skolan för att göra mitt omprov. Sätter mig ner i aulan på min bestämda plats, tar upp mitt prov och ska precis sätta pennan på pappret när jag ser att det står en tvåa istället för en etta på provet. Läraren har gett mig fel prov. Nära att svära högt inför de två hundra personerna inne i rummet. Mumlar lite med en kompis och reser mig sedan upp, lämnar in provet som det är och går min väg. Imorgon ska jag prata med min lärare och fråga vart hennes hjärna höll hus när hon stoppa ner provet i sitt kuvert. Allt jag inte pluggat på var på detta prov. Allt jag pluggat är på ett prov som jag inte vet vart det är. Underbara känsla. Så ja, bortkastad morgon.se. 

Åkte hem till Mellie. Vi poppade popcorn och lade oss i fåtöljerna för att titta på Scooby Doo. Mycket bättre. Det var en mysig dag hos henne. Perfekt eftersom jag inte orkade åka hem ändå. Alldeles för sur för det.

Om en timma åker jag till träningen! Första på nästan tre veckor! Tiden går fort. Och på söndag ska jag vara med på SM <3 En visning med Tigers! Är huuuur nervös som helst, det kommer vara några hundra personer som tittar på mig, usch!! Men det kommer nog gå bra ändå, hoppas jag! 

Höööö. Långt inlägg kan man känna. Ska kolla på Toby nu och vila lite innan jag ger mig av. Älskar er! <3

KALLT.

Asså det är hur mycket frost som helst nu! Kallt hela dagen, fryser så fort jag går utomhus! USCH!! 
Träningen gick i alla fall bra! Alla var hur duktiga som helst! Däremot så kommer jag hem till ett kolsvart hus. Ingen är hemma och klockan är sex. Underligt må jag säga. Men äääääääh, de kommer väl snart! Eller?

Ska plugga lite nu, typ kolla i boken och så. Prov imorgon ni vet. Fysikskit. Mekanik dessutom. Helt underbart. Egentligen vill jag bara sova, skulle ha sovmorgon imorgon egentligen, men nope...
Aja, puss. Älskar er!! <3

Home early, gone 5 mins laterz.

Hemma tidigt. Underbart skönt. Men jag ska åka igen om typ en halvtimma. Ska först sola i... 16 minuter hade jag tänkt mig, och sen iväg för min FÖRSTA egna Tigers träning. Nervös? Ja. Men det kommer bli jätteroligt, mina småungar är ju så fina! *stolt*

Ska ta mig något energirikt nu, direkt när jag kommer hem ska jag PLUGGA inför morgondagen. Tack och lov för att det är en A-dag imorgon. Till skolan, göra prov och sen hem igen. Kommer vara hemma till elva, underbart <3 
Första gången någonsin (typ) som jag inte har några planer för helgen. Tror jag ska hem till mormor. Kommer bli mysigt, slappna av lite, bli bortskämd och äta supergod mat. Inte för att maten här är äcklig, men husmanskost är ju något extra!! 

Älskar er över allt! <3

De besta bestisarna får-ever!!

TJAO! <3
Jag kan ju börja med att säga att dagens skoldag var den mest onödiga jag någonsin varit med om. Trodde aldrig den skulle ta slut. Kommer liksom till skolan lagom till halv nio. Får reda på att jag börjar halv tolv. Underbart. Väntar i tre timmar på att den lektionen ska börja för att sedan vänta i ytterligare två timmar på att bestis skulle sluta skolan. Omfg. Jag trodde helt ärligt jag skulle få fnatt och hoppa ut genom fönstret. Men Mellie och Linn gjorde mig sällskap till en början innan fysik-nördarna tog över! Satt och spelade Pinball med Jocke och Henke :3

Meeeen när jag väl kommit ifrån helveteshålet åkte jag till bestis!! Hade det jättekul med honom, och framför allt... FICK TILLBAKA MIN iPOD!! <33333 ÅH DENNA LYCKA!!! Utan den i två veckor, usch </3 
Vi kom också fram till att jag ska sova hos honom nästa fredag :3 Hur ballt som helst, inte sovit över med honom på jag vet inte hur länge, det måste ha varit ett år sedan snart! Filmkväll + supernördiga framför Skyrim väntar, I'm sure. 

Ska nörda mig framför mannen i mitt liv nu! (Toby såklart<3) PUSS ÄLSKLINGAR!! 
Imorgon väntar the Day with a big D med Maria! Totalflum + kukskämt, hell to the fucking yeah <3

Foggy fog.

Nyah~ Det är svinkallt ute. Dimmigt också. Man blir ju deppig bara av att titta ut! Det är då man ska chatta med superkära Folkeh och lyssna på Epileptic Techno. Episkt, ohja. <3 Jag ska lägga mig om en halvtimma, vill vara pigg imorgon! I'm gonna dance dance dance like I'm having a seisure!!

Imorgon ska jag träffa bästis och få tillbaka min iPod! Äntligen, efter två veckors totalt handikapp! Och lagom till att jag glömde den hos honom så gick mina hörlurar till telefonen sönder, vilket har resulterat i att jag har fått sitta och pilla SUPERFÖRSIKTIGT för att de ska funka (glapp). Tror ni jag har blivit sur mycket eller? Damn straight. Så jag är rätt glad att få tillbaka den om man säger så. 

R-R-REPEAT!!

Nu ska jag fortsätta med mitt, puss älsklingar!! 

Du betyder mer än du vet. Även om du inte tror mig slutar jag inte förrän du fattar.
Du är för viktig att förlora en gång till.

MÅNDAG.

Usch fy blä och tvi! Idag hade jag matteprov, ingen höjdare asså! Men jag klarade mig tack vare en liten ängel <3

Pluggfri kväll för mig! Jag har varit så duktig att jag förtjänar en ledig kväll! Imorgon ska jag ju ändå stanna kvar efter skolan för att vänta på bästis... Lika bra det, måste plugga inför ett prov i fysik som jag har på torsdag! 

Så jävla kul i skolan idag också. Jag och Maria satt i ett grupprum och flummade så jävla hårt. Dessutom skrev vi massa kuk-dikter. Japp. Kuk. Inte kul. KUK. Underbart vad vi skrattade!! Fick självklart många sneda blickar! Men hon hoppade över stock och sten för att hon ville ha det som var mellan hans ben! Och han har en lång rak sak som han vill stoppa i hennes bak!
Jag vet, vi är bara för roliga emellanåt!

Men nu ska jag slappa! Puss på er!! <3

Gonatt alla.

Ligger i sängen nu. Jobbig dag för mitt huvud, jag vill inte gå till skolan imorgon. Visst, jag kommer få G. Men ändå. Jag är så trött på skolan...

Ska titta lite på Yogscast nu. God natt.


Life fucking sucks. Deal with it.
Dreams of paradise. Ridiculous.

Mjaouw :<

Jag har suttit och pluggat sedan... Ah när det nu var, klockan var väl ett eller något. Jag är jätteuttråkad :< Ingenting kul händer! Och jag vill inte mer! JAG. VILL. INTE. Det enda jag vill är att vara med kompisar. Lxxxm. Typ hela tiden. Men nope, det går ju inte eftersom jag måste plugga. Egentligen borde jag inte träffa bästis på tisdag, men det kommer vara för jävla svårt att ta sig igenom veckan annars (på grund av alla läxor såklart), så jag får offra lite tid. Värt.

Ska fortsätta nu. Ska vara fokus tills kl. 6. Sen får det gå som det går imorgon. Mer kan jag inte göra. Har andra prov att plugga till. Baa-haaaii *pewpew's röst*

Söndagsplugg och tråkiga papper.

Tjao.
Jag. Är. Dödstrött. Det var skitkul igår med syster, men vi sov inte jättemycket inatt alls! FUUUU. Vi tittade på Inception och åt kinapuffar hela kvällen! Pokémon-låtar och roliga videos och MYCKET tjejsnack dessutom~ Det är så jävla synd att vi bara träffas varannan månad! Hata att skolan tar så mycket tid </3

Okej. Nu ska jag sätta mig och plugga. Länge. Jag ska ha G på provet imorgon åtminstone. Det som vi håller på med nu är det svåraste man kan läsa på gymnasiet. Efter det här går det bara neråt! Underbart. Vi gick igenom nya saker i fredags, och jag bah: ? Kan jag det här? Verkligen? Omfg omfg vad lätt?!!!! *allvarligt. Det var så jag reagerade*
Så aaaah. Två prov nästa vecka, ett prov och en inlämning veckan efter det och veckan efter det har jag ytterligare ett prov och en inlämning... Fy fan vad jag hatar skolan. 

Puss på er nu!! <33

Dreams of paradise

Mysbelysning: Check
Coldplay på högsta volym: Check


Nu väntar jag på att syster yster ska komma :3 Är ensam hemma atm, pappi är hos farmor och farfar och dricker Whiskey (hihi superpassande att han ska få ett whiskeyglas imorgon på fars dag då!!) och syrran + momma är på Frölundatorg och shoppar. 

Dopet var förresten hur vackert som helst. Och Lilla Sophie var så underbart söt! Den enda som kunde hålla henne utan att hon började gråta var typ mamma. Helt sjukt vilken bra hand om barn hon har. Önskar jag med hade det...
Nu ska jag ta ut disken och fortsätta dansa runt i min klänning! Älskar er! 

Mysbelysning med min mysmys älskling! <3


Hurts Like Heaven



Så såhär ser jag ut idag! Under kavajen har jag en vit klänning med spetsbeläggning över hela altet. Till detta strumpbyxor och kilklackade skor. Mitt hår är inte fixat ännu, ska göra en fläta som jag fäster i sidan med en blomma. Hihihi saknar Sophie jättemycket. Hon är så vacker! Kan tänka mig hur hon kommer vara när hon blir större. Väldigt bestämd, ett underbart leende. *drömmer iväg* 

Nä nu ska jag göra mig klar, puss <3

Princess of China

På aningen bättre humör idag. Man kan ju inte vara nere när lill-kussen ska döpas!! <3 Eller ja, egentligen är det ju mitt kusin-barn, men lill-kusse låter sötare! 8D

Jag är heelllltt utvilad... Har sovit i 12 timmar inatt. Från 23-11. Hur jävla skönt som helst. Jag behövde det, däckade på mage när jag tittade på film på datorn, dregglade som en jävla häst, hahahaa. Jag vet, totalt nödvändig info. Men jag sover inte så länge normalt. SÅ SKÖNT! Men jag drömde massa konstiga saker inatt, typ att jag blev ovän med alla tjejer i klassen och cyklade genom skogen i uppförsbacke hur lätt som helst! Och någonting att Kähris skulle flytta, och sen åkte jag till Kina där alla var svarta kineser... Asså jag vet, konstig fantasi.
Ska tyyyyp... Göra mig iordning nu. Eller ah, väntar på att duschen ska bli ledig. Om en och en halv timma åker vi hemifrån! Lite Coldplay på det gör allt bättre!! <3

Och ikväll. Åh jag är alldeles nervös. Älskade syster kommer till mig. <3 FAN VAD EPISKT DET KOMMER BLI!!! <3
Puss på er nu ;D <3

I could've been the princess, you'd be the king.

*Douche-mode ON*

Asså det finns allt bra många jävla idioter i världen. Tänker inte nämna vilka. Fy fan vad irriterad jag blir. Behandlad så jävla orättvist och dåligt emellanåt att jag fan vill spy på dem. Och att de sen bara låtsas som ingenting hänt? Fuck you säger jag då. 

Boo-hoo. Jag bryr mig verkligen om språket just nu. 

Jag är så fed up på allt. Bara precis allt.

Sigh.

Äntligen hemma. Är verkligen jättetrött... Hade dock jätteroligt i stan med Mellie! Vi fikade och köpte grejer till fars dag som sagt, mysigt värre! Hatar bara att det blir mörkt redan kl 5... Känns som man tar fylletåget hem när det går på några killar som är helt stupfulla. Ah, underbart <3

Imorgon döps äntligen min lill-kusin Sophie Amanda Ståhl Schroeder <3 Världens vackraste flicka <3 Efter dopet ska jag hem och PLUGGA i några timmar innan Miww kommer hit. Fy fan vad jag saknar henne... Syster och jag har inte träffats på nästan tre månader!! Jag har så mycket att säga och så mycket att lyssna på! Kommer bli helt underbart i alla fall att se henne igen!!! <333 *överexalterad*

Jag ska vila mig nu, typ titta på Toby eller något! Min älskling, hahahah<3 Puss älsklingar!!

And she dreamed of paradise everytime she closed her eyes...

SKYPE

Så stavas min underhållning. Skypar med bästis medan jag väntar på Mellie. Hon tar en väldig tid på sig! Och dessutom är det jättesvårt att höra bästis, jöh!! 

Ville bara uppdatera kort, ska in till stan snart och köpa fars dag present! Sen ska jag hem och plugga MATTE =.= förhoppningsvis också vara social!! 

Ska fortsätta med mitt nu, baiii :3 <3

Livets för jävligt hårda skola...
Usch vad man kan drabbas av hemskheter. En arbetskollega på min pappas jobb fick känna på ett rejält slag mot hjärtat nu den här veckan. 
Hans älskade syster fick en hjärnblödning för några dagar sedan. Hon ligger nu för döden. Och igår fick han reda på att en av hans döttrar har Malignt Melanom, som är den allvarliga formen av hudcancer.

Jag kan inte förstå hur någon så underbar som han kan drabbas av detta. Det är inte okej. Det borde inte få finnas alls. Han och hans familj förtjänar så mycket bättre än det. Han är skojjaren på jobbet som håller gnistan vid liv. Den där killen som kan gå förbi en och helt plötsligt börja skutta som en liten häst. Den där killen som kommer fram till dig för att visa roliga bilder på mobilen. Han är den där Killen med stort K.

Mina tankar går till dig och din familj ikväll, Danne. Må allt gå bra för er<3

Nighty! <3

Då tackar jag för mig! Det har varit en lugn dag för kroppen, men fullt upp för hjärnan. Att få in matte är inte lätt, tro mig! Men jag ska kämpa på inför provet, jag ska klara det här!! 
Ska titta på någon film tills jag somnar nu, puss på er!! <3

Bestis är sjuuk... Krya, love you! <3

I'm off!

See you laterzz! Tan tan tan <3 
Btw. Det. Är. Iskallt. Ute.




Tändare någon?

Jag har lust att bränna upp min mattebok nämnligen! Den tar livet av mig, långsamt men mycket säkert!! 

Har suttit här sedan klockan 10 imorse. Fyra timmar. Lång tid. Ska hålla på i en timma till, sen åker jag iväg och tränar tigrarna och solar. Ska bli skönt att komma ut lite, rensa skallen. Det här ska SITTA I MITT JÄVLA HUVUD på måndag. Som faaaan. 
Alla ni som kan matte C kan ju höra av er. Så ska jag ta er hjärna och mala ner den och äta den så att jag får alla kunskaper. Läskigt? I know. 

Lite musik gör världen bättre. Ska plugga vidare nu. Det är btw jävligt kallt här inne. 
Puss!! <3

Generation Drop

Tjao älsklingar! Jag har nyss tagit en härlig dusch och ätit frukost! Ska gå hemifrån om ungefär 1.5 timma, fram tills dess ska jag hårdplugga matte! Jag vet, jag har EXTREMT dålig framförhållning. Men jag hatar matte och allt som har med det att göra, dvs fysik och kemi! Bra linje för mig 8D Men jag har ju Mylo Xyloto i högtalarna så <3

I eftermiddag ska jag träna mina underbara Tigrar! Saknar dem! :D Efter det ska jag ta en sväng förbi solariet och få lite färg! Man kan ju inte vara likblek när man ska och simma med klassen, eller hur? Vill liksom få folk att fatta att jag inte är helsvensk! Som tur för mig så håller färgen jag får i sig jättebra! Solbrännan jag fick... Förrförra året tror jag det var, höll i sig ett helt år! Så ah, pigment <3 

Ska plugga nu! Puss på er! :33

HAAARD WORK WORK

Flickah fryser :<



Hell yeah. 17 grader på rummet <3 Duntäcke är det som gäller, oh ja! Ska föra över nya skivan till datorn nu, sen ska jag lägga mig och titta på TB på youtube i någon timma. Natti mina älsklingar <3

Matte SUGER?!

Yup Yup, in the butt :3 

Plugget går helt okej. Kunde ha gått mycket bättre! Men jag får i alla fall lite gjort, ska be pappa om hjälp när han kommer hem också! Jag ska klara det här imorgon. Även om jag går G på alla delprov, om jag får VG eller högre på kursprovet så får jag det i slutbetyg!! Så jag ska tagga! Jag vill satsa stenhårt på fysiken nu så jag får så bra som möjligt, även kemin börjar närma sig kursprov! Så jag får lägga så mycket tid jag orkar med alla ämnerna så att jag... Ah, så att det går bra! <3

Ska chatta med min Mellie nu, hejdå! <33
Chris Martin <3

I turn the music up, I got my records on <3

Asså nu är jag fan så jävla lycklig <3 Min Mylo Xyloto skiva har kommit hem, och pumpar musiken för jävla högt nu och bara känner mig så jävla lycklig!! Man blir alltid så glad av Coldplay! ÅÅÅH ÄLSKAR LIVET!!! <3333

Träffade Alle idag efter skolan och flummade runt med henne ett tag! Sen mötte jag upp med bästis och var med honom i typ... tjugo minuter eller något :3 Och nu är jag hemma och bara lever livet!! Eller ah.. Jag ska börja plugga till morgondagens matteprov nu, men asså jag har sovmorgon till halv ett också så jag har gott om tid! Och med sån här musik kan man inte annat än att må bäst!! <3333

Every tear is a waterfall!! <3

Saknar min Mellie något som in i helvete, typ dör i klassen utan henne! Visst, alla andra är ju hur jävla awesome som helst (förutom några..), men utan min klassbästis, hur ska jag göra då? </3 Vem ska jag gömma mig bakom gardinerna med på fysiklektionerna för att undvika plugget? INGEN. Det går inte att fylla i hennes plats! Fan ta naturämnerna!!! :< Älskar dig MelMel!! <33

Nu måste jag i vilket fall som helst börja plugga! Imorgon ska jag sola solarium, bli lite smexigt brun (a) PUSS! <3

MONDAY

I Thought This Was Meant To Be A Mans Game?

Antingen har den här personen extremt dålig reaktionsförmåga eller så är han en extremt dålig lögnare ;3 
Ligger i sängen nu, ska börja skriva på mina uppsatser :3 Har pratat febrilt med bästis och Mellie, han ska ringa mig senare igen :3 
Har btw haft en stressig dag! Hänt mycket, hahahah... Men jag överlevde! Typ!
Imorgon ska jag träffa Alle! Kommer bli jättemysigt, höhö! Ska ner en stund nu, puss älsklingar :D <33

Måndag morgon... Skola... =.=

Tjao lovers! <3 
Jag vaknade för en dryg halvtimma sen... 40 minuter tidigare än jag skulle upp. Men jag kunde bara inte somna om, drömde att bästis skadade mig och sårade mig. Och att han njöt utav det. Fyyy. Fan. Asså jag var nära att börja gråta när jag vaknade... Bestämde mig för att gå upp istället. Känner mig säkrare i verkligheten än i drömmen. Speciellt när jag drömde detta två jävla gånger på samma natt...

Aja nog om mina jävla pissdrömmar!! Idag är det måndag, tillbaka till skolan! Jag är lite smått nervös inför dagen, men det ska säkert gå bra! Min kära vän J ringde mig klockan fem imorse, tack och lov för ljudlöst <3 
Sååå ja. Jag ska gå hemifrån om en timma. Tills dess mina elsklingar, Jag älskar er! <3

Me wants sweets :o

Mmm... Det bästa sättet att spendera en söndag: I sängen. Asså sååå skönt. Att bara ligga här och titta på Yogscast, chatta med awesome personer och vara allmänt hög på livet. Fram tills imorgon det vill säga. När jag ska tillbaka till skolan igen. FML 8D 
Nämen det kommer bli kul! Intressant. Verkligen intressant. Mycket nytt som händer imorgon. Ska träffa en ny person och uppleva klassen utan världens bästa tjej. Kommer bli väldigt annorlunda. FOOOOOP. 

Man får väl göra det bästa utav situationen! Jag ska i vilket fall som helst fortsätta vila nu! Puss och kram älsklingar <3

Hemma igen!

Woooh, jag är helt slut! Kom precis hem från Melanie, sov över där eftersom jag inte orkade ta mig hem inatt. Lika bra det, annars skulle jag hamnat på fyllebussen. Och den vill man inte åka. Tro. Mig. 

Vi hade det i alla fall jättetrevligt igår! Spelade spel, åt en underbar middag, tittade på film och pratade om allt möjligt! Jag ska se om jag kan ha någon tjejkväll. Kanske om en månad eller sånt. Så att päronen och syrran inte är hemma. Och då ska jag bannemig göra två rätter. Så att jag för en gångs skull kan få äta kött! I Need It!! 

Ska vila upp mig nu. Typ börja plugga på två uppgifter. Borde börja med matten. Men jag vill inte, jag är bara så otroligt trött på allt som har med natur att göra... Allvarligt, varför valde jag den här skitlinjen? När jag inte ens gillar något som har med det att göra..? 

Ska gååå nu. Kanske spela lite APB. Pusss <33

Dagensss

Ska dra om en halvtimma, vet inte om mamma ska köra mig eller om jag ska åka buss själv. 
Jag är på asdåligt humör idag. Har ingen aning om varför. Foop.

Såhär ser jag ut i alla fall. Hoppas jag blir på bättre humör när jag kommer fram till Mellie. Jag tror jag blir det i alla fall. 
Jag ser glad ut. Damn jag är en bra skådis.


Helt utvilad

Så underbart skönt. Vaknade 12 idag, helt utvilad. Somnade kvart i två inatt så jag har fått precis så mycket sömn jag behöver. Konstigt nog är jag inte ens hungrig så jag skippade frukost...

Okeeej! Idag då! Ikväll ska jag hem till Natalie på tjejmiddag! Åker hem till Melanie först eftersom jag inte har någon aning om vägen dit, hahah... :p
Jag har absolut inget vettigt att skriva idag. Hejdå.

Jobb!

Höhö, har jobbat idag igen! Jätteskönt att det bara var halvdag idag, verkligen! Och nu har jag pengar på kontot! I got money money <33

Sitter och skypar med bestis nu :3 Vi försökte spela spel men min dator laggade sönder så vi sket i det till slut :3 nu försöker han få igång sin cam, men det funkar ju lite sådär halvbra kan vi säga... eller? NU funka det! WOOP <3

Och jag är snuvig! Hemskt! Hur jag ska klara av morgonens tjejmiddag får vi se, höhö! Nu ska jag vara lite social i alla fall, puss på er darlings!! 8DD <3
(Märkte att jag hade sådär jättemycket att säga idag. Not.)

I would never be the same without You.

LEMME HEAR YOU SAY WOOP WOOP!!!
Asså idag var verkligen en awesome dag! Jag fick dock bara sova i knappt sex timmar inatt (pågrund av chatt med en viss bästis till halv tre på morgonen..)! Momma väckte mig imorse av att pappa ville ha in mig till jobbet! Så jag har varit där hela dagen och hjälpt till med massa olika saker! Ska dit imorgon med, tack och lov är det helgdag på lördag så jag jobbar bara halvdag <3. Och vem kommer vara rik nästa vecka? JAG. Hell to the yeah, när man får... Okej jag ska inte säga hur mycket jag får i timman, men det är rätt bra, alright!? Men mina fötter värker eftersom jag stått upp hela dagen</3. Note to self: Använd ALDRIG Converse om du vet att du ska stå/gå mycket. Aldrig. Någonsin.

Nu ska jag göra iordning mitt rum och lite sånt, för snart kommer Mellie hit! :D Myskväll i asiatiskt tema, woop! 8D Jag är egentligen jättetrött, men hinner inte sova jättemycket inatt heller gissar jag på! 
Nu ska jag draaaa, älskar er! <33



BILDEN ON DAZ NEW ONES :D



Visst är jag vacker! Älskar mina glasögon! Verkligen! Och jag har fått många fina kommentarer för dem, hihihi <3
Nu ska jag vara social med en viss pojke, zomg! Puss på er älskliiiiingggggaaaaar! <333

GLASÖGONORM!!

Jag är nu officiellt en glasögonorm! Mina älsklingar kom igår till affären så jag hämtade ut dem idag! Ser riktigt charmig ut om jag får säga det själv! Bild kommer upp senare när jag har mer ljus i rummet plus fixat mitt åh så fräscha hår! :D 

I vilket fall som helst! Haft en underbar dag med momma i Göteborg och Kungsbacka! Vi åkte hemifrån halv 10 för att lämna Claudia så jag kom hem först nu...! Helt sinnessjukt! Men kul var det, oh yes! Imorgon åker vi till IKEA för att shoppa lite saker, samt köpa Mylo Xytolo (Coldplays nya skiva!)!!! Wiiiieh! Dessutom ska jag träffa Mellie på eftermiddagen/kvällen för en awesome myskväll med asiatiskt tema! Hell to the yeah?!!! 

Nu ska jag ner igen och mysa med momma! Puss på er lovers! <333

Det. Här. Är. Så jävla roligt.

Awesome Gif

Asså... Detta påminner mig om något som hände i lördags... Asså allvarligt, jag var precis som den här killen. Och ah... Sen så dog jag när jag kände mig såååå hemskt dålig. Asså allvarligt, det här får bara inte hända när man är på stan med sin bästa vän, är påväg in på en restaurang och sen inte får upp dörren när massa människor står precis innanför och bara stirrar. Asså. Fy. Fan.

THE WAY I ARE

Precis, här kör vi på VERSALER!!
Jag har i vilket fall som helst haft en awesome dag!! Helt spenderad med bästis! Åkte hem till honom på morgonen för en frukostbuffe, sen låg vi typ i sängen hela dagen och tittade på TV! Samt spelade ett awesome onlinespel. Som. Jag. Suger. På. Vi ska spela igen ikväll, asså jag är så kass så att jag nästan börjar gråta! 

OCH ÅH!! ÅHÅHÅHÅHHÅÅHÅHHÅHÅHHHHHHHHHHHHHHHH!!! MINA GLASÖGON HAR KOMMIT!!!! Bästis verkade väldigt skeptisk till hur jag kan vara så glad över att få glasögon, men för mig som faktiskt ser dåligt och aldrig sett bra alls på långt håll med varken linser, glasögon eller något alls, så kan jag säga att det känns helt otroligt spännande! Ja, klart det händer mycket spännande i mitt liv..!

Nämen i vilket fall som helst. Momma och jag ska in till Kungsbacka imorgon efter att vi lämnat syrran på Centralen (away till Jönköping!) och hämta glasögonen! Sen ska vi typ ha en mysdag och jag kommer få damp när jag ser hur jävla snygg jag är! Bild kommer ju såklart på glasögonen när jag kommer hem! Asså underbara liv! ÄLSKAR DIG (livet då!)!!!

Nu ska jag... Titta på min älsklingsToby eller något (hihihihihi<3), sen ska jag gå online igen! Puss på er älsklingar, jag vill bara säga att jag fullkomligt ÄLSKAR mitt liv!

RSS 2.0