Studiekväll

Lång dag idag. Gå hemifrån klockan sju för att hinna till skolan är alltid lika förfärligt, blir så trött. Och nu ska jag ligga och plugga tills jag somnar på böckerna. Men det får jag ta, det är inte ens 80 dagar kvar tills friheten tar över mig! :D


Plugga in mina Marshalls, sätt på min lugna lista, lägg på ett leende för att jag har världens vackraste pojkvän och kvällen är så gott som nästan perfekt.

Ha en fantastisk kväll alla ni andra!


Hihi han är så extremt fuckad. Men jag älskar honom så mycket. Min Johan Rasmus Eliasson. ❤



TRÄNING

Åh herregud, ja.

Idag var första dagen på över två veckor som jag fick träna! Efter hostande, svullna mandlar och varierande snuvig näsa så ställde jag min stora rumpa på cross trainern idag! 500 kcal brända, hälften av jag brukar, men riktigt duktigt jobbat om jag får säga det själv! Helt slutpumpad, svettig som ett as och med andan i halsen, jag ÄLSKAR den känslan!

Dessutom gick jag endast i skolan 30 min idag för utvecklingssamtalet! Livet rullar på som det ska! :)


Måste bara tacka alla som grattade mig på min (och underbara Annas ❤) födelsedag förra fredagen förresten! Ni är guld värda ❤

Ha en fantastisk måndag!




Söndag.

Hej och godmorgon alla ni fantastiskt fina människor!

Åh så mycket har hänt denna veckan! Eller egentligen inte, men i alla fall lite grann! I torsdags var jag på öppet hus på Göteborgs Universitet och herregud jag vet vad jag ska söka nu! Visst, polisen ska jag ju i första hand se till att komma in på, men annars tänkte jag söka in till Ekonomi - Analytisk inriktning på Handels! Så taggad så det är sjukt, universitetet verkar så häftigt hihi.

Sedan har jag ju haft en underbar helg. Helt ledig i fredags, varit med min älskling, vi har gått på bio (den nya Oz-filmen. Rätt bra faktiskt, inte fantastisk men inte dålig heller:)), latat oss, liksom bara varit för oss själva! Jag är så glad för det, vi behövde lite egentid ❤


Men åh. På torsdag kväll kommer jag gå i extas. Min bästa vän kommer hem från England för att vara hemma i tio dagar. Det är galet vad jag saknat henne de här snart 3 månaderna hon varit borta hittills. Jag ska verkligen ta vara på tiden! :)


Men hehe nu ska jag spela CoD. Like the tönt I am. Älskar det. Och vet ni vad? Jag är ledig imorgon igen hehe. Långhelg ❤ puss och kram :3


Bara för att det är en fucking halvmeter snö bjuder jag på sommarbilder idag. Havet 2012. Så galet vackra bilder. Pappa, Rasmus och jag på båten under en av de varmaste dagarna. Jag dog nästan på ringen. Aldrig igen haha. Ha en fantastisk vinterdag!



Söndagggg

Hej. Hej hej hej. Bakisdagen.

100-dagarsfesten var inatt, blev lite mycket av det goda. Men det som är bra med dagen efter: godis godis godis. Ligga och vila. Ta det lugnt. Bara ha det härligt. GOD BLESS.


Ska packa mina grejer för att åka till mamma nu, helt slut. Ge mig styrka de här 94 dagarna som är kvar! Ha en fantastisk solig söndag, pussar och kramar till alla!



RSS 2.0