Jag kan bara inte få nog

 
 
Ursäkta mig liksom. Men denna mannen. Den där underbara killen på bilden där. Den killen är bara min. Jag kommer alltid älska honom av hela mitt hjärta. Alltid. Jag är så kär, SÅ KÄR! Fattar ni eller?! Jag tror inte det, jag spricker nästan bara jag tänker på det, men åh herregud alltså, han är världens finaste. Världens mest älskvärda människa. Och vet ni vad? Han är BARA min. Snart ett helt år tillsammans, snart flyttar vi till Stockholm tillsammans, snart börjar våra karriärer som poliser tillsammans. Den här människan ska jag bilda mig ett liv med. En framtid.
 
RASMUS JOHAN ELIASSON, JAG ÄLSKAR DIG! <3 
 
Hehe ville bara få ur mig lite överflöd av kärlek. Men detta asså, åh gud. Kärlek. Det är allt jag kan säga. Kärlek. <3

Mitt i veckan

Hej alla fina.

Jag är trött. Väldigt trött. Somnar i soffan med telefonen på magen klockan åtta. Gjort det sedan i söndags. Orkar ingenting om kvällarna, är så trött bara. Hoppas det inte är något allvarligt :(

I alla fall. Idag åkte jag till sjukhuset. Min prins skar sig i handen på praktiken, trodde han skurit av sig tummen haha men som tur var så behövde han bara ett förband och vila ❤ dummis som gör mig orolig..!


Imorgon har jag min gympalektion! Tagga!! :) ska ha med taekwon-do inslag, kill them legs all over.


Men i alla fall! Ha en fortsatt underbar vecka!!! Puss! ❤



Lördagkväll

Hejsan

Detta är min lördagskväll. Hemma hos mamma och tittar på Sagan om konungens återkomst samtidigt som jag har uppe datan. Fun fun fun fun. Har pluggat också, gjort klart en tre sidors uppsats om schizofreni. Nöjd!


Oh well. Hejdå.



Torsdagstimma

God morgon! Eller god förmiddag, beroende på om man precis vaknat eller inte hehe :3

Har håltimma just nu, sitter och tänker på morgondagen som jag både längtar till otroligt mycket och samtidigt hoppas aldrig kommer närmre.
Jag ska spendera kvällen med min bästa vän. På måndag flyttar hon till England, och jag kommer antagligen gråta floder på flygplatsen. Så vi ska ha vår sista guacamole/spelkväll på fredag hemma hos min mamma. Sen ska vi ut. Hela gänget är med, kommer vara så roligt!

Men som sagt, ser ändå inte fram emot det. Kommer sakna henne så mycket..!


Ska snart ner på mentorstid, så detta var allt för mig! Kisses and hugs xoxo ❤



Första skoldagen...

Uff. Jag är så trött. Min syster och jag bor ensamma i huset den här veckan då vår pappa är i Stockholm för jobbet. Hon väckte mig fem imorse med massa buller från köket. Hon trodde klockan var sex och skyndade sig därför att göra frukost innan hon skulle gå. Två timmar innan jag behövde gå upp.

Men surar inte för det. Tog bilen imorse, kom till skolan två minuter innan den började. Hehe phew! Ska träna sen också. Osammanhängande text hej.

Ska sluta skriva innan jag gör för mycket skada hahaha. Hejdå❤



Hos mamma ❤

Tjabba tjena alla awesome flickor och pojkar ❤

Jag är hos mamma idag, sovit här i två nätter nu, väntar på att min älskling ska komma tillbaka från skolan så vi kan åka och gymma! Han har sovit med mig båda nätterna, åh vad det känns bra hihi! Ha gjorde frukost på sängen till mig igår, som ni kan se nedan! Mumsigt värre! ❤

Ska lägga mig i badet nu och njuta av fin musik, jag hoppas ni får en lika underbar dag som jag har!

Och btw, idag har jag och min prins varit tillsammans i nio månader ❤ det är snart ett år sedan vi träffades, herregud vad tiden har gått fort! Lite läskigt hehe ❤ men jag är lyckligare än någonsin och älskar honom mer än vad som går att förklara!! ❤

Puss på er då, alla små pussgurkor! Må livet le åt er med som det gör åt mig hihi!


Gott nytt år alla mina fina <3

Det bästa nyårsfirandet någonsin, men samtidigt det mest händelserika och livsfarliga! Jag fick chansen att spendera det med min fina pappa på morgonen, min släkt på eftermiddagen, min saknade mamma under GP-fyrverkerierna och sedan natten med mina underbara vänner och självklart med min fantastiska älskling <3 

Men ärligt talat. Vi höll på att dö. Man brukar ju säga att det kan slå gnistor om ett par när de kysser varandra va? Det är ett milt uttryck mot vad som hände mig och Rasmus när en av raketerna exploderar två meter ifrån oss under nyårskyssen. Två meter. Jag såg bara en massa färg och ljus runt mig efter den starka smäll som slog oss stenhårt. Livrädd blev jag, tänk om den träffat oss liksom? Phew är allt jag kan säga! När vi alla tio stod samlade för att kolla när vi sköt iväg våra egna fyrverkerier så får den för sig att flyga precis förbi oss, rätt in i skogen och explodera där. På granntomten fastnar raketerna i marken, står där på marken och bara sprutar eld innan de exploderar, och tonåringar i massor fyller gatan för att titta på spektaklet innan de beger sig vidare. 

Händelserikt? Det är inte slut där! Rasmus och jag beger oss tillbaka till huset (som vår kompis självklart låst). Genom fönstret ser vi hur de levande ljusen i kronan som hänger ovanför matsalsbordet brinner längre och längre ner. Tiden går, ingen kommer. Vi står där ute och fryser medan ljusen fortsätter brinna längre och längre mot botten. Precis när glittret som är dekorerat i kronan tar eld kommer de andra tillbaka. Med nöd och näppe klarade vi oss alltså ifrån en brand. Ingen överdrift alltså, haha jag blev livrädd där med. 


Men trots alla missöden och mini-hjärtattacker så måste jag säga att detta var det överlägset bästa nyåret so far! Jag fick min första nyårskyss någonsin av min ängel, jag fick vara med min bästa vän innan hon om två veckor flyttar till England, och jag fick träffa min mamma. Bättre slut får man leta efter, och bättre nytt? Ja det existerar helt enkelt inte. Så lycklig är jag. <3 


Nu ska jag äta chokladpudding. Gott nytt år alla älskade människor, hoppas 2013 också blir ert år <3



RSS 2.0